facebook

Relaksējošs un viegls kanoe brauciens un nakšņošana (kempinga mājiņa)

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Klusais kempings, viesu nams un atpūtas parks “Leiputrija” ir brīnišķīga vieta atpūtai netālu no Rīgas – Ādažu novadā – Gaujas krastā, skaistā mežu un Gaujas senteku ielokā. Baudiet Latvijas lauku mieru un dabas labumus pavisam netālu no galvaspilsētas, atpūtieties pēc sirds patikas: sākot ar veselīgām pirts kūrēm un zvilnēšanu šūpuļtīklā līdz pat bezceļu ekskursijām kvadriciklu mugurās.

Patīkams, īss vai vidēji ilgs kanoe brauciens pa Gaujas lejteci miera un dabas baudītājiem; piemērots arī ģimenēm ar bērniem un nepieredzējušiem laivotājiem. Brauciena laikā būs iespējams baudīt Gaujas lejtecei raksturīgo ainavu ar daudzām sērēm, salām un ūdensputniem. Viesiem tiek piedāvāts izvēlēties starp 3 dažādiem maršrutiem (no 8 līdz 19 km).

Pēc brauciena – nakšņošana viesu nama numuriņā vai kempinga mājiņā. Viesiem pieejama arī aprīkota virtuve maltīšu pagatavošanai, sporta laukumi, wi-fi un citas ērtības.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Izvēlētais kanoe brauciens;
  • Nakšņošana viesu namā vai kempinga mājiņā;

Svarīgi:

Dāvanu karti var izmantot no 1. maija līdz 1. oktobrim, visās nedēļas dienās. Viesi varēs izvēlēties sev tīkamāko laivošanas maršrutu no 3 piedāvātajiem (8 – 19 km gari maršruti). Viesu rīcībā būs 2 kanoe laivas, kas aprīkotas ar airiem, hermētisku sīklietu nodalījumu, sēdekļiem. Tiks izsniegtas peldvestes un maršruta karte. Tiks nodrošināts nepieciešamais laivu un viesu transfērs uz startu/no finiša. Ierašanās naktsmītnē: no 15:00, Aizbraukšana no naktsmītnes: līdz 12:00. Piemaksas par papildu personām vai pakalpojumiem varat uzzināt reģistrācijas laikā.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Leiputrija" - Stirniņas, Iļķene, Ādažu novads Apskatīt vietu kartē
Personu skaits: 3-4
Apģērbs: Laivošanai piemērots apģērbs, atbilstoši laikapstākļiem (uz vietas tiks piešķirtas peldvestes)
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Derīguma termiņš: Derīgs arī nedēļas nogalē
Atpūtas sezona: Vasara, Rudens
Nakšu skaits: 1 nakts
Valsts: Latvija
Pilsēta: Ādaži
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

195,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +195

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Leiputrija
+371 26405596
Google 3.7 / (220)
  • Ļoti nelaipns saimnieks. Attieksme briesmīga. Mūziku klausīties drīkst tikai austiņās. Bumu spēlēt drīkt tikai aizaugušā-nekoptā sporta laukumā. Bērni pie mājiņām nedrīkst pat ripināt bumbu. Mājām tek jumti. No rīta pamosties peļķē. Gultas briesmīgi neertas un čīkst. Muguras sāpes pēc gulēšanas garantētas. Dušas un toaletes aukstas un smird pēc slimnīcas. Silto ūdeni dušā jāgaida 5 min. Par spiedienu dušā var pat nesapņot. Peldvieta nekopta, aizaugusi ar zālēm, ūdens netīrs.
  • Leiputrijā viss būtu labi, ja vien saimnieks nesagaidītu viesus sabozies ar neapmierinātu seju un izrādot attieksmi, ka labāk viņš viesus redz ejam nekā nākam
  • Wir haben kürzlich einige wirklich schöne Tage im Zelt auf diesem Campingplatz verbracht und dabei eine wunderbare Kanutour auf der Gauja unternommen. Der Campingplatz befindet sich in einer fantastischen Lage, nur 5 Minuten zu Fuß von der Gauja entfernt. Die Nähe zum Fluss ermöglichte es uns, die Gelegenheit zum Baden zu nutzen und die erfrischenden Gewässer zu genießen. Obwohl die Strömung der Gauja recht zackig ist, war das Wasser an den meisten Stellen höchstens hüfttief, was es angenehm und sicher machte. Das Personal des Campingplatzes war äußerst freundlich und hilfsbereit. Sie konnten uns viele interessante Informationen über die Umgebung geben, was unseren Aufenthalt noch angenehmer machte. Zusätzlich schätzten wir die Tatsache, dass der NATO Übungsplatz weit genug entfernt war, um nur vereinzelt Schüsse zu hören. Die Einrichtungen des Campingplatzes waren sauber und gut gepflegt. Die Sanitäranlagen waren in gutem Zustand und es gab ausreichend warmes Wasser zum Duschen. Neben der Kanutour konnten wir Wanderungen in der malerischen Umgebung unternehmen und die Schönheit der Natur in vollen Zügen genießen. Alles in allem war unser Aufenthalt auf diesem Campingplatz eine großartige Erfahrung. Die idyllische Lage, die freundliche Atmosphäre und die Möglichkeit, Aktivitäten wie Kanufahren und Wandern zu genießen, machten unseren Aufenthalt unvergesslich. Wir können diesen Campingplatz nur wärmstens empfehlen und werden definitiv wiederkommen, um weitere Abenteuer in dieser wunderbaren Umgebung zu erleben. Nesen šajā kempingā pavadījām dažas patiešām jaukas dienas teltī, dodoties brīnišķīgā izbraucienā ar kanoe pa Gauju. Kempings atrodas fantastiskā vietā, tikai 5 minūšu gājiena attālumā no Gaujas. Upes tuvums ļāva mums izmantot iespēju izpeldēties un izbaudīt atsvaidzinošo ūdeni. Lai gan Gaujas straume ir diezgan līkumaina, lielākajā daļā vietu ūdens bija dziļš ne vairāk kā līdz viduklim, padarot to patīkamu un drošu. Kempinga personāls bija ļoti draudzīgs un izpalīdzīgs. Viņi varēja mums sniegt daudz interesantas informācijas par apkārtni, kas padarīja mūsu uzturēšanos vēl patīkamāku. Turklāt mēs novērtējām to, ka NATO poligons atradās pietiekami tālu, lai mēs varētu dzirdēt tikai sporādisku apšaudi. Kempinga telpas bija tīras un labi uzturētas. Sanitārie mezgli bija labā stāvoklī, un dušās bija pietiekami daudz karstā ūdens. Papildus braucienam ar kanoe varējām doties pārgājienos pa gleznaino apkārtni un pilnībā izbaudīt dabas skaistumu. Kopumā mūsu uzturēšanās šajā kempingā bija lieliska pieredze. Idilliskā atrašanās vieta, draudzīgā atmosfēra un iespēja baudīt tādas aktivitātes kā kanoe un pārgājieni padarīja mūsu uzturēšanos neaizmirstamu. Mēs ļoti iesakām šo kempingu un noteikti atgriezīsimies, lai piedzīvotu vairāk piedzīvojumu šajā brīnišķīgajā vidē.
  • Bijām ar uzņēmumu, īpašnieki rupji un nepieklājīgi, kā arī atrakcijas kas tiek piedāvātas ir garlaicīgas, Lai izbrauktu 20m aplīti ar kvadraciklu nepārsniedzot 5km/h, Jums izmaksās tikai 8 eiro!!! Mājiņās apkures nav, naktī ļoti auksti. Mājiņas ledusskapis smirdēja. Toletes un dušas, kopējās, ļoti netīras, pilnas ar zirnekļu tikliem. Dīķis aizaudzis, peldēt nav iespējams. Kempinga pattiesais nosaukums ir "Koncentrācijas nometne" jo ja nepaklausīsiet īpāšnieku, sajūta ka Jums ar koku pa muguru dos.
  • Drausmīga pieredze. Rezervējām mājiņu, atnāca apstiprinājums, bet beigās izrādījās ka mūs tur neviens negaidīja. Kamēr domājām ko darīt, jo bija jau 22:00, atnāca kaut kāds neapmierinātais vīrietis, kurš dusmīgi prasija ko mēs te darām un lai beidzam trokšņot (blakus Ādažu poligonam, kur tobrīd notika apmācības) Uz vārdiem, ka mums ir rezervēta māja, tika teikts ka visas rezervācijas ir atbraukušas un ka nevienu Negaidot. Neiesaku šo vietu. Jo pretimnākoši tie “saimnieki” nav.
Komentāri