facebook

Filtrs

  • Kategorija
  • Nakšņošana un atpūta (2)
  • SPA un skaistums (1)
  • Aktīvas un ekstremālas (1)
  • Ūdens izklaide (1)
  • Izvēlētās vērtības dāvanu kartes (1)
  • Cena
  • no 20€ līdz 50€ (1)
  • no 50€ līdz 100€ (2)
  • no 100€ līdz 200€ (2)
  • no 200€ līdz 400€ (1)
  • vairāk kā 400€ (1)
  • Dalībnieku skaits
  • 1 (1)
  • 2 (3)
  • 3 (1)
  • 4+ (1)
  • Pakalpojuma sniedzējs
  • Grand SPA Lietuva (3)
  • Valsts
  • Lietuva (3)
  • Rādīt visus filturs
  • Pilsēta Lietuvā
  • Druskininki (3)

Grand SPA Lietuva

Grand SPA Lithuania ir prestižs un ietekmīgs pakalpojumu sniedzējs, kas sniedz augstas kvalitātes SPA, atpūtas un izklaides pakalpojumus, kas pielāgoti visai ģimenei. Šis spa centrs atrodas Druskininkos, Lietuvas kūrortā, un ir slavens ar savu plašo pakalpojumu klāstu, kvalitatīvu apkalpošanu un lielisku relaksējošu atmosfēru.

Grand SPA Lietuva piedāvā plašas peldbaseinu un saunu platības. Tāpat klientiem tiek piedāvātas dažādas relaksējošas procedūras baseinos un pirtīs, ļaujot relaksēties, atbrīvoties no stresa un baudīt atpūtu un labsajūtu.

Grand SPA Lietuva piedāvā atpūtas un nakšņošanas pakalpojumus, ļaujot klientiem ilgāk izbaudīt visas spa pakalpojumu priekšrocības un komfortu. Viesnīcas ērtības un elegance nodrošina, ka viesi jūtas kā mājās un izbauda visas brīvā laika pavadīšanas iespējas.

Profesionāli un draudzīgi darbinieki nodrošina, ka katrs klients tiek apkalpots visaugstākajā līmenī. Viņu mērķis ir sniegt visiem klientiem unikālu pieredzi, liekot viņiem justies īpašiem.

Parādīt vairāk
Grand SPA Lietuva
Grand SPA Lietuva Google 4.5 / (2704)
  • Diana Jancenko
    2024-01-29
    Duodu 4 žvaigždutes tik del labai blogo wifi (6 aukšte) ir tragiškos vakarienes, už kuria tikrai buvo gaila išleistu pinigu. Ir po kurios paleido vidurius( nebent čia ju toks planas išsivalymo???). Švarai,kambariuj,pusryčiam priekaištu neturim,viskas puiku.
  • Aidas Statulevičius
    2024-01-21
    Buvome apsistoję „Lietuva“ 3* plius. Atnaujintame kambaryje nepriekaištingai švaru, tvarkingas vonios kambarys, yra plaukų džiovintuvas, seifas, plokščiaekranis TV, šaldytuvas, elektrinis arbatinukas. Pusryčiams švediškas stalas kuriame rasite, vaisių, daržovių, sausų pusryčių bei karštų patiekalų, kavos, arbatos ir sulčių.
  • Lina
    2023-11-26
    Tvarkingi kambariai. Puikios vandens parko pramogos - dvi čiuožyklos, jūros bangos, pirtelės... o kur dar didelis spa paslaugų pasirinkimas. Patiks tiek suaugusiam, tiek vaikams. Užsuksime dar :)
  • PAVEL PAVEL
    2023-10-21
    Viskas labai patiko. Tvarkinga ir švaru, kambariai ir vandens parko zona įrengti jaukiai. Malonus personalas. Labai patiko pirtys. Atsipalaidavimui 100%. Kokybiškai atliekami masažai. Skanūs pusryčiai, platus pasirinkimas. Tik vienas minusas, pietų švediškas stalas labai nuliūdino. Prasta pasirinkimų gausa už tokią kainą.
  • Evelina Venckutė
    2023-10-08
    Aplinka graži, kambarys normalus, vonioje iš čiaupo bėga geriamas vanduo, miegamajame gali girdėtis bažnyčios garsai, prasta garso izoliacija. Gyvenome 6 aukšte, nei karto nepavyko pasinaudoti liftu, visada užimtas tad pasirinkome verčiau greičiau laipioti. Liftas svečiams skirtas tik vienas talpinantis 5 žmones, praktiškai visada užimtas. Spa zonoje baseinas, krioklys, dvi burbulinės vonios (viena maža kita didele), vaikams čiuožyklos. Yra iš vis 5 pirtys. Baseino vienas takelis buvo užimtas besitreniruojančiai plaukikei, todėl negalėjome ten plauti o kitame 2m pločio takelyje vakare nelabai nebuvo vietos apsilenkti plaukiant. Spa zonoje yra baras, pirčių zonoje geriamo vandens. Jei turite dovanu kuponą iš kurio galite rinktis paslaugas, siūlytumem užsirezervuoti iš anksto, o ne prieš 2 val, nes tikėtina savaitgalio metu nebus artimiausiu metu laisvu vietų. Galejome pasirinkti lankytis kontrastiniuose baseinėliuose. Apskritai didžioji dauguma lankytojų - senjorai Pusryčiai. Menkas pasirinkimas. Desertu menu skurdokas, keli paprasti pyragai, kurių niekas šiaip nepirktu, ir nešviežus. Tokio lygio kituose viešbučiuose patiekiama daugiau pasirinkimo. Kava neskani. Nuo 9 val žmonių pilna, vos prasilenkti įmanoma, kaip valgykloje srautai nereguliuojami, bet vietos kur atsisėsti yra daug Alkanas neliksite bet ir ne 5 žvaigždučių menu

Katram dzīvē pienāk brīdis, kad tā vien gribas apstāties un atvilkt elpu, būt mierīgākā vidē, nevis domāt par ikdienas rūpēm, darbu vai citiem pienākumiem. Kādam pietiek ar kārtīgu atpūtu reizi gadā, citi cenšas mainīt vidi katru brīvo nedēļas nogali, taču vienbalsīgi varam piekrist, ka katrs no mums ir pelnījis uzlabot savu veselību, atpūsties un atgūt zaudētos fiziskos un garīgos spēkus, izjust iekšējo mieru. un harmoniju.

Viena no labākajām izvēlēm šāda veida atpūtai ir Lietuvas kūrorti. Viens no populārākajiem kūrortiem Lietuvā ir Druskininkai . Pilsēta izceļas ar tīru gaisu un skaistajām ainavām, turklāt tā ir bagāta ar dabas un ārstnieciskajiem resursiem. Dūņu vannas, ārstnieciskie minerālūdens avoti – tā ir tikai neliela daļa no tā, ko Druskininku pilsēta var jums piedāvāt. Vide šeit ir nevainojami sakārtota, tāpēc pilsētas viesi var pavadīt laiku ne tikai atpūtas vai ārstniecības iestādēs, bet arī parkos vai pie Druskiņinku apkārtnes ūdenstilpnēm.

Labas atvaļinājuma vai īsas dažu dienu atpūtas galvenā sastāvdaļa ir atrašanās vieta, tāpēc Druskininku kūrorts tam ir ideāli piemērots. Ikviens, kurš izvēlēsies šo pilsētu, atradīs sev savu nodarbi - tā ir pilna ne tikai ar dažādām viesnīcām un sanatorijām, bet arī pasakainiem dabas nostūriem, izklaidēm un dažādām apskates vietām, tāpēc iesakām neko negaidīt un pavadīt atvaļinājumu. vai īsa nedēļas nogale Druskininku pilsētā.

Grand SPA Lietuva Druskininkai

Mēs iesakām "Grand SPA Lietuva" Druskininkus tiem, kas apmeklē Druskininkus, vai pilsētas iedzīvotājiem, kuri vēlas pavadīt savu brīvo laiku tikai un vienīgi. Šis ir lielākais veselības un atpūtas komplekss, kas atrodas pašā kūrorta centrā. "Grand SPA Lietuva" Druskininkai palīdz apmeklētājiem nostiprināties, atjaunot lielisko ķermeņa fizisko stāvokli un stiprināt garīgos spēkus un sajust iekšējo mieru un harmoniju.

Labsajūtas un atpūtas kompleksā "Grand SPA Lietuva" Druskininku pamatā ir daudzu gadu garumā izstrādātā un kūrortā atklātā augsti efektīva minerālūdens un dūņu terapija, un kompleksā var ne tikai iegremdēties sajūtu pilnā pasaulē, bet arī vienkārši labi pavadīt laiku. "Grand SPA Lietuva" rūpējas ne tikai par kompleksa klientiem, bet arī par dabas stāvokli un tā nākotni. Uzstādītais ģeotermālās apkures projekts samazina gaisa piesārņojumu un saglabā apkārtējo gaisu vēl tīrāku un tīrāku.

Labsajūtas un atpūtas komplekss nodrošina izmitināšanas, ēdināšanas, ārstniecības, ūdens izklaides, konferenču un pasākumu organizēšanas pakalpojumus. Vajag tikai atnākt un viss tiks nokārtots tavā vietā! Kompleksa profesionālie darbinieki, kvalitatīvs serviss un pilna uzmanība tiek veltīta Jums – tā ir lieliska un kvalitatīva atvaļinājuma recepte.

Četru vēju restorāns

Pēc laba nakts miega un atpūtas jūs būsiet izsalcis. Aicinām uz vakariņām greznajā viesnīcas restorānā Keturi vejai. Restorāns "Keturi vejai" ir vienīgais panorāmas restorāns Druskininkos. Šeit jūs piedzīvosiet unikālus mirkļus, apbrīnojot elpu aizraujošos skatus uz Druskininku priežu mežiem un nogaršojot gastronomijas šedevrus. Restorāna šefpavārs Tomas Mockūns iepriecinās ar gardēžu virtuvi, kas pārsteigs ikviena garšas kārpiņas, un jūs jutīsieties kā mazā Francijā.

Labākie procedūru piedāvājumi

"Grand SPA Lietuva" ir slavena ar piedāvāto procedūru pārpilnību un kvalitāti, tāpēc ūdens izklaides un pirts kompleksa apmeklējums Druskininkos var kļūt par lielisku dienas atpūtu. Druskininku minerālūdens, kam piemīt izcilas ārstnieciskas īpašības, ir iekļauts daudzās spa procedūrās un ūdens atrakciju parka baseinos. Pirmā minerālūdens aka tika izurbta 1930. gadā, tāpēc Druskininku minerālūdens īpašības ir zināmas kopš seniem laikiem.

Šeit var izmēģināt minerālūdens vannas, dažādas ārstnieciskās dūņu procedūras, kompleksā tiek veiktas profesionālas ārstnieciskās un relaksējošās masāžas, savukārt tiem, kas vēlas atgūties pēc traumām vai stiprināt veselību, ieteicams izvēlēties fizioterapijas vai fizioterapijas pakalpojumus. Turklāt "Grand SPA Lietuva" veic laboratoriskos izmeklējumus un piedāvā speciālistu un ārstu konsultācijas, šeit tiek veidotas individuālas labsajūtas programmas un aprīkota viena no labākajām zobārstniecības klīnikām. Tātad izvēles šeit tiešām netrūkst. Izvēloties "Grand SPA Lietuva" labsajūtas un atpūtas kompleksu, noteikti nenožēlosiet un varēsiet droši apvienot ārstēšanu un relaksāciju.

Ūdens atrakciju parks Grand SPA Lietuva

Tiem, kas vēlas aktīvu atpūtu, "Grand SPA Lietuva" piedāvā plašā akvaparka apmeklējumu. Jūs gaida akvaparks "Grand SPA Lietuva" ar dažādiem peldbaseiniem, iespaidīgām nobraucienu trasēm un citām izklaidēm. Tie, kas vēlas atpūsties, var apmeklēt džakuzi, bet pašiem mazākajiem ir īpašs bērnu baseins.

Pēc pirts priekiem aicinām izbaudīt tvaika, āra, infrasarkano, somu un hammam pirti vai veldzēties unikālajā ledus telpā. Lai apmierinātu ikviena atpūtnieka vajadzības, Grand SPA Lietuva savās telpās ir aprīkojis arī āra tenisa kortu, galda tenisa galdus un modernu trenažieru zāli.

Tiem, kas uzturas ilgāku laiku, komplekss ir sagatavojis pat vairākas nakšņošanas iespējas, tāpēc katrs kompleksa viesis šeit atradīs savu atpūtas iespēju. Viena no iespējām ir viesnīca "Lietuva" PLUS, kurā atradīsiet komfortablus, gaišus un mājīgus vienvietīgus, divvietīgus un mini-luksusa numurus, viesnīcu "Druskininkai" ar ārkārtīgi oriģināliem, ekskluzīva dizaina numuriem un apartamentiem un greznu PLUS apartamentu viesnīcu "Dzūkija". ".

Populārākā 2 nakšu atpūta ar ūdens izklaidēm viesnīcā Lietuva ir ideāli piemērota pāriem, kuri vēlas izklaidēties akvaparka zonā. Grezna atpūta diviem 4* PLUS viesnīcā "Dzūkija" Druskininkos ieteicama tiem, kas meklē izcilu greznību un uzmanību.

Izvēloties dāvanu kuponu labsajūtas un atpūtas kompleksa "Grand SPA Lietuva" Druskininku apmeklējumam – jūs nevarat kļūdīties! Katrs cilvēks šeit atradīs sev nodarbi un apmierinās savas cerības. Nav svarīgi, vai meklējat romantisku atpūtu, vēlaties uzlabot savu veselību, mainīt iedibināto vidi un pavadīt netradicionālu nedēļas nogali vai ieradīsieties ar visu ģimeni – "Grand SPA Lietuva" apmierinās ikviena vajadzības.

Dāvanu kuponu cena nakšņošanai un atpūtai sākot no €204. Ja šobrīd nevarat piešķirt šādu summu, neuztraucieties! Mūsu klāstā varat atrast dažādus piedāvājumus, kas ietver labsajūtas procedūras, bet neietver izmitināšanu. Piemēram, ūdens izklaides un pirts kompleksa apmeklējumam var izvēlēties dāvanu kuponu, kura cena ir 60 €, un, ja nevēlaties izvēlēties ūdens izklaidi, iesakām izvēlēties gastronomisku izklaidi. Piemēram, dāvanu kupona cena, kurā iekļautas greznas vakariņas restorānā Keturi vejai, ir 70 €.

Tāpēc negaidiet un nāciet uz labsajūtas un atpūtas kompleksu "Grand SPA Lietuva" Druskininkos . Kompleksa darbinieku profesionalitāte, lieliska atpūta un mutē laistošs ēdiens, pozitīvas atsauksmes un liela izklaides un dažādu izklaižu izvēle runā pati par sevi! Novēlam patīkamu un saturīgu uzturēšanos un neaizmirstamus piedzīvojumus labsajūtas un atpūtas kompleksā "Grand SPA Lietuva" Druskininkos!