facebook

Filtrs

  • Kategorija
  • Nakšņošana un atpūta (5)
  • SPA un skaistums (1)
  • Aktīvas un ekstremālas (1)
  • Ūdens izklaide (1)
  • Gardēžiem (1)
  • Izvēlētās vērtības dāvanu kartes (1)
  • Cena
  • no 20€ līdz 50€ (2)
  • no 50€ līdz 100€ (3)
  • no 100€ līdz 200€ (5)
  • no 200€ līdz 400€ (4)
  • vairāk kā 400€ (1)
  • Dalībnieku skaits
  • 1 (2)
  • 2 (7)
  • 3 (1)
  • 4+ (1)
  • Tips
  • Premium (3)
  • Atlaides (2)
  • Pakalpojuma sniedzējs
  • Harmony Park (7)
  • Valsts
  • Lietuva (7)
  • Rādīt visus filturs
  • Pilsēta Lietuvā
  • Prienai (7)
  • Kauņa (7)

Harmony Park

"Harmony Park" ir prestižs atpūtas komplekss, kas atrodas Prienu rajona skaistā dabas apkārtnē un sniedz bagātīgu pakalpojumu klāstu ekskluzīviem piedzīvojumiem. Šis komplekss ir slavens ar savu 5 zvaigžņu viesnīcu, kurā viesi var iegremdēties greznībā un komfortā.

Harmony Park piedāvā augstākās kvalitātes spa procedūras, tostarp dažādas masāžas, ķermeņa procedūras, kas palīdz atpūsties un atjaunoties. Kompleksā ir arī peldbaseini un saunas zonas, kur viesi var baudīt ūdens aktivitātes un atpūsties.

Jāšanas nodarbības piedāvā iespēju apvienot veselības un baudas aspektus, savukārt degustācijas vakariņas ļauj baudīt greznas garšas un augstas klases ēdienus.

Harmony Park izceļas ar izcilu vidi, augstas kvalitātes pakalpojumiem, uzmanīgu apkalpošanu un unikālu pieredzi, kas piesaista klientus, kas meklē greznību un komfortu.

Parādīt vairāk
Harmony Park
Harmony Park Google 4.6 / (2417)
  • Darius Petkevičius
    2024-02-05
    Apie apartamentus "Sinergija". Kitur nebuvau. 1. Garso izoliacijos nerasta - girdisi kaip kaimynai viena pakabą spintoje kabina ar nukabina. 2. Laiptinės durys - tiesiog kambario durys, be tarpiniu, be sandarumo. 3. Lb. tamsus kambarys, nes langas po pavesine. 4. Vasara privatumo nereikia tikėtis, nes už lango, šalia, kaimynų stalas... 5. Temperatūra. Čia atskira tema. Buvome atvykę kai buvo apie -8 tai viduje temperatūra buvo apie 10-12 šilumos! Jei po baseinų būtume atėję, tai susirgimas garantuotas. Kaimynai naktį išsikraustė iš savo kambario, nes nebeiškentė. Šiaip dideli lb atstumai, tik su auto turbūt važinėti, nes dviratis užbrauktas. Keistas konceptas apskritai, nesupratau. SPA zona irgi nesupratau apie ką - net kiču sunku pavadinti. Matomai, kai daug šeimininkų tai šiokia tokia beskonybė prasideda.
  • Gintarė Greičiūtė
    2024-01-17
    Retai norisi palikti atsiliepimą, bet šį kartą - privalu, nes viešbutis ir SPA viršyjo visus lūkesčius. Tiesiog nėra minusų. Labai malonus aptarnavimas, gausūs ir net labai gardūs pusryčiai. SPA didelis ir tvarkingas. Stebino procedūros ir smagu, kad net atvykęs pirtininkas pravedė puikią pirtį. Vakarą vainikavo jazz vokalas restorane ir tikrai gardi vakarienė. Malonus personalas davė rogutes, tai per visą gražų ir didelį miškų plotą mes taip smagiai pasivėžinome - ačiū :) Panašu, kad sausuoju sezonu ten taip pat yra begalės veiklų be viešbučio ir SPA - hipodromas, golfas, padelis, žygiai ir t.t.
  • Ingrida Rutkauskaitė
    2024-01-08
    Vieta labai graži ir išpuoselėta. SPA atpalaiduojantis ir harmoningas. Tačiau administratorių bendravimas yra labai atgrasus, toks jausmas, kad dirba per prievartą, o jeigu kažko paklausi - nepatenkintos. Į laiškus atgraso, telefono nekelia ir perskambina po keletos valandų geriausiu atveju. Gyvenome viloje - liukso kambaryje, tačiau nei šlepečių, nei chalatų, nei stalo vandens, nei normaliu vonios priežiūros priemonių nebuvo. Atvykus langas buvo pravertas, o pajungus šildymą iki ryto kambarys neprišilo, nes lauke šalo, o pro langus pučia. Pusryčiai iki 11 valandos, pavėlavome 4 minutes ir padavėja nesutiko net minimaliai atnešti kažką pavalgyti. Sakė užsidarę ir nieko negali padėti. Siūlė įdėti minimaliai kažką į krepšelį, kad galėtume pavalgyti mašinoje..... Visuomet buvome labai patenkinti tiek aptarnavimu tiek kambariais, tačiau po šio karto teko nusivilti.
  • RDK Lines.Inc Duda
    2024-01-05
    Viskas gražu, pirtys normaliai, baseinai liuks, na bet su restoranu kažkoks nesusipratimas, visu pirma kainos iš serijos kosmonautai, ir ten kur visas viešbutis laksto su baltais chalatais ir tapkemis, užeiti į restoraną atsigerti alaus, su croks-ais neleido. Turejau eiti užsideti batus . Jiems ten su galva negerai. Ateina prie stalo, ir žiuri po stalu, ar tu su batais . Klounai kažkokie
  • Julija Duseviciute
    2023-12-22
    Tikrai ne 5 žvaigždučių aptarnavimas, reikia papildomai moketi už šlepetes, chalatus. Kambariai 2000 metų vaibas. Labiausiai nuvyle baras baseine. Kokteiliai už €10 labai neskanus - ypač Margarita, Mojito ir Old Fashioned. Pati gaminu tai žinau koks turi skonis būti. Kaip suprantu ne barmene kalta - jai taip liepė miksuoti ‘valdžia’. Nesuprantu tokio sprendimo, čia kad sutaupyti ant ingridientų ar tiesiog gyvenime nesate šitų kokteilių gėrę? Bet jei kokteiliai skanūs tai ir klientai daugiau pirktų. Iš pliusų tai geras pirčių pasirinkimas ir pusryčiai neblogi.

Harmony Park Spa

Lai rastu patiesu iekšējo mieru un harmoniju, ir svarīgi sajust saikni ar dabu un ar sevi. Diemžēl, dzīvojot tik straujā laikmetā, kad mēs vienmēr esam steigā un aizņemti ar visdažādākajām lietām, var būt ļoti grūti to izdarīt vienam. Tāpēc mums ir jāmeklē vietas, kas ir veltītas atpūtai un kurās ir viss nepieciešamais, lai aizbēgtu no rutīnas un atklātu sevi no jauna, iegremdējoties mūsu iecienītajās aktivitātēs un procedūrās. Viena no šādām vietām ir Harmony Park. Tas ir atpūtas un izklaides komplekss, kas atrodas Prienu rajonā, 200 hektāru platībā, kurā atradīsiet visu nepieciešamo saturīgai un dvēseli atdzīvinošai atpūtai kopā ar pusotru pusīti vai visu ģimeni . Šeit sirds atdzīvināsies un jaunus spēkus iedvesmos ne tikai unikālais dabas krāšņums un tīrs gaiss, bet arī liels skaits dažādu aktivitāšu, kuru vidū sev tuvu nodarbi atradīs ikviens.

Šeit ieceļotājus gaida 5+ zvaigžņu viesnīca, kas tiek uzskatīta par vienu no greznākajām Baltijas reģionā. Prezidenta komplekts viesnīcā pārsteigs pat daudz redzējušos cilvēkus. Jūs gaida privāta burbuļvanna, saskaņota atpūtas zona un lielisks ēdiens! Visi Harmony Park Hotel numuri atšķiras ar grezniem, rūpīgi mēbelētiem, ērtiem numuriem un plašām spa, ūdens izklaides un saunas zonām. Viesnīcas teritoriju ieskauj simtgadīgi meži, jaunas ģimenes ozolu birzis, tīrs gaiss un klusums un miers. Ikviens, kurš ieradīsies viesnīcā Harmony Park, atradīs savu veidu, kā atpūsties, atpūsties un gūt pozitīvu pieredzi un iespaidus.

Nakšņošana Harmony Park villās

Tiem, kas vēlas palikt tuvāk dabai, Harmony Park piedāvā arī modernas villas. Tie ir īpaši piemēroti lielākām ģimenēm, draugu kompānijām, kad vienlaikus ierodas vairāk cilvēku. Siltajā sezonā šeit tiek gaidīti viesi ar kemperiem vai teltīm, parka apmeklētājiem pieejamas pat 4 lieliskas āra pirtis, kurās var baudīt dažādus rituālus miesai un dvēselei. Līdzās pirtīm atpūtniekus neapšaubāmi priecēs parkā esošie dīķi, sporta laukumi, riteņbraukšanas un nūjošanas takas, tāpēc izklaides šeit noteikti netrūks.

Ja nevarat iedomāties savu atvaļinājumu bez labsajūtas un skaistumkopšanas procedūrām, Harmony Park piedāvā ārkārtīgi plašu dažādu procedūru izvēli. Tās ir ne tikai ūdens un pirts zonas, bet arī lieliski spa kompleksi, hammam, masāžas, ķermeņa berzes un daudzi citi pakalpojumi, kas stiprinās ķermeni un atslābinās un pozitīvi noskaņos prātu.

Harmony Park var būt ideāla vieta visai ģimenei, jo kompleksā atradīsiet daudz aktivitāšu mazajiem. Tās ir ūdens izklaides un vasaras nometnes bērniem un jauniešiem, kas attīsta patstāvīgas, radošas un pašapzinīgas personības.

Dabas un dzīvnieku mīļotāji, kas uzturas atpūtas un izklaides kompleksā, varēs pavadīt laiku Harmony Park zirgu stallī. Šeit var izvēlēties jāšanas nodarbības, izjādes ar zirgiem grupām vai fotosesiju ar zirgiem. Uz Harmony Park laipni aicināti arī tie, kuriem ir savi zirgi. Harmony Park stallis sniedz tikai ārkārtīgi augsta līmeņa pakalpojumus – zirgi tiks izvietoti plašā stallī un tos pastāvīgi pieskatīs personāls.

Tiem, kas meklē klusu un romantisku atpūtu pie dabas, dāvanā iesakām atpūtas kompleksu - Romantisku nakšņošanu ar SPA viesnīcā Harmony Park Hotel. Ūdens un saunas izklaide divatā Harmony Park ir ideāla, ja vēlaties nedaudz atpūsties un atpūsties burbuļvannā un saunā. Ja meklē dāvanu prasīgam pārim, ļoti noderēt var Harmony Park viesnīcas dāvanu kupons , ar kuru dāvanas saņēmējs pats varēs izvēlēties sev piemērotāko atpūtas kompleksu. Romantiska apkārtne, dabas ieskauts miers un laiks, ko pavadīt tikai vienam ar otru – kas gan var būt labāks, vai ne?

Harmony Park apmeklējums ir laba cena

Tiem, kurus uztrauc dāvanu cenas, arī nevajadzētu uztraukties. Harmony Park pakalpojumu izmantošanas cena ir tikai no 20 €, bet nakšu cena Harmony Park sākot no € 125. Ja vēlaties ietaupīt naudu, iesakām izvēlēties izklaidi Harmony Park, nevis nakšņot viesnīcā, piemēram, airēšanu vai izjādes ar zirgiem. Varat arī nevilties, jo arī akcijas koncepcija, dāvanu kuponi Harmony Park izklaides un atpūtas kompleksa apmeklējumam nav jaunums! Tāpēc nepalaid garām iespēju apmeklēt izklaides un atpūtas kompleksu Harmony Park, jo pozitīvās atsauksmes par brīnišķīgo pieredzi runā pašas par sevi! Novēlam Jums labu un neaizmirstamu, brīnišķīgāku piedzīvojumu pilnu uzturēšanos izklaides un atpūtas kompleksā "Harmony Park" Prienos!