facebook

Aizraujošs lidojums ar gaisa balonu virs Siguldas un Nurmižu gravu rezervāta

-17%
Top Atlaide

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Siguldu varētu uzskatīt par Latvijas gaisa balonu galvaspilsētu. Vietējie jau pieraduši, ka rāmos vasaras vakaros Siguldas debesīs redzami pat pieci un vairāk gaisa baloni, un – ne velti – Gaujas senlejas un skaistās apkārtnes dēļ Sigulda tiek dēvēta par Vidzemes Šveici, un mēs varam tikai piebilst, ka no gaisa balona Sigulda izskatās vēl desmitreiz skaistāka! Lidojot pāri Siguldai, mēs ieraudzīsim Gaujas senleju un Gauju, kas līkločiem vijas cauri mežiem un smilšakmens iežiem. Īpaši gleznains skats paveras arī uz Siguldas Livonijas ordeņa pilsdrupām un Turaidu.

Apmeklētājiem nepieejamais Nurmižu gravu rezervāts
Vēlaties vēl ko vairāk...? “Kas atļauts Jupiteram, nav atļauts vērsim”: Gaujas Nacionālā parka dabas rezervāta stingrā režīma zona – Nurmižu gravu rezervāts – ir izveidots, lai saglabātu biotopu, un šīs zonas šķērsošana pieļaujama pa noteiktu kartē iezīmētu maršrutu, plašāks zonas apmeklējums nav atļauts. Taču – ne tad, ja lidojam tai pāri ar gaisa balonu. Saredzi, sadzirdi, sasmaržo un sajūti dabu 500 pēdu virs zemes, vietā, kur citiem piekļuve liegta.

Līdzbiedri
Kopā jautrāk! Šādus lidojumus veicam nelielās grupās – tiks komplektēta lidot gribētāju komanda, un pilots piedāvās lidojuma laiku. Lidojuma iespējamība ir atkarīga no laika apstākļiem, tāpēc iesakām sazināties ar mums, tiklīdz esat saņēmis dāvanu karti. Taču, ja vēlies individuālu lidojumu, arī tas ir iespējams – sazināmies!
Lidojums ar gaisa balonu ir gaidīta dāvana gan lielos notikumos – apaļās jubilejās, izlaidumos, kāzu gadadienās un citos svarīgos brīžos, gan arī kā pārsteigums tuviem cilvēkiem vienkārši tāpat. Dāvanu karte lidojumam gaisa balonā iepriecinās gan individuālos lidotgribētājus, gan mazas lidotāju grupas.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Pasažieru sagaidīšana norunātajā vietā un to transports uz lidojuma sākumpunktu;
  • Aptuveni stundu garš lidojums;
  • Elpu aizraujoši skati, iespēju robežās pārlidojot pār jums vēlamo vietu;
  • Pasažieru nogāde no piezemēšanas punkta uz sākotnējo sagaidīšanas vietu;

Svarīgi:

Lidojums ir aptuveni stundu garš (plus/mīnus 5-15 minūtes - lidojuma ilgums ir atkarīgs no nolaišanās iespējas), kura laikā nolidosiet līdz pat 20 km! Kopējais pasākuma ilgums, kas ietver balona piepūšanu, lidošanu, nokļūšanu turp un atpakaļ uz satikšanās vietu, aizņems aptuveni 3 stundas! Lidojumu nerekomendējam grūtniecēm, personām ar nesen pārciestu operāciju, gūžu un kāju slimībām. Lidojums gaisa balonā norisinās agros rītos (2-3 stundas pēc saullēkta) un vakaros 2-3 stundas pirms saulrieta. Iepriekš informējot pasažieri, norunātais lidojuma laiks var tikt mainīts, ja pasliktinās laikapstākļi.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: GaisaBalons.lv – Sigulda (Izlidošanas vietu uzzināsiet reģistrācijas laikā)
Ilgums: 1 stunda
Personu skaits: 2-1 (Atkarīgs no cenas, mainīt varat pie "Izvēlēties personu skaitu")
Apģērbs: Ērti apavi, ģērbties atbilstoši laika apstākļiem un paņemiet vējjaku dzestrai saullēkta sagaidīšanai vai saulrietam.
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Valsts: Latvija
Pilsēta: Sigulda
Reģions: Rīgas, Vidzeme
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās
  • Izvēlieties personu skaitu

150,00 €

-17 %

180,00 € *Parastā cena pērkot pie pakalpojuma sniedzēja

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +150

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
GaisaBalons.lv
+371 29240461
Komentāri