facebook

Vienas reizes vispārēji atveseļojošas jāšanas nodarbība "Fit Ride"

-35%
Atlaide

Izmanto dzimšanas dienas -20% atlaidi VISAM. Ar kodu: 9GADI

Mūsu nodarbība "Fit Ride" ir jāšana, lai uzlabotu un stiprinātu veselību. Šīs nodarbības nav domātas sporta ambīciju apmierināšanai, bet otrādi, veselības un pašsajūtas uzlabošanai, jo jāšanas sports, kā tāds, ir ļoti traumatisks. Tāpēc nodarbība notiek individuāli, soļojot ar zirgu pie pavadas, izmantojot speciālu inventāru. Slodze tiek dozēta atkarība no cilvēka fiziskās sagatavotības līmeņa un pašsajūtas nodarbības laikā. Tā ir laba iespēja  saprast, vai tas patīk, vai nē. Pirmā nodarbība ir visgrūtākā, jo var būt bail no zirga, tā ir normāla cilvēka reakcija, jo zirgs ir liela un daudziem sākumā „nezināma” dzīva būtne, bet bieži nodarbības beigās cilvēks atslābinās un sāk uzticēties zirgam un instruktoram. Nodarbība labvēlīgi ietekmē asinsriti, stāju, līdzsvaru, kustību koordināciju, elpošanu un muskuļu tonusu. Tāpat tā arī nomierina, uzlabo miega kvalitāti un mazina stresu. Īpaši iesakām jāšanu ar zirgu sekojošajos gadījumos - balsta un kustību orgānu sistēmas slimību, centrālās un perifērās nervu sistēmas slimību, sirds un asinsvadu sistēmas slimību, elpošanas sistēmas slimību, kā arī depresijas, stresa, pārslodzes, hroniska noguruma un slikta miega un apetītes zuduma  profilaksei.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Drošības instruktāža;
  • Veselības vitālo rādījumu noteikšana;
  • Teorijas apgūšana;
  • Jāšanas nodarbība pēc individuāla plāna (iesildīšanās, vingrojumu izpilde, lokanības un elpošanas vingrojumu izpilde);

Svarīgi:

Piedāvājumu iespējams izmantot tikai darba dienās, pēc iepriekšēja pieraksta. Nepieciešama iepriekšēja rezervācija vismaz 1 nedēļu iepriekš, sūtot SMS ziņu ar vārdu un dāvanu kartes rezervācijas kodu, kā arī ģimenes ārsta izziņu par veselības stāvokli un pieļauto slodzes pakāpi ar atļauju nodarboties ar jātnieku sportu. Nepilngadīgajiem bērniem nepieciešama vecāku vai tiesiesku aizbildņu klātbūtne. Svara ierobežojums 100 kg. 

Kontrindikācijas: alerģija uz dzīvniekiem, bailes no zirga, hemofīlija, djušēra miopātija, neoperēta spina bifida, hemoroīdi, labdabīgi un ļaundabīgi audzēji, visas slimības akūtā periodā, hroniskas slimības akūtā periodā, hroniskas slimības akūtā fāzē, sirds-asinsvadu sistēmas dekompensācija, sirds mazspējība, nestabila stenokardija, paroksizmāla mirdzaritmija, kardiostimulators, stāvoklis pēc operācijas uz sirds agrāk par 1 gadu, hipertoniskā slimība (2-3 pakāpe).

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Happy Hobby Horses" - Jumpravas pils, Jumpravas, Mežotnes pag., Bauskas nov. Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 40 min.
Personu skaits: 1
Apģērbs: Brīvs, kustības neierobežojošs
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Derīguma termiņš: Derīgs tikai darba dienās
Valsts: Latvija
Pilsēta: Jumprava, Rīga
Reģions: Vidzeme, Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

34,45 €

-35 %

53,00 € *Parastā cena pērkot pie pakalpojuma sniedzēja

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +34

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Happy Hobby Horses
+371 25415570
Happy Hobby Horses Google 4 / (2)
Komentāri