facebook

Nakšņošana viesnīcā "Jolanta" ar mini SPA un vakariņām diviem

-3%
Atlaide

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Mūsu jaukais atpūtas centrs „Jolanta“ pastāv jau 20 gadus un joprojām piedzīvo brīnišķīgas pārvērtības, pilnveidošanos un modernizēšanu. Gan pilsētas iedzīvotājus, gan tās viesus ciemos gaida jauks restorāns - nelielajās telpās veidojot savu īpašo, mājīgo gaisotni, kura aicināt aicina ļaudis no visas pasaules to mīlēt, baudīt aromātiskos ēdienus un atgriezties atkal un atkal. Lai bagātinātu izklaides iespējas, piedāvājam Spa zonu - saunu un nelielu baseinu. Gan pieaugušie, gan bērni no sirds var priecāties par izklaidi un relaksāciju, ko sniedz peldes ūdenī.
Ēkas otrais stāvs ir pārtapis par nelielu viesnīcu, no 2007. gada viesus no tuvienes un tālienes laipni gaida septiņi mājīgi un ērti numuriņi siltos toņos, ar pašu firmas ražotām mēbelēm. Mūsu ģimeniskais un draudzīgais kolektīvs dzīvo līdzi visām pārvērtībām, rūpējas par jauku gaisotni, kārtību, viesmīlību un laipni lūdz baudīt šo sirsnīgo atmosfēru arī apkārtējos. Mūsuprāt, Rainis ir izteicies ļoti atbilstoši mūsu pastāvēšanas un panākumu atslēgai - pastāvēs, kas pārvērtīsies. Pārmaiņas un centieni tiekties augšup, ļauj pieņemt jebkuru laiku kaprīzes un izdzīvot pat krīzes situācijās.
Ar katrām mūsu patīkamajām pārmaiņām, mēs vēlamies būvēt labsajūtas tiltu uz jūsu sirdīm. Katrā gadījumā - lai arī cik daudz būtu šo pārmaiņu cauri laikiem, ir viens, kas šeit nekad nemainīsies - mūsu patiesā cieņa un viesmīlība pret jums, mīļie viesi. Tādēļ mēs Jums laipni piedāvājam atpūsties pie mums, ieturēt gardas vakariņas, atpūsties mājīgā numuriņā, izbaudīt nesteidzīgas brokastis un veldzēties mūsu mini Spa.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Viena nakts labiekārtotā Junior Suite numuriņā divām personām;
  • Sātīgas brokastis;
  • Mini SPA apmeklējums no rīta 8:00-11:00;
  • 2 kārtu vakariņas viesnīcas restorānā;
  • Kafija, tēja un ūdens numuriņā;
  • Autostāvvieta;
  • Wi-Fi;

Svarīgi:

Dāvanu karti var izmantot visa gada laikā, visās nedēļas dienās, izņemot periodu 20. decembris - 10. janvāris, 14. februarī un no 1. līdz 7. augustam. Nepieciešama iepriekšēja rezervācija, ko varat atcelt ne vēlāk, kā 5 dienas pirms rezervētā laika. Piemaksas par papildu personām vai pakalpojumiem varat uzzināt reģistrācijas laikā.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: Hotel "Jolanta" - Merķeļa iela 16, Alūksne Apskatīt vietu kartē
Personu skaits: 2
Apģērbs: Peldkostīms/peldšorti, dvielis un čības
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Ķermeņa zona: Visa ķermeņa
Derīguma termiņš: Derīgs arī nedēļas nogalē
Atpūtas sezona: Visa gada garumā
Nakšu skaits: 1 nakts
Barošana: Brokastis, Vakariņas
Valsts: Latvija
Pilsēta: Alūksne
Reģions: Vidzeme
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

140,00 €

-3 %

145,00 € *Parastā cena pērkot pie pakalpojuma sniedzēja

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +140

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Hotel "Jolanta"
+371 29424253
Hotel Google 4.5 / (378)
  • Vinmēr viss ir līmenī. Skaisti, garšīgi, pieklājīgi!
  • Viss augstākajā līmenī! Ļoti gaumīgi, tīrs, sakopts. Personāla meitenes lieliskas! Brokastis bagātīgas un garšīgas! Rīta pelde baseinā bija taisni laikā!!!
  • Kartupeļu pankūkas, ķiploku grauzdiņi - super. Poke bļoda ar lasi - 6/10.
  • Apkalpošana ir normalā līmenī, lai gan varētu būt arī labāk, ja skatās uz cenām! Diemžēl ēdienkartes izvēle un attiecīgi ēdiena kvalitāte neatbilst cenai! Dažkart mazāk ir labāk, un to mazāk uz 100% uztaisīt!
  • (Latviski / English) Neliela un ļoti patīkama viesnīca par pieņemamu cenu. Piedāvātais servisa līmenis droši vērtējams nevis ar 3, bet vismaz 4 zvaigznēm. Laipns un ļoti atsaucīgs personāls. Plusi un kas patika: + Brokastis - zviedru galds; + Restorānā laba virtuve; + Restorāna interjers - ar neuzkrītošu stilu un gaumīgi iekārtots - ievērības cienīgas ir vienas autores (Linda Arāja) fotogrāfijas no dažādām pasaules vietām; + gaisa kondicionieris numurā (Latvijā novembra vidū to protams neizmantojām); + no rīta pieejama sauna ar baseinu; + tēja, kafija numuriņā. Ko vajadzētu mainīt vai uzlabot: - ir daži kosmētiski defekti - nelielas plaisas, priekšmetu radīti skrāpējumi uz sienas un pie griestiem, kas prasītos izlabot; - interjera dizains numuriņā (Nr.7) atstāj haotisku iespaidu - piemēram, drēbju skapis ir caurspīdīgs ar stikla durvīm ar baltu rāmi (tā varbūt derēja 2000 gadu sākumā). Pārējās mēbeles numuriņā no koka. Lūdzu padomājiet par interjera dizaina uzlabošanu šajā un iespējams arī pārējos numuriņos. English A small and very pleasant hotel for affordable price. The level of service offered can be rated with at least 4 stars instead of 3. Friendly and very responsive staff. Pros: + Breakfast - buffet; + Good food in the restaurant; + The interior of the restaurant is nice and decorated with style - it is advisable to see photos from different parts of the world taken by one nice photographer Linda Araja ; + air conditioning in the room (in Latvia, of course, we did not use it in mid-November); + sauna with a pool available in the morning; + tea, coffee in the room. Cons or what should be changed or improved: - there can be noticed some cosmetic defects in the room - small cracks, scratches on the wall. Some minor cosmetic refurbishment advisable. - The interior design in the room (No.7) is little bit chaotic - for example, the wardrobe door is transparent (from glass) with a white frame (there are feeling that this is a style from early 2000s). Other furniture in the room is made from wood. Please, think of newer modern interior design.
Komentāri