facebook

Filtrs

  • Kategorija
  • Nakšņošana un atpūta (2)
  • Cena
  • no 100€ līdz 200€ (1)
  • no 200€ līdz 400€ (1)
  • Dalībnieku skaits
  • 2 (2)
  • Tips
  • Premium (2)
  • Pakalpojuma sniedzējs
  • Atostogų parkas (2)
  • Valsts
  • Lietuva (2)
  • Rādīt visus filturs
  • Pilsēta Lietuvā
  • Palanga (2)

Atostogų parkas

"Atostogu parkas" ir Lietuvā labi pazīstams atpūtas pakalpojumu sniedzējs, kas sniedz plašu pakalpojumu klāstu. "Atostogu parkas" piesaista apmeklētājus ar saviem unikālajiem pakalpojumiem un izcilo vidi. Tie piedāvā īpašu pieredzi, kas apvieno greznu atpūtu ar dabas skaistumu. Uzņēmums īpašu uzmanību pievērš individuālai apkalpošanai un viesu vajadzību apmierināšanai.

"Atostogu parkas" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu grezniem un relaksējošiem atpūtas brīžiem. SPA centrs aicina viesus iegremdēties pasaulē, kurā dominē miers un atjaunošanās, piedāvājot daudzpusīgu atpūtu ar SPA procedūrām, dažādām masāžām un ūdens un pirts zonas apmeklējumu. Šie SPA piedāvājumi atdzīvinās ne tikai ķermeni, bet arī dvēseli, īpašu uzmanību veltot Jūsu veselībai un labsajūtai.

Parādīt vairāk
Atostogų parkas
Atostogų parkas Google 4.5 / (4521)
  • Ramunė Čiurlionytė
    2024-02-17
    Vasario pirmą savaitgalį atvykome į „Atostogų parką“ atšvęsti mano gimtadienio. Nusižengdami savo tradicijai, atvykome antrą kartą į tą pačią vietą, kur buvome pernai. Tiek pernai, tiek šiemet labiausiai mus pakerėjo „Parko virtuvėlėje“ dirbanti Aušra. Ji nėra tiktai padavėja. Ji yra restorano dvasia. Nuoširdi šypsena, paslaugumas, o ypač staigmenos ir sukurta ypatinga šventinė nuotaika. Jautėmės lyg būtume atvykę pas gerus draugus. Prie to, aišku, prisidėjo ir jos kolegės. Požiūris į klientą vertas parašyti pačius aukščiausius balus. Ačiū jums mielosios! Manau, tikrai dar susitiksime.
  • Algis Pleskys
    2024-02-07
    Puiki vieta poilsiui, šaunūs prtininkai Žydrūnas, Antanas, Rimantas, kokybiškas ir skanus maistas, labai malonus aptarnavimas parko virtuvėje. Gal tik norėtųsi aiškesnio internetinio puslapio ir laukiam grįžtančių sidabrinių apyrankių.?
  • Liepa Venclovaitė
    2024-02-02
    Atvykau be nakvynės, vandens spa pasiėmėgavimui. Tik geriausi atsiliepimai. Malonus aptarnavimas ir visi klausimai atsakyti. Diena sau ir su savimi - kaip tik ko reikėjo, jaučiausi naujai atgimusi. Labiausiai širdį suvirpino prakantės Evelinos rūpestis. Ji man atliko Sapropelio įtrinimo procedūrą. Kiekvienam judesį jaučiau begalinį rūpestį, o kiekvienas ištartas žodis leido dar giliau atsipalaiduoti. Nors ji ir minėjo, kad šį darbą pradėjo neseniai ir yra, dar tik praktikantė, jos rankose jaučiausi, tarsi tikros profesionalės! Ačiū labai visiems ir iki kitų mielų kartų!
  • Viktorija Buiviene
    2024-01-27
    Administracija ir kavinėje dirbančios merginos labai malonios. Gyvenome viežbučio kambaryje, viskas tvarkinga rankšluoščiai, halatai, tapkutes. Baseinai: turkiška pirtis vienintelė kuria galima buvo pasinaudoti normaliai, kitos nesupratom ar veikia, pirtininko pitelė nelabai patiko, lauke atsigaivinti galėjome šiltame baseinas(džiakuzi).Viduje baseinas su džiakuzi būtų faina, jai ne košė žmonių. Vizualiai tikrai buvo neblogai. Būtų gerai kad baro erdvė būtų atskirai, nes nelabai faina vaikščioti į pirtis ir lauką pro valgančių žmonių staliukus. Kadangi ilsėjomės su maitinimu, maistas puikus, švediškas stalas,maisto pasirinkimo daug kiekvienas ras ką valgyti.
  • Baltijos Gintaras
    2024-01-05
    Teveliam nupirkau programa "sveika nugara" su 2 nakvynėm ir 13 procedūrų labai skambiai aprašytų. Atvykimas buvo sausio 2d.,tai panašu, kad viesbutis nebuvo nieko suderinęs su spa, tai pirma diena padarė kūno masės indeksą. Gydytojo konsultacija gavo tik 2 dienos, antroj pusej(aišku jis nekonsultavo nieko, tik pasiklause, tai tokia iš jo ir nauda). Atėjus į 2 treniruotes vandenyje, pasakė kad patys lipkit į baseiną į minkit dviracius? ir patys sportuokite. Sekančios 2 procedūros iš 13 kneipo takelis?? likusios irgi ne aukšto lygio bet dar dar.. Paslaugos silpnos. Sveikatingumo programa drąsiai galima vadinti TRAGEDIJA, geriau jau atskirai pirkti nakvyne ir komplektuotis procedūras atskirai.

Vai esat kādreiz sapņojuši par tādu atpūtu, kad varat pilnībā atrauties no ikdienas rutīnas un vienatnē, kopā ar ģimeni vai draugiem baudīt ūdens izklaides, dažādas veselību veicinošas procedūras un aktīvi pavadīt brīvo laiku? Vai bieži jūtat, ka izsīkst spēki, ikdienas rutīna novārdzina un bieži sapņojat atgūt zaudētos fiziskos un garīgos spēkus?

Ja meklējat vietu, kur varat justies brīvi un ir pieejami dažādi pakalpojumi, kas ļauj izmēģināt pēc iespējas vairāk jaunu procedūru, iesakām izvēlēties "Atostogu parku". Šis ir lielākais atpūtas un labsajūtas komplekss Rietumlietuvā, kur var baudīt dažādas ūdens izklaides, SPA procedūras un nakšņot dabas ieskautā vietā. Šī vieta ir ideāla izvēle aizraujošai dienai ar ģimeni, romantiskam ceļojumam divatā vai garākam atvaļinājumam.

Pateicoties daudzveidīgajām aktivitātēm un izklaidēm, garlaicīgi šeit nebūs nevienam! Ja nezināt, kuru tieši pakalpojumu dāvināt, iesakām "Atpūtas un labsajūtas kompleksa  Atostogu parkas Palangā dāvanu karti" . Šī dāvanu karte ļaus katram izvēlēties sev piemērotāko piedāvājumu, kas apmierinās ikviena "Atostogu parka" viesa vēlmes.

Nakšņošana un cenas Atostogu parkā

"Atostogu parkas" ir lielākais atpūtas un labsajūtas komplekss Rietumlietuvā, kas atrodas Palangas pievārtē Žibininkos. Jūsu atpūtai un veselībai kompleksā ir pat 12 peldbaseini. Komplekss atrodas 6 km attālumā no Baltijas jūras un Palangas kūrorta, 30 km attālumā no Klaipēdas. Kompleksā ir dažādas ūdens izklaides, unikālas pirts programmas, SPA un labsajūtas procedūras. "Atostogu parkas" Palanga bija pirmais Lietuvā, kurš sāka izmantot minerālo ģeotermālo ūdeni veselības nolūkos, tāpēc tikai šeit iespējams izmēģināt procedūru - "Minerālu jūra" Lietuvā vienīgajā minerālā ģeotermālā ūdens baseinā.

Lai sajustu un izmēģinātu visu "Atostogu parkas" pieredzi, piedāvājam izvēlēties atpūtu ar nakšņošanu. Izvēlieties no daudzām dažādu klašu istabām un izbaudiet kvalitatīvu atpūtu, ko papildina izcils ēdiens, dažādu veselības procedūru klāsts un brīnišķīgi ainavas skati. Katrs labsajūtas un atpūtas kompleksa "Atostogu parkas" apmeklētājs šeit atradīs savu miera oāzi.

Spa un peldbaseins Atostogu parkā

Peldbaseini un saunas

“Atostogu parkā” pavisam ir 15 peldbaseini, no kuriem 9 atrodas iekštelpās un 6 – ārā. Tie visi ir pielāgoti dažādām apmeklētāju kategorijām un katra vajadzībām. Šeit Jūs atradīsiet ģeotermālos, sporta, masāžas, treniņu un bērnu baseinus. Mazajiem apmeklētājiem ir izveidota arī speciāla peldēšanas skola, kurā kopā ar profesionāļiem var mācīties peldēt vai pilnveidot esošās prasmes.

Papildus peldbaseiniem savu lielisko labsajūtu var atgūt "Atostogu parka" pirtīs, bet īstiem karstuma cienītājiem tiek piedāvātas unikālas pirts programmas "Perene".  Romantiski laiku pavadīs pāris, kas dāvanā saņēmis dāvanu karti - ūdens izklaides diviem Atostogu parka baseinu un saunu zonā. Pēc karsēšanās pirtīs un peldes baseinos, ierastajā rutīnā atgriezīsities pilni enerģijas un pozitīvu iespaidu.

SPA centrs

Atpūtas un labsajūtas kompleksā esošais SPA centrs piedāvā plašu pakalpojumu klāstu. Sākot ar SPA rituāliem un masāžām, kas sniedz neaizmirstamus mirkļus, līdz ķermeņa nostiprināšanai un kopšanai, sejas vai turku hammam procedūrām vai skaistumkopšanas pakalpojumiem. Darba laiks šeit nav svarīgs, jo procedūru laikā visa uzmanība tiks veltīta tikai Jums un Jūsu atpūtai un relaksācijai, tāpēc nepalaidiet garām iespēju palutināt sevi un izvēlēties to, kas palīdzēs no jauna atklāt ķermeņa un dvēseles harmoniju.

Veselības uzlabošana

"Atostogu parkas" Palangā ir lieliska vieta ne tikai relaksējošai atpūtai, bet arī tiem, kas vēlas atgūt spēkus un lielisku labsajūtu. To palīdzēs paveikt kompleksā piedāvātie labsajūtas pakalpojumi. Šeit Jūs saņemsiet profesionālu ārsta padomu un individuāli izvēlētas programmas. Kompleksā iekārtota pasaulē pirmā dabīgā dzintara pirts, pieejamas arī procedūras ar ārstnieciskajām sapropeļa dūņām, dažādas terapijas un inhalācijas, veselību uzlabojošas vannas.

"Atostogu parkā" strādā profesionāli fizioterapeiti, kompleksā ir sporta un labsajūtas studija, kurā var veikt dažādus vingrinājumus un stiprināt ķermeni un muskuļus.

Izmitināšana

"Atostogu parkā" Jūs varat izvēlēties sev piemērotāko naktsmītņu veidu . Kompleksā atradīsiet lieliskus, moderni aprīkotus numurus vai apartamentus ar plašām terasēm, bet dabas mīlētāji var apmesties mežu ieskautās guļbaļķu villās.

Lieliski ir arī tas, ka "Atostogu parkas" Palangā atrodas netālu no jūras, tāpēc iespējams dažādot savu uzturēšanos, apmeklējot kūrortpilsētu un ieelpojot svaigo piejūras gaisu. Tiem, kuri vēlas privātu atpūtu, piedāvājam apmesties plašā guļbaļķu villā. "Atostogu parkā" katrs atradīs sev piemērotāko variantu, vai tā būtu guļbaļķu villa vai viesnīcas numuriņš.

Atostogu parkas dāvanu kartes par izdevīgu cenu

Veselības un atpūtas kompleksa "Atostogu parkas" dāvanu kartes ir lieliska dāvana ikvienam, neatkarīgi no vecuma, dzimuma vai notikuma. Dāvanu karšu cenas nakšņošanai un atpūtai "Atostogu parkā" sākas no €127. Ja šobrīd nevarat atļauties šādu summu, nesatraucieties un izvēlieties citus "Atostogu parka" piedāvātos pakalpojumus.

Piemēram, muguras masāžas cena labsajūtas un atpūtas kompleksā "Atostogu parkas" ir €22. Tā nav augsta cena par ieguldījumu Jūsu vai Jūsu tuvinieku veselībā un atpūtā. Kā arī regulāri ir atlaižu piedāvājumi! Tāpēc nevilcinieties un ieprieciniet sevi un savus mīļos ar neaizmirstamu atpūtu, kas uzlabos Jūsu veselību un palīdzēs atgūt zaudētos fiziskos un garīgos spēkus. Novēlam lielisku, neaizmirstamu un saturīgu uzturēšanos labsajūtas un atpūtas kompleksā "Atostogu parkas" Palangā!