facebook

Filtrs

  • Cena
  • Rādīt visus filturs

"SIA Ditta"

Makara Tūrisma birojs piedāvā plašu aktīvās atpūtas klāstu - sākot ar laivu un plostu nomu, ūdenstūrisma maršrutiem un kempinga vietām vasarā un beidzot ar galvu reibinošiem nobraucieniem ar īstiem bobsleja bobiem Bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda". SIA Makara tūrisma birojs ir ģimenes uzņēmums, kas piedāvā laivu, plostu braucienus un organizē pasākumus Siguldas un Līgatnes apkārtnē.

SIA Ditta piedāvā uzmundrinošus piedzīvojumus Latvijas gleznainās Siguldas sirdī, ar savu bobsleja braukšanas pieredzi dāvinot adrenalīna pieplūdumu. Šī aizraujošā atrakcija sola neaizmirstamas sajūtas, apvienojot ātrumu, azartu un satriecošus dabas skatus.

Apmeklētājus, ierodoties SIA Ditta, sagaida skats uz slaidiem bobiem, kas gatavi iekarot ledaino trasi. Brauciens ar bobsleju ir reģiona bagātā sportiskā mantojuma apliecinājums, jo Sigulda ir slavena ar savu pasaules līmeņa bobsleja trasi, kurā notikušas daudzas starptautiskas sacensības.

Uzvelkot ķiveres un piesprādzējoties bobslejā, dalībniekus sagaida īsa drošības instruktāža, ko sniedz pieredzējuši profesionāļi, kas nodrošina drošu un patīkamu braucienu. Pēc tam ar varenu grūdienu bobslejs traucas lejup pa trasi, elpu aizraujošā ātrumā pārvietojoties pa līkločiem, pagriezieniem un uzmundrinošiem kritumiem. Kad vējš steidzas garām braucēji piedzīvo adrenalīna uzliesmojumu, kas atšķiras no citiem. SIA Ditta bobsleja brauciens ir paredzēts visu līmeņu piedzīvojumu meklētājiem, sākot no pirmreizējiem apmeklētājiem līdz pieredzējušiem adrenalīna cienītājiem. Neatkarīgi no tā, vai tas ir ātruma saviļņojums vai vēlme iekarot pasaules līmeņa bobsleja trasi, šī pieredze sola neaizmirstamu ceļojumu, kas piepildīts ar satraukumu, smiekliem un paliekošām atmiņām.

Parādīt vairāk
"SIA Ditta"

Šim piegādātājam nav dāvanu.

Ja Jums patīk ātrums un ekstrēmas sajūtas, tad izmēģiniet braucienu bobslejā! Bobsleja ātrums ir līdz pat 100 km / h, tāpēc adrenalīna uzliesmojums un neizmirstamas emocijas garantētas! Profesionālie darbinieki parūpēsies, lai Jūsu laiks šeit ir  aizraujošs un interesants.