facebook

Ночевка в уютном коттедже и отдых в теплой ванне-купель в Bārtas Krasts"

БЕСПЛАТНАЯ подарочная упаковка и доставка!

Коттедж "Bārta Krast" приглашает Вас насладиться миром природы, отдохнуть в коттедже и расслабиться в гидромассажной ванне. Для красивого и комфортного проживания предлагаем Вам коттеджи, в которых Вы найдете все необходимое для проживания - кухню, туалет, душ. Вечером Вы можете расслабиться в теплой ванне.

В предложение входит:
  • Размещение в уютном коттедже на 4-6 человек;
  • Все необходимое для проживания - кухня, туалет, душ;
  • Теплая ванна-купель;

Важно:

Требуется предварительное бронирование! Вы можете использовать подарочную карту с 1 октября по 30 апреля во все дни недели, кроме 31 декабря и 1 января. Также услуга недоступна, если температура превышает - 15 градусов по Цельсию. Вы можете узнать о доплате за дополнительных людей или за  услуги при регистрации.

Изображение, иллюстрирующее услугу, может отличаться от реальности
Характеристики
Место: "Bārtas Krasts", волость Дуникас, Южно-Курземский край Посмотреть расположение на карте
Количество человек: 3-6
Одежда: Нет требований к одежде
Срок годности подарочной карты: 12 месяцев с момента приобретения
Сезон: 1 октября - 30 апреля
Срок действия: Действителен и на выходных
Сезон отдыха: Осень, Зима, Весна
Количество ночей: 1 ночь
Страна: Латвия
Город LV: Барта
Регион: Курземе
Необходима предварительная регистрация: Контактная информация указана на подарочном купоне.
Бесплатная доставка и упаковка
Гарантия обмена и возврата
Безопасные покупки

135,00 €

  • Зарегистрированные участники получают баллы: +135

Дополнительное преимущество:

  • Cрок годности подарка 12 мес.
  • Бесплатная доставка!
  • 365-дневная гарантия обмена!
  • 15-дневная гарантия возврата!
Хотите воспользоваться купоном в определенный день? Пожалуйста, зарезервируйте дату заранее:
Bārtas Krasts
+371 28892827 / info@bartaskrasts.com
Bārtas Krasts Google 4.7 / (170)
  • Izcila vieta divu dienu laivu braucienam Bārtas upē. Lielisks serviss ar laivu piegādi un savākšanu. Teltis mājīgas ar skatu uz upi.
  • Vieta skaista, bet diemžēl nesanāca atpūsties mierīgi un klusi, jo citi glempinga viesi ballēja līdz rīta gaismai, līdz ar to nakts absolūti negulēta un vilšanās ļoti liela. Arī pēc lūguma aktīvajiem viesiem četros no rīta ļaut citiem viesiem pagulēt, skaļa mūzika nebeidza skanēt. Ļoti žēl, ka nav ieviesti kādi iekšējās kārtības noteikumi vai kā citādi kontrolēta viesu uzvedība (lasu, ka jau gadu atpakaļ ir bijusi šāda sūdzība). Neiesaku ņemt Līgas telti, jo tā ir tieši blakus šai "tusēšanas vietai" un visa skaņa nāk tieši tai virsū. Visādi citādi vieta ļoti skaista un iesaku apmeklēt.
  • Ļoti jauka vieta atpūtai pie dabas , upes, meža un svaigā gaisā. Noteikti iesaku tiem, kas arī pie šāda atpūtas veida , vēlas komfortu un ierastās ikdienas ērtības. Tad šī vietas noteikti ir piemērota.
  • Glempings lielisks. Tā tetitorijā vairāki koka namiņi un vairākas teltis ar skatu uz upi. Var laivot, bet visas laivas bija iznomātas. No mūsu telts skats uz upi bija slikts, aizaudzis, bet citās mājiņās super. Teltī 4 gultas, elektrība, terases zonā galds, grils un lielā vanna. Super noskaņa, iedegt sveces un ielīst vannā ar skatu uz kokiem un upi. Koptelpu mājiņā netālu virtuve, tualete un duša. Ir vienai no mājiņām baļļa. Teritorijas vidū pirtiņa un dīķis ar daudz zivīm. Mums tas gods tika dots tās pabarot gan naktī, gan pa dienu. Teritorijā gan bērnu laukumi, gan šūpuļtīklu stūris ozolu alejā, gan volejbola laukums, gan vieta citām aktivitātēm. Citus iemītniekus var just un dzirdēt, bet kopumā nevien netraucēja. Personāls atsaucīgs un neitrāls savā klātbūtnē, bet gatavs izpalīdzēt. Pa dienu, kas +32 koda dunduri, bet otrā naktī nokritās līdz +16, tad otra sedziņa bija jāuzklāj. Līdz 5 trūkst tikai kafijkanna teltī, spogulis, naktslampiņa un matu fēns kaut koptelpā, bet citās teltīs dažas šīs lietas jau bija sagatavotas. Forši! Rekomendēju!
  • Ja kāds vēlas baudīt mieru un klusumu(kā reklamē sevi), tad šī nebūs īstā vieta, jo izskatās, ka viesu uzvedība netiek kontrolēta - var dziedāt un bļaustīties kaut visu nakti. Daži viesi gāja čurāt krūmos un pat upē. Virtuve viena uz visu kempingu, paveicas, ja telts ir blakus, kaut gan varēja ierīkot nelielu virtuvīti katrā teltī uz terases vai nu vismaz tējkannu ievietot katrā teltī.
комментарии