facebook

Романтический отдых с ужином и Спа-удовольствиями «Зеленый Спа-коктейль» в гостинице "Ezeri"

БЕСПЛАТНАЯ подарочная упаковка и доставка!

В предложение входит:
  • Романтическое размещение в стандартном двухместном номере;
  • Одна весенняя процедура на выбор для всех: Пилинг с ароматом зеленой травы для ощущения легкости и свободы (25 минут) / Тонизирующий массаж спины или стоп с маслом березовых почек (25 минут) / Массаж лица с маслом березовых почек для отличного увлажнения (20 минут) / Питательная процедура для рук или ног с персиковым парафином (30-40 минут);
  • Ароматный травяной чай после процедуры;
  • 2 часа отдыха в гостиничном Спа-комплексе;
  • Романтический ужин в ресторане отеля за 30 евро;
  • Богатый завтрак;
  • Бесплатная парковка;

Важно:

Подарочной картой можно пользоваться круглый год, с воскресенья по четверг, кроме праздников и праздничных дней. Вы можете узнать о доплате за дополнительных лиц или за услуги при регистрации.

Изображение, иллюстрирующее услугу, может отличаться от реальности
Характеристики
Место: “SPA Hotel Ezeri” - “Ezeri”, Сигулдская волость, Сигулдский район Посмотреть расположение на карте
Количество человек: 2
Одежда: Нет требований к одежде
Срок годности подарочной карты: 12 месяцев с момента приобретения
Участок тела: Все тело
Срок действия: Действителен только по рабочим дням
Сезон отдыха: В течении всего года
Количество ночей: 1 ночь
Питание: Завтрак, Ужин
Страна: Латвия
Город LV: Сигулда
Регион: Рижский, Видземе
Необходима предварительная регистрация: Контактная информация указана на подарочном купоне.
Бесплатная доставка и упаковка
Гарантия обмена и возврата
Безопасные покупки

170,00 €

  • Зарегистрированные участники получают баллы: +170

Дополнительное преимущество:

  • Cрок годности подарка 12 мес.
  • Бесплатная доставка!
  • 365-дневная гарантия обмена!
  • 15-дневная гарантия возврата!
Хотите воспользоваться купоном в определенный день? Пожалуйста, зарезервируйте дату заранее:
SPA Hotel Ezeri
+371 67973009; info@hotelezeri.lv
SPA Hotel Ezeri Google 4.5 / (1228)
  • Cena noteikti neatbilst kvalitātei, vismaz numuriņš 104 noteikti nav standarta bet ekonomekonomiskais. Diviem cilvēkiem 3 gultas, galds no dārza mēbeļu komplekta un 1 krēsls. Gaidījām jauko izslavēto skatu, bet galā 1.stāvs un pie abiem logiem automašīnas, kuras mēdz arī atbraukt un aizbraukt, arī naktī. No rīta pie galvas aiz sienas darbojas centrafūga. Numuriņa vienīgie plusi - ērta gulta un tumšās žalūzijas. Brokastis - vienīgie dārzeņi, asie korejas burkāni, augļi - 3 apdauzīti āboli. SPA, pie burbuļvannas tik slidens, ar domu, nav ko tur līst, bet reāli esi samaksājis un vēlies baudīt, tikai lai tiktu iekšā, gandrīz kakls jānolauž. SPA administracijas meitene diezgan nekomunikabla. Bet meitene ar tumšiem matiem recepcijā, varētu būt labākais gada darbinieks, patīkama un izpalīdzīga.
  • Patīkami izbaudit mierīgu gaisotni,skaista izstabiņa un parejās viesnicas telpas..super izbaudiju āra burbuļvannu aukstā ziemas vakarā,labs relax,un protams pirts,sauna un baseins labi atslabinaja no ikdienas darbiem.Personāls laipns un izpalīdzīgs un patīkami komunicet.ir vērts atgriezties?
  • Meklēju vietu ar spa/pirti (nebija prioritāte, bet, ja ir, labi) Siguldas / Līgatnes pusē. Izvēle diezgan limitēta, apstājos pie šī varianta, rezervēju Lux numuru uz vienu dienu brīvdienā. Rezervācijas process skaidrs, saprotams, personāls arī detalizēti izskaidroja visas nianses gan pa telefonu, gan ierodoties klātienē. Vienīgais jautājums, kas palika neatbildēts, vai TV numuriņā var pieslēgt datoru / kādi porti pieejami TV. Ierodoties secinājām, ka ir pietiekami plaša stāvvieta, kopumā jauka atrašanās vieta. SPA zonu beigās nesanāca apmeklēt, nevaru komentēt. Visā visumā apmierinoši, bet tikai apmierinoši. Noteikti ieteikums sākt ieguldīt vietas renovācijā, jo vēl ~gads maksimums divi un vieta šai cenu grupai vairs nebūs atbilstoša.
  • Izmantojām uzdāvināto dāvanu karti. Bijām pirmo reizi. Sajūtas fantastiskas,viss bija augstā līmenī. Paldies par radīto noskaņu. Noteikti vēl atgriezīsimies un ieteiksim citiem.
  • Vadoties pēc atsauksmēm nokļuvām šajā viesnīcā, kas pamatīgi lika vilties. Ienākot numuriņus tas bija ļoti, ļoti vēss pat jaku nevarēja novilkt. Spa zona ļoti maza un tīrība ne tā labākā. Iespaids par viesnīcu paliks pavisam nepatīkam un noteikti nevēlos šeit atgriezties. Ņemot vērā, ka laika apstākļu dēļ pazuda elektrība personāls pat neatnāca lai apvaicātos un paziņotu, kas noticis. Kā arī numurs līdz ritam bija tik vēss, ka bija jāguļ džemperī.
комментарии
  • Комментарии о
  • Labvakar! Pasakiet lūdzu, kas iekļauts cenā pakalpojumā par 130 € uz 2 naktīm. Paldies.
    Ответить: Labdien! Visa informācija par to, kas iekļauts ir norādīts piedāvājumā. Lūdzam skatīt sadaļu "Šajā piedāvājumā iekļauts".