facebook

Подарочная карта на покупку велосипеда в магазине "Velo Outlets"

БЕСПЛАТНАЯ подарочная упаковка и доставка!

Здесь можно купить велосипеды и велосипедные аксессуары. Мы также предлагаем велосипеды латвийской марки Gust & Juhi. Качественное оборудование, 2-летняя гарантия качества и комфорт вождения - "Velo Outlets" - идеальное место для тех, кто любит активный отдых. Купите велосипед у нас и наслаждайтесь каждой поездкой!

Доступно более 40 моделей велосипедов различных латвийских брендов - женские, детские, mtb и городские велосипеды от 10 до 29 дюймов.
При покупке велосипеда в интернет-магазине www.vienibasgatve.lv Вы получите бесплатную доставку по всей Латвии!

В предложение входит:
  • Велосипеды и велосипедные аксессуары по стоимости подарочной карты

Важно:

Подарочную карту можно использовать в интернет-магазине www.vienibasgatve.lv или в магазине "Velo Outlets" в Риге, Vienības gatve 165A.
Если Вы хотите использовать подарочную карту в интернет-магазине, отправьте электронное письмо по адресу veikals@vienibasgatve.lv с кодом бронирования подарочной карты и мы вышлем Вам информацию о том, как использовать подарочную карту.

Изображение, иллюстрирующее услугу, может отличаться от реальности
Характеристики
Место: "Velo Outlets" - Vienības gatve 165A, Рига; vienibasgatve.lv Посмотреть расположение на карте
Продолжительность: Продолжительность не указана
Количество человек: Неограничено
Одежда: Нет требований к одежде
Срок годности подарочной карты: 12 месяцев с момента приобретения
Сезон: Круглый год
Страна: Латвия
Город LV: По всей Латвии
Регион: Рижский, Курземе, Латгале, Земгале, Видземе
Необходима предварительная регистрация: Контактная информация указана на подарочном купоне.
Бесплатная доставка и упаковка
Гарантия обмена и возврата
Безопасные покупки
Введите сумму от 50 до 300 €
Введите цену
  • Зарегистрированные участники получают баллы: +50

Дополнительное преимущество:

  • Cрок годности подарка 12 мес.
  • Бесплатная доставка!
  • 365-дневная гарантия обмена!
  • 15-дневная гарантия возврата!
Хотите воспользоваться купоном в определенный день? Пожалуйста, зарезервируйте дату заранее:
Velo Outlets
+371 28880123; veikals@vienibasgatve.lv; www.vienibasgatve.lv,
Velo Outlets Google 4.4 / (271)
  • Pagāšgad Aprīlī nopirku riteni Gust Prizm. Domāju ka būs labs. Atnāca un jau pirmajā dienā kvalitāte pievīla. Protams velosipēds brauca, bet amartizators ķērās, ātrumi visi nestrādāja. Es izdomāju nedot uz garantijas servisu, jo tālu atrodos no Rīgas, un pagāšā gada vasarā līdz nācās mainīt daudz ātrumu pārslēdzējus aizmugurē. Es pat aizvedu pie mehāniķa lai viņš uzliek jo šķita ka es kaut ko regulēju nepareizi. Bet viņš nomainīja un tāpat radās problēmas. Kopumā esmu vīlies, šogad nāksies pirkt jaunu amartizatoru, atkal ātrumus.
  • Kad vajadzēja iegādāties jaunu velosipēdu, tad bija draudzīga attieksme. Tās pašas dienas vakarā velosipēdam atdalījās detaļa un tad jau bija cita attieksme - skrūvē pats, finansiālo apstākļu vērtēšana un nievājoša attieksme no servisa puses. GUST velosipēdi ir nekvalitatīvi saskrūvēti un nevieš uzticību. Neuzķerieties uz smalkajām radio reklāmām. Neiesaku šo iestādi, piedāvātos GUST velosipēdus un servisu. Ja pērciet, tad visu pārskrūvējiet. Bērns varēja gūt traumu šīs iestādes darbinieku nolaidīgās rīcības dēļ.
  • Atbraucu šeit veikt sezonas sākuma apkopi. Viss profesionāli, laipni un pretimnākoši. Meistars izskaidroja, ieteica, kas būtu jādara un ko nevajag mainīt, jo nebūs jēgas. Arī cena bija ok - 30€. Ja kaut kas braucot mainīsies, varot droši piebraukt, skatīsies, pieregulēs, jo ritenis nav pirmā svaiguma:) Tagad, marta beigās velo bija gatavs divu dienu laikā.
  • Neiesaku iegādāties šeit velosipēdu. Varbūt vēl var mēģināt kādas papildierīces pirkt, bet ne velo. Pēc izskata varbūt tīri ok, vismaz manis sūtītais, bet par tehnisko stāvokli gan brīnījos, ņemot vērā to, ka skaitās jauns. Ķēde krīt nost pie nelielas slodzes, braucot tevi pavada graboņa un skrāpēšanās skaņas, rati met vieglu astotnieku, nerunājot par to, ka priekšējā riepa vien bija uzmontēta neievērojot protektora norādīto virzienu. Kad vēlējos pieteikt vietējai velodarbnīcai uz apkopi (domāju, ka tā ir visiem jaunajiem ričukiem), viņi laipni man atteica un silti ieteica no šī uzņēmuma Gust velosipēda tikt vaļā, kamēr vēl ir svaigs un principā nebraukts, jo nespēšu viņu tehniski labot un ieguldīšu vairāk par paša velosipēda vērtību. Paldies uzņēmuma vadībai un grāmatvedībai, ka nerādīja liekas problēmas naudas atgriešanai pilnā apmērā, jo pasūtījumu veicu internetā. Citiem iesaku papētīt dziļāk atsauksmes pirms pērkat kaut kādu tehniku. ?
  • Slikta kvalitāte! Pirms gada iegādājos jaunu riteni (200€), bet jau pirmajā lietū parādījās rūsa uz skrūvēm un riteņa rāmja savienojumu vietām. Ritenis visu gadu stāvējis dzīvoklī, lietu redzējis tikai pāris reižu, kad atstāts pie veikala. Nekvalitatīvs krāsojums, ritenis nav kritis, bet no katras pieskaršanās reizes, uz rāmja paliek švīkas. Nav rāmja numura, tātad nav iespējams reģistrēt transportlīdzekli csdd reģistrā. Garantijā rakstīts, ka groziņš un bagāžnieks nav ritenis, tādēļ atbildību par kvalitāti nedod - to var arī redzēt, jo visur rūsa un sāk izlūst ārā sarūsējušās daļas. Sēdeklis nav ādas un lietū uzsūc mitrumu un nav noslaukāms.
комментарии