facebook

Relaksējošs pīlādžu SPA rituāls Rīgā

-40%
Atlaide

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Parūpējies par savu veselību un imunitāti visos gadalaikos! Skaistumkopšanas salons "MySPA" piedāvā Jums relaksējošu pīlādžu SPA rituālu, kas dāvās Jūsu ķermenim visus būtiskos vitamīnus - it īpaši vitamīnu C un vitamīnu P. Šī procedūra lieliski stiprinās Jūsu imūnsistēmu, papildinās dziedināšanas procesus ar patīkamu ķermeņa relaksāciju.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Roku un kāju eko pilings;
  • Relaksējoša visa ķermeņa masāža ar siltu pīlādžu losjonu;
  • Karsta kafija vai tēja pēc procedūras;

Svarīgi:

Obligāta iepriekšēja rezervācija! Procedūrā piedalīties var personas no 14 gadu vecuma.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "MySPA" - Lačpleša iela 27, Rīga Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 1 stunda 15 minūtes
Personu skaits: 1
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Ķermeņa zona: Visa ķermeņa
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

45,00 €

-40 %

75,00 € *Parastā cena pērkot pie pakalpojuma sniedzēja

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +45

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
MySPA
+371 22072898
MySPA Google 4 / (60)
  • Bijām uz pāru relaksējošo masāžu. Meistares Jolanta un Darja bija patīkamas un laipnas. Masierītēm bija ļoti maigas rokas. Dvieļi sausi un smaržīgi. Kopumā patīkams piedzīvojums.
  • Ļoti patīkama atmosfēra un super laipns personāls. Noteikti bija sajūta, ka klients šeit ir svarīgs. Devos uz pilno masāžu un varu teikti tikai visu to labāko. Patīkami pavadīts laiks, paldies!
  • Nevienam neiesaku izmantot šī SPA pakalpojumus. Tā noteikti nebija masāža, tikai ķermeņa smērēšana ar eļļu. Dvieļi bija netīri un smirdīgi, piesūcināti ar eļļu. Šķiet, ka tiek lietots viens dvielis visu klientu apsegšanai. Nekādas relaksējošas sajūtas. Pēc masāžas netika piedāvātas nekādas iespējas notīrīt vai nomazgāt eļļu, kas klajā ķermeni biezā kārtā. Tāpat saģērbos un devos prom. Telpas neomulīgas un bezgaumīgas.
  • biju uz šokolādes masāžu, masāža ļoti īsa(visur citur kur esmu gājusi tā ir ilgāka), kad mani vienu atstāja ietītu šokolādē beidzās mūzika un varēju visu laiku klausīties administratores sarunas, durvju klaudzināšanu un visu citu, kas notika ārpus kabineta, relaksācija nulle un viņi pat ejot uz dušu nedot jaunu dvieli, vienkārši noņem to kas bija tev virsū(kas jau ir sasūcies ar eļļām un ir taukains ) un pakar pie dušas ar komentāru ka ir pakārts dvielis ar ko noslaucīties pēc dušas. Nevienam neiesaku šo vietu!!!!
  • Ļoti dīvaina vieta. Tādas duālas sajutas. Nav kritiski. Var visu paciest un pieņemt. Vidējs apkalpošanas, vidējs masāžas un vidējs komforta līmenis. Domāju zaudējums nāk no dalības kuponu programmās, jo tas nonivelējis ir visu vērtību pār vēlmi iegūt naudu. To var just. Bizness ir naudas pelnīšana. Te trūkst sirds un dvēseles. 2x Biju. Abas reizes masāža nebija slikta, ļoti iespējams apmeklēšu vēl, bet turpināšu meklēt labāku vietu.
Komentāri