facebook

Ozola dāvanu karte "Pirts Skola" apmācībām

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Ozols ir enerģētiski spēcīgs koks, latviešu folklorā minēts kā dzīvības koks, kā spēka avots un uzturētājs. Mūžsenie ozoli rotā mūsu zemi, atgādinot par dabas varenību un to vērtību, ko cilvēks var gūt mijiedarbībā ar dabu. Ozols ir sargājams un godājams kā mūžīgo noslēpumu glabātājs, un tajā pašā laikā tas ir dāsns, stiprs un veselīgs. Ar ozola slotiņu pirtī cilvēks gūst to spēcīgo, viedo un vitālo enerģiju, kas tik ļoti nepieciešama dzīvības uzturēšanai un labklājībai.
Pirts skolas Ozola dāvanu karte ir brīnišķīga iespēja apgūt pirtnieka profesiju profesionālu un Latvijā atzītu pirts meistaru vadībā. SIA Pirts skola ir Latvijā akreditēta profesionālās izglītības iestāde, kas apmāca pirtniekus visos Latvijas novados un sniedz zināšanas, kas māca dzīvot mijiedarbībā ar dabu, rūpējoties par savu veselību un sniedzot labsajūtu tiem, kas to vēlas piedzīvot. Izprotot dabas un cilvēka savienības nianses, pirtnieks izprot arī ķermeņa un gara savienības nianses, kas ļauj profesionāli strādāt ar cilvēkiem pirtī, sniedzot uzmundrinājumu un veselību. Profesionāls pirtnieks zin, ka latviešu pirtiņa sniedz atpūtu un spēcina, tā gluži kā mūsu dižie ozoli - sniedz cilvēkam dzīvības enerģiju. Iemācies sniegt labsajūtu un spēku!

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Dāvanu karti var izmantot kā mācību maksas daļu, kā arī apmeklēt atsevišķas lekcijas, praktiskās nodarbības, Pirts skolas organizētos seminārus ar vieslektoriem, vai apmeklējot īsos pirts zinību kursus "Pirtszinis"

Svarīgi:

Persona var apmeklēt mācības ganbrīvprātīgi, bez imatrikulācijas, gan, pēc vēlēšanās, rakstot iesniegumu skolai un kļūstot par audzēkni. Apmācības ilgst 8 stundas.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Pirts Skola" - Brantu muiža, Brantu pag., Smiltenes nov. Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 8 stundas
Personu skaits: 1
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Ķermeņa zona: Visa ķermeņa
Valsts: Latvija
Pilsēta: Smiltene
Reģions: Vidzeme
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

70,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +70

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Pirts Skola
+371 26335578; info@pirtsskola.lv