facebook

Online sejas jogas nodarbība no "Yoga Life Latvia"

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Joga kopā ar "Yoga Life Latvia"- tā ir iespēja uzlabot savu veselību, pašsajūtu un izskatu. Ja Jūs esat PAR dabīgu skaistumu, tad sejas joga ir tas, ko Jūs noteikti novērtēsiet! Yoga Life Latvia izmanto sejas jogas metodes, kuras reāli strādā! Sejas joga uzlabos ādas stāvokli - tās krāsu un tvirtumu, mazinās sejas uztūkumu, uzlabos limfodrenāžu, samazinās grumbiņu dziļums, nostiprinās matus, samazinās tumšos lokus zem acīm, samazinās problēmas, kuras saistītas ar osteohondrozi, samazinās sejas asimetriju, sniegs relaksāciju un mieru nervu sistemai un sajūtu, ka mīli un rūpējies par sevi. Palutini sevi kopā ar Yoga Life Latvia!

Veiksmīgai sejas jogas nodarbībai būs nepieciešams: 1.Telefons, lai uztaisītu selfiju pirms un pēc nodarbības. Obligāti!!! Tas ir nepieciešams, lai Tu pati redz savus rezultātus, saproti, ka esi uz pareiza ceļa, iedvesmojies pati no saviem rezultātiem. 2. Matu gumija vai lente, lai mati netraucē Sejas Jogas prakses laikā. 3. Pirms nodarbības nomazgāt visu kosmētiku.  4.TĪRAS rokas- iespēja nomazgāt ar ziepēm vai notirīt un dezinficēt rokas ar salveti. 5.Sejas krēms. 6.Neliela vieta- Jūs varat sēdēt uz krēsla pie datora vai uz grīdas, bet tad datoram ir jābūt krūšu līmenī. Jūsu ķermenim ir jābūt simetriskā stāvoklī. Bildēs ir jogas pasniedzējas rezultāts pēc vienas Sejas Jogas nodarbības. Tiesa, lai efekts būtu ilgāk notūrīgs- nepieciešamas regulāras sejas jogas nodarbības- viss ir tā pat kā ar ķermeni.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Vienas online sejas jogas nodarbības ieraksts;
  • Jūs saņemsiet linku uz nodarbību - linka izmantošanas termiņš ir 1 gads;
  • Jūs paši varat izvēlēties nodarbības laiku, vietu un biežumu;

Svarīgi:

Jūs paši varēsiet izvēlēties vienu no 5 sejas jogas nodarbībām. Jūs varat iegādāties vienu, vai uzreiz vairākas sejas jogas nodarbības un praktizēt sejas jogu regulāri. Sejas jogu nevar praktizēt ja ir sejas ādas bojājums vai iekaisuma process (tajā skaitā herpes infekcija aktīvajā stadijā), paaugstināts asins spiediens, paaugstināta ķermeņa temperatūra. Nodarbību aprakstu Jūs varat atrast šeit - https://www.yogalifelatvia.lv/veikals/ Kad būsiet izvēlējušies Jums tīkamāko nodarbību, lūdzam rakstīt e-pastu uz yogalifelatvia@inbox.lv, norādot Jūsu dāvanu kartes rezervācijas kodu un vēlamās sejas jogas nodarbības numuru.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Yoga Life Latvia" - www.yogalifelatvia.lv
Ilgums: 1 stunda 30 minūtes
Personu skaits: 1
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Ķermeņa zona: Seja
Valsts: Latvija
Pilsēta: Visa Latvija
Reģions: Rīgas, Kurzeme, Latgale, Zemgale, Vidzeme
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

10,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +10

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Yoga Life Latvia
+371 27877127 / yogalifelatvia@inbox.lv
Yoga Life Latvia Google 5 / (33)
Komentāri