facebook

Nakšņošana romantiskā numuriņā "Mīlestības Saļiņa" viesnīcā Ķemeri

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Boutique-viesnīca Ķemeri piedāvā Jums romantisku atpūtu mājīgā un romantiskā numuriņā "Mīlestības Saļiņa", kas ir izpildīta individuālā Jūrmalas tematikas dizainā. Viesnīca atrodas Nacionālā Ķemeru parka sirdī - vietā, kur Jūs varēsiet izbaudīt apbrīnojamu dabu un pavadīt laiku svaigā gaisā. Numuriņš ir aprīkots ar personīgu vannas istabu, kā arī Wi-Fi un SmartTV.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Nakšņošana Mīlestības Saļiņas numuriņā 2 personām;
  • Personīga vannas istaba;
  • BBQ zona viesnīcas teritorijā;
  • Liela autostāvvieta;
  • Bezmaksas Wi-Fi;

Svarīgi:

Dāvanu karti var izmantot visa gada laikā, visās nedēļas dienās, izņemot 31. decembri un 1. janvāri. Obligāta iepriekšēja rezervācija, kuru atcelt var ne vēlāk, kā 14 dienas pirms rezervētā laika. Iebraukšana no 15:00, izbraukšana līdz 12:00. Piemaksas par papildu personām vai pakalpojumiem varat uzzināt reģistrācijas laikā.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Hotel Ķemeri" - Tukuma iela 2, Jūrmala
Personu skaits: 2
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Derīguma termiņš: Derīgs arī nedēļas nogalē
Atpūtas sezona: Visa gada garumā
Nakšu skaits: 1 nakts
Valsts: Latvija
Pilsēta: Jūrmala
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

69,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +69

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Hotel Ķemeri
+371 28308055 / hotelkemeri@gmail.com
Hotel Ķemeri Google 4.4 / (169)
  • Kopumā vieta laba nakšņošanai, atbilstoši cenai. Pie tīrības gan vajadzētu piestrādāt , bērni zirnekļus pa istabu dzenāja un duša nebija tik tīra kā gribētos
  • Ļoti agresīvs personāls, ja kaut kas nav pa prātam, sāk kliegt, rakņājas pa personīgajām mantām, neizsniedza ne līgumu ne čeku, neļāva maksāt ar karti, tikai skaidra nauda nofotogrāfēja dokumentus,istabiņas nenormāli aukstas pat čību nebija, samaksājam vairāk, nekā bija nepieciešams, divos nakti tikām izmesti uz ielas un iesaista arī bija policija, nevienam neiesaku braukt uz šo vietu, ja nevēlaties sabojātu vakaru!
  • Paņēmām, tā saucamo lukss numuriņu, jo tajā iekļaujas sauna un džakuzi. Bijām maija otrajā pusē, saprotams, nav sezona un pozitīvi bija tas, ka laikam bijām vienīgie šajā viesu namā. Maksājumu apliecinošs dokuments? Kas tas tāds? To neviens neizsniedza, lai gan puisis, kas mūs sagaidīja nezin kāpēc nobildēja manu personas apliecību (cerams ne krāpnieciskos nolūkos). Vispirms pārsteidza tas, ka tā saucamajā lukss numuriņā nav pat ledusskapja. Ir viens ledusskapis uz visu viesu namu un bez saldētavas. Tālāk neiepriecināja džakuzī sastāvējušā ūdens smaka. Sauna OK, elektriskā, kaut cik savu funkciju pilda, bet patiesiem pirts gājējiem būs par aukstu. Divguļamā metāla gulta visai ļodzīga ar paplānu matraci. Ir TV, bet - nav neviena LV kanāla! Sajūta tāda, ka esmu atbraucis uz Poliju, jo visi kanāli vien šajā valodā. Kopumā - neiesaku. Ir daudz labāki viesu nami par tādu pašu cenu.
  • Ņēmām nr. ar terasi- super. Tā ir milzīga un aizņem visu otro stāvu. Personāls laipns. Numuriņā bija par aukstu, uzreiz atrisināja. Vienīgais mīnuss nav ēdināšanas, bet to kompensēja mājīga virtuve, kura atrodas turpat blakus. Mums viss patika.
  • Skaists un mājīgs viesu nams, tikai nevajadzētu taupīt uz apkures rēķina. Abas dienas viesu namā bja ļoti ļoti auksts, naktī pat zem vairākām segām normāli gulēt nebija iespējams. Rezultātā saaukstēšanās un sēdēšana mājās ar temperatūru...
Komentāri