facebook

Klasisks darba dienas vakars SPA viesnīcā "Ezeri" Siguldā

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Esi piekusis? Saspringta darba diena? Piedāvājam speciāli Jums domātu piedāvājumu, kas sniegs relaksējošu atpūtu un vienkārši lieliski pavadītu darba dienas vakaru. Mierīga atpūta un prasmīga meistara masāža - viss, kas nepieciešams saspringtas darba dienas beigās. 

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Mierpilna nakts standarta klases numuriņā;
  • 2 stundu viesnīcas SPA kompleksa apmeklējums;
  • 25 minūšu klasiskā masāža mugurai vai kājām divām personām;
  • Spēcinošas brokastis;
  • Bezmaksas autostāvvieta;

Svarīgi:

Dāvanu karti var izmantot visa gada laikā, darba dienās (pirmdiena - ceturtdiena). Piemaksas par papildu personām vai pakalpojumiem varat uzzināt reģistrācijas laikā.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: “SPA Hotel Ezeri” - “Ezeri”, Siguldas pagasts, Siguldas novads Apskatīt vietu kartē
Personu skaits: 2
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Ķermeņa zona: Muguras, Kāju un pēdu
Derīguma termiņš: Derīgs tikai darba dienās
Atpūtas sezona: Visa gada garumā
Nakšu skaits: 1 nakts
Barošana: Brokastis
Valsts: Latvija
Pilsēta: Sigulda
Reģions: Rīgas, Vidzeme
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

120,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +120

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
SPA Hotel Ezeri
+371 67973009; info@hotelezeri.lv
SPA Hotel Ezeri Google 4.5 / (1228)
  • Cena noteikti neatbilst kvalitātei, vismaz numuriņš 104 noteikti nav standarta bet ekonomekonomiskais. Diviem cilvēkiem 3 gultas, galds no dārza mēbeļu komplekta un 1 krēsls. Gaidījām jauko izslavēto skatu, bet galā 1.stāvs un pie abiem logiem automašīnas, kuras mēdz arī atbraukt un aizbraukt, arī naktī. No rīta pie galvas aiz sienas darbojas centrafūga. Numuriņa vienīgie plusi - ērta gulta un tumšās žalūzijas. Brokastis - vienīgie dārzeņi, asie korejas burkāni, augļi - 3 apdauzīti āboli. SPA, pie burbuļvannas tik slidens, ar domu, nav ko tur līst, bet reāli esi samaksājis un vēlies baudīt, tikai lai tiktu iekšā, gandrīz kakls jānolauž. SPA administracijas meitene diezgan nekomunikabla. Bet meitene ar tumšiem matiem recepcijā, varētu būt labākais gada darbinieks, patīkama un izpalīdzīga.
  • Patīkami izbaudit mierīgu gaisotni,skaista izstabiņa un parejās viesnicas telpas..super izbaudiju āra burbuļvannu aukstā ziemas vakarā,labs relax,un protams pirts,sauna un baseins labi atslabinaja no ikdienas darbiem.Personāls laipns un izpalīdzīgs un patīkami komunicet.ir vērts atgriezties?
  • Meklēju vietu ar spa/pirti (nebija prioritāte, bet, ja ir, labi) Siguldas / Līgatnes pusē. Izvēle diezgan limitēta, apstājos pie šī varianta, rezervēju Lux numuru uz vienu dienu brīvdienā. Rezervācijas process skaidrs, saprotams, personāls arī detalizēti izskaidroja visas nianses gan pa telefonu, gan ierodoties klātienē. Vienīgais jautājums, kas palika neatbildēts, vai TV numuriņā var pieslēgt datoru / kādi porti pieejami TV. Ierodoties secinājām, ka ir pietiekami plaša stāvvieta, kopumā jauka atrašanās vieta. SPA zonu beigās nesanāca apmeklēt, nevaru komentēt. Visā visumā apmierinoši, bet tikai apmierinoši. Noteikti ieteikums sākt ieguldīt vietas renovācijā, jo vēl ~gads maksimums divi un vieta šai cenu grupai vairs nebūs atbilstoša.
  • Izmantojām uzdāvināto dāvanu karti. Bijām pirmo reizi. Sajūtas fantastiskas,viss bija augstā līmenī. Paldies par radīto noskaņu. Noteikti vēl atgriezīsimies un ieteiksim citiem.
  • Vadoties pēc atsauksmēm nokļuvām šajā viesnīcā, kas pamatīgi lika vilties. Ienākot numuriņus tas bija ļoti, ļoti vēss pat jaku nevarēja novilkt. Spa zona ļoti maza un tīrība ne tā labākā. Iespaids par viesnīcu paliks pavisam nepatīkam un noteikti nevēlos šeit atgriezties. Ņemot vērā, ka laika apstākļu dēļ pazuda elektrība personāls pat neatnāca lai apvaicātos un paziņotu, kas noticis. Kā arī numurs līdz ritam bija tik vēss, ka bija jāguļ džemperī.
Komentāri
  • Komentāri par
  • Labvakar! Pasakiet lūdzu, kas iekļauts cenā pakalpojumā par 130 € uz 2 naktīm. Paldies.
    Atbilde: Labdien! Visa informācija par to, kas iekļauts ir norādīts piedāvājumā. Lūdzam skatīt sadaļu "Šajā piedāvājumā iekļauts".