facebook

Izbrauciens ar kvadraciklu speciālā trasē Viļņā

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Izmēģini ratotas izklaides ārā un saņem īstu adrenalīna dozu, kas aizpildīs visu Jūsu ķermeni! Ātrums, patīkamas emocijas un labs garastāvoklis garantēts.

Ja Tu esi asu sajūtu mīlētājs, tad šī izkaide ir domāta tieši priekš tevis! Kļūsti par bezceļu čempionu. Izklaides laikā Jūs brauksiet ar bagiju vai kvadraciklu pa speciāli sagatavotu trasi. Bagijs un kvadracikls palīdzēs Jums izbaudīt nepārspējamas sajūtas - brauksiet pa pēkšņiem pagriezieniem, taisnu ceļu, un protams, ekstrēmiem tramplīniem.

Pēc ekstrēma brauciena Jūs sajutīsiet adrenalīnu pilnīgi visās Jūsu ķermeņa šūniņām, un vēlēsieties izbaudīt šo izklaidi vēlreiz.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • 20 min. brauciens ar kvadraciklu pa speciāli sagatavotu trasi 1 personai;
  • ķivere;

Svarīgi:

Nepilngadīgām personām nepieciešama vecāku vai aizbildņu atļauja. Izklaides laikā ir obligāta aizsargmaska (baklava): to varat iegādāties uz vietas par 3 EUR, vai arī atvest savu. Ja nevarat ierasties rezervētajā laikā, par to ir jābrīdina vismaz 24 stundas pirms rezervētā laika.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: „Pramogų audra“, Galvės g. 98A., Vilnius. Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 20 minūtes
Personu skaits: 1
Apģērbs: Brīvs, kustības neierobežojošs
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Valsts: Lietuva
Vieta Lietuvā: Viļņa
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

35,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +35

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Pramogų audra
+37065651991
Pramogų audra Google 4.6 / (61)
  • Nereali pramoga, o instruktorius išvis super ! Labai patiko ir būtinai sugrįšime ?
  • Pirma, kas nustebino, tai organizatoriaus lankstumas. Paskambinus susitart nebuvo to 'turim laiką po trijų savaičių antradienį 11:30, tinka?' Susiderinom važiavimą vaikams uždaroj trasoj po kelių dienų, po darbo valandų, patogiu laiku. Uždara trasa turi ir kalniukų, ir balų, vaikams labai patiko, nors važiavo pirmą kartą. Aš pats važiavau safarį, vėlgi lanksčiai priderino prie kitos grupės patogiu laiku. Technika nauja, tempas geras, važiuojama ir keliais ir spec trasa su kalnais ir balom (kita nei vaikų). Puiki pramoga.
  • Lsbai patiko! Nauji, geri, galingi keturačiai. Trasa labai smagi. Instruktorius super! Važiavom nei per greitai nei per lėtai. Reikės išbandyti dar žiemos sezonu! :)
  • Pačios didžiausios rekomendacijos!? Puikiai ir įsimintinai praleidome laiką! Labai smagi safario trasa bei gražūs vaizdai.☺️ Didelis ačiū Giedriui už įspūdžius ir malonų bendravimą, viskas buvo nerealiai gerai! Net neabejoju, kad kartosime važiavimą žiemą arba po didelių liūčių ?
  • Labai malonus instruktorius, važiuojant trasa rodė tinkamu tempų, kas nori nosį krapštyt važiuojant tam tikrai netiks, šis važiavimas buvo darytas slabdryba ,buvo tiek sniego tiek balų tiek zvyro su ledu ir pan. Intesuvus vaziavimas ir labai idomus , kartais baisu nuskryst nuo kelio bet keturračiai labai stabilus ir nesudare sunkumu vairuot pirma kart.
Komentāri