facebook

Romantiska nakšņošana Sventes muižā ar Kara tehnikas muzeja apmeklējumu

Top

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Sventes muiža ir mājīga, pagājušā gadsimtā celta muiža, kas iekārtota viesnīcā un atrodas prom no pilsētas steigas gleznainajā Daugavpils novadā. Restaurētās grāfa muižas atmosfēra, kas papildināta ar mūsdienīgām ērtībām, ir lieliska vieta atvaļinājumam, romantiskām brīvībām, darba komandējumiem vai svinīgiem pasākumiem.
2009. gada 9. februārī viesnīca "Sventes muiža" saņēma Latvijas viesnīcu un restorānu asociācijassertifikātu un atbilstību 4* standartam. Pašreiz viesnīca viesiem piedāvā komfortablus numurus, mājīgu restorānu ar izsmalcinātiem ēdieniem, biljardu, krievu un turku pirtis, burbuļvannu, telpas semināriem un konferencēm, kā arī banketus dažādiem svinīgiem pasākumiem. Vasaras laikā viesu rīcībā ir terase, vasaras lapenes strūklaku parkā un baseins viesnīcas pagalmā. Ievērības cienīgs un intriģējošs apskates objekts ir blakus izvietotais Kara tehnikas muzejs. Varāk par muižu lasi: sventehotel.lv

Sventes muiža  - krāšņa un šarmanta visos gadalaikos! Piedāvājam atpūtu divām personām viesnīcas apartamentos ar kara tehnikas muzeja apmeklējumu. Iepriecini savu otro pusīti ar romantisku braucienu uz Latgales tūrisma pērli, kas no grāfa muižas pārtapusi greznā 4* viesnīcā un burvīgu maltīti muižas restorānā.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • 1 nakts divvietīgā numuriņā 2 personām;
  • Gardas brokastis muižas restorānā;
  • Kara tehnikas muzeja apmeklējums diviem;
  • Bezvadu internets;
  • Vieta automašīnai viesnīcas autostāvvietā;

Svarīgi:

Dāvanu karti var izmantot visa gada laikā, visās nedēļas dienās. Ierašanās no plkst. 14:00, izrakstīšanās līdz plkst. 12:00. Brokastis no 8:00-11:00, Kara tehnikas muzeja darba laiks 12:00-19:00.  Ja kādu iemeslu dēļ norunātajā laikā ierasties nevarēsiet, lūdzam brīdināt vismaz 24 stundas iepriekš. Piemaksas par papildu personām vai pakalpojumiem varat uzzināt reģistrācijas laikā.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: “Sventes muiža” - Alejas iela 7, Svente, Sventes pag., Daugavpils nov. Apskatīt vietu kartē
Personu skaits: 2
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Derīguma termiņš: Derīgs arī nedēļas nogalē
Atpūtas sezona: Visa gada garumā
Nakšu skaits: 1 nakts
Barošana: Brokastis
Valsts: Latvija
Pilsēta: Svente
Reģions: Latgale
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

75,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +75

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Sventes muiža
+371 65427822 vai e-pastu info@sventehotel.lv, norādot vārdu, uzvārdu un dāvanu kartes rezervācijas numuru
Sventes muiža Google 4.6 / (647)
  • Ļoti foršs kolektīvs, Ļoti labs restorāns un papildus var redzēt kara tehniku. Atrodas klusā vietā.
  • Brīnišķīga, sakopta viesnīca ar lielisku restorānu un izcilu apkalpošanu. Numuriņam prasījās atsvaidzinošs remonts. Taču personāla jaukā, iejūtīgā un uzmanīgā attieksme visus trūkumus atsvēra. Īpaši komplimenti Viktorijai un Annai. Izbaudījām plašo ēdienkarti un no rītiem un vakaros peldes āra baseinā. (Baseinā ūdens nav sildīts; līdz ar to - tikai rūdītiem ļaudīm.) Bērniem ir rotaļu laukums. Blakus atrodas Kara tehnikas muzejs.
  • Ļoti patika šī vieta. Redzējām tikai no ārpuses tā teikt. Gribētos šeit kādreiz arī nakšņot un izbaudīt arī baseinu, noskaņu, ēdienus
  • Lieliska vieta, lai relaksētos. Personāls tik superīgs, smaidīgas meitenes gan pašā vakarā, gan arī no rīta. Brokastis lieliskas, apkalpošana ideāla. Noteikti atgriezīsimies ❤️
  • Perfekta,klusa vietiņa. Apkalpošana ļoti patika. Mīļš persolnāls. Restorāna ēdiens izcils. Ar vīru šeit esam otro reizi. Noteikti atgriezīsimies vēl.
Komentāri