facebook

Ekskursija ar kvadraciklu "Meža ezeru meklējumos" divām personām

-14%
Atlaide

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Ja Jūs būtu ezers... kur Jūs labāk gribētu dzīvot...?

Divu stundu gara ekskursija ar kvadraciklu, kuras maršruta galvenie apskates obekti ir divi ezeri. Šie ezeri par savu dzīves vietu ir izvēlējušies Zvirgzdes mežu. Viens no tiem ir vecais, ar ūdensrozēm aizaugušais Staņķu dzirnavu ezers, bet otrs ir noslēpumainais Aklais ezers. Ceļš uz šiem ezeriem vedīs pa dažādiem interesantiem meža ceļiem, kā Kā viens no tiem būs vecā Vācu dzelzceļa līnija, kā arī citi ievērības cienīgi ar savu vēsturisko nozīmi. Tūres noslēgumā būs iespēja paviesoties bišu dravā Dzintarlāse, kur var apskatīties, kā dzīve rit bišu dravā, apskatīt bišu stropus, un kā tiek darināts medus vīns un stiprie alkoholiskie dzērieni no medus. Pie dravas saimniekiem būs iespēja uz vietas iegādāties saražoto medu un citus Dzintarlāses labumus, kurus Jūs neatradīsiet veikalu tīklos.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Divu stundu ekskursija - izbrauciens ar kvadraciklu divām personām uz viena kvadracikla;
  • Gida/instruktora pakalpojumi;
  • Moto ķivere, moto cimdi;

Svarīgi:

Obligāta iepriekšēja rezervācija, kuru atcelt var ne velāk kā 24 stundas pirms ekskursijas sākuma. Braucieni notiek grupās, minimālais grupas skaits - 3 personas. Braucienu aktīvā sezona ir no 1. marta līdz 1. decembrim. Kvadracikla vadītājam ir nepieciešama "B" vai "B1" kategorijas vadītāja apliecība. Lūdzam rēķināties, ka apģērbs pēc ekskursijas var būt netīrs.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Green Road Trips" - Bauskas iela 17, Vecumnieki, Vecumnieku pagasts, LV- 5106 Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 2 stundas
Personu skaits: 2
Apģērbs: Apģērbs, ko nav žēl nosmērēt, slēgti apavi un bikses pāri potītei
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: 1. marts - 1. decembris
Valsts: Latvija
Pilsēta: Vecumnieki
Reģions: Zemgale
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

90,00 €

-14 %

105,00 € *Parastā cena pērkot pie pakalpojuma sniedzēja

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +90

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Green Road Trips
+371 29393199
Green Road Trips Google 4.9 / (47)
  • Ļoti patika - adrenalīns un pozitīvas emocijas garantētas. *loved it ! Massive Adrenaline and positive share from this . Definitely 5stars from me ?
  • Ļoti laba izvēle, ja nezināt kur pavadīt brīvdienas vai kādu dāvanu vēlaties uzdāvināt. Mums ļoti patika, ja vēlaties izbaudīt līdz galam labāk braukt rudens sākumā, vai kād līst lietus :)
  • Brīnišķīgs piedzīvojums, ko iesaku ikvienam. Maršruts ļoti daudzveidīgs - ir mierīgi posmi, ir ekstrēmāki. Interesantas apskates vietas. Ļoti jauks un laipns kolektīvs, kas pavada brauciena laikā. Mūsu ģimene iesaka Green road trips par visiem 100%
  • Ļoti laba atpūta. Interesants maršruts kurā var saņemt gan relaksējošu braucienu,gan adrenalīna devu... Mototehnika labā stāvoklī... Palikām ļoti apmierināti ar izbraucienu un noteikti nav pēdējā reize kad braucām... Iesaku visiem...
  • Super! Bijām vecmeitu ballītē, labākā izvēle ever, bijām 5, visām patika! Gids/vadītājs foršs, atraktīvs, izveda pa visādām buku takām, izbraucām pa džungļiem, pa ceļu, varēja iespiest arī :D Man pat izdevās tuvumā Bēgošu no mūsu metāla rumakiem- alni redzēt :D ! Bijām putekļos viscaur, bet bija ļoti jautri un forši, klāt bija paņemta ekskursija pa bišu dravu un pastāstija kā top bišu vīns un šņabs! Iesaku šo vietu, izbrauciens bija garš un cena samērīgi laba! Gids arī atraktīvi iesaistījās un uzņēma dažus mūsu foto!
Komentāri