facebook

Relaksējoša atpūta ar romantisku pārsteigumu viesnīcā "HomeLike Hotel" Daugavpilī

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Pavadi romantiskas brīvdienas kopā ar savu mīļoto! Dizaina viesnīca "HomeLike Hotel" piedāvā Jums kvalitatīvu un komfortu atpūtu biznesa klases numuriņā, kas priecēs Jūs ar brīnišķīgu skatu uz parku un galveno Daugavpils ielu - Rīgas ielu. Visi mūsu numuriņi ir aprīkoti ar mājīgu balkonu un āra mēbelēm, kur varēsiet atpūsties svaigā gaisā, ieturēt garšīgas kafijas pauzi un vienkārši izbaudīt burvīgos pilsētas skatus. Numuriņā ir viss nepieciešamais Jūsu komfortablai atpūtai - ledusskapis, kondicionieris, burbuļvanna, mūsdienīgs televizors. Tāpat arī numuriņā atradīsiet romantisku pārsteigumu, kas radīs vēl romantiskāku noskaņu Jums un Jūsu otrajai pusītei.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • 1 nakts viesnīcas HomeLike Hotel biznesa klases numuriņā ar balkonu 2 personām;
  • Numuriņš romantiski dekorēts ar ziedlapiņām;
  • Dzirkstoša vīna pudele numuriņā;
  • Burbuļvanna numuriņā;
  • Garšīgas un sātīgas brokastis;
  • Bezmaksas autostāvvieta;
  • Wi-Fi;

Svarīgi:

Dāvanu karti var izmantot visa gada laikā, visās nedēļas dienās. Nepieciešama iepriekšēja rezervācija! Iebraukšana no 14:00, izbraukšana līdz 12:00. Piemaksas par papildu personām vai pakalpojumiem varat uzzināt reģistrācijas laikā.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "HomeLike Hotel" - Mihoelsa iela 66 , Daugavpils Apskatīt vietu kartē
Personu skaits: 2
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Derīguma termiņš: Derīgs arī nedēļas nogalē
Atpūtas sezona: Visa gada garumā
Nakšu skaits: 1 nakts
Barošana: Brokastis
Valsts: Latvija
Pilsēta: Daugavpils
Reģions: Latgale
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

140,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +140

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
HomeLike Hotel
+371 65824000
Google 4.7 / (303)
  • Brīnišķīga maza viesnīciņa! Izcila atrašanās vieta - pašā Daugavpils centrā, blakus galvenajai gājēju ielai, blakus parks, lielveikals, tirgus, muzeji. Liela autostāvvieta. Ārkārtīgi pretimnākošs personāls. Gandrīz visos numuriņos pieejams balkons (kas svarīgi smēķētājiem), kondicionieris un džakuzi režīms vannai.
  • Ideāla atrašanās vieta, jauka sieviete pie reception, gardas brokastis!
  • Ziemīgs Valentīndienas apciemojums. Rezervācija bija ne manā ziņā, bet rezultāts mani apmierināja. Spiedzu kā mazs bērns no priekiem, ieraudzījusi neona gaismiņas virs gultas. Tātad-bezmaksas stāvvieta viesnīcas sētas pusē, jo no parādes puses piebraukt nevar. Informācijas meitene atvēra attālināti durvis, sagaidīja maskā, atbildēja uz visiem jautājumiem. Iebraucām sestdienas vakarā ap 18iem.vakariņas var pasūtīt līdz 20iem.Aizdevos naksnīgo Daugavpils cietoksni skatīt, vakariņas uzreiz pēc 21iem kā runāts arī bija blakus pie ieejas numuriņā uz palodzes. Personāls laipns, praktiski neredzams. Klusi pieklauvēja, deva ziņu par vakariņām un pazuda. Brokastīs tas pats. Par vakariņām-izcils lasis ar grilētiem dārzeņiem. Otrā porcija-šnicele ar frī. Par numuriņu-pēc mājas ārpuses apskates secināju, ka ir blakus numuriņā kaimiņi. Tā arī nedzirdēju viņus, tik nojautu pēc netīrajiem traukiem uz palodzes gaitenī. Vannas istabā prasījās apsildāmā grīda. Baltie dvieļi jau met pelēku nokrāsu, ja jau gribas piesieties, bet interjers skaists.Numuriņš tīrs.liels tv pie sienas, bet ja jau tika meklēta liela gulta, tad to nevajadzēja aizstāt ar divām kopā sastumtām un 2ām šaurajām sedzinām. Tās par plānu mazliet ziemai. Kondicionieris mazliet traucēja.izslēdzot,no rīta pamodos nosalusi.Skats uz baznīcu pa logu. Svētdienas rīta dievkalpojums laikam caur mikrofonu translējas. Numuriņā ledusskapis, seifs, fēns, čības, tējkanna, mazi Saldumnašķi, 2as ūdenspudeles. Pati galvenā-vanna? Starp stāviem tāds feins rotaļu tārpiņš un uz palodzēm sukulenti. Pieejamas kartes pilsētas apskatei. Nebijām ne tuvu 2numuriņi vien viesnīcā, bet miers gan patīkams. Un brokastīs izvēle-putra vai omlete
  • Ērta atrašanas vieta pašā centrā, blakus veikali, kafejnīcas , parki. tīrs, sakopts, svaigi izremontēts. Nummuri mazi pēc platības, mazi drēbju skapīši, bet viss omulīgi. Duša-wc tīri, vienreizējas lietošanas kosmētika, dvieļi, regulējams dvieļu žāvētājs. Samērā ērti matrači gultām. Nummuros tējkanna, tēja, kafija, krūzes. Brokastis vienkāršas, viss svaigs. Laba viesnīca dienesta braucieniem, ģimenēm ar bērniem +/-. Laipns personāls
  • Ļoti mājīga, komfortabla, tīra viesnīca pašā pilsētas centrā. Garšīgas brokastis. Biznesa klases numuriņš ar mazu, romantisku balkoniņu, kur baudīt kafiju un skaistu skatu uz sakopto pilsētu.
Komentāri