facebook

Vīriešu lāzerepilācijas procedūra - pilnais bikini

-40%
Atlaide

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Starptautiskais lāzerepilācijas un kosmetoloģijas salonu tīkls "Lumenis" aicina ikvienu, kas vēlas maksimāli iznīcināt matiņus uz ķermeņa. Mēs strādājam jau no 2007. gada, un pašlaik, esam izveidojuši vairāk nekā 20 filiāļu visā Eiropā.

Mūsdienu skaistumkopšanas industrijā lāzerepilācija Rīgā ir pati efektīvākā un pilnīgi droša metode, tā kā āda netiek pakļauta negatīvai iedarbībai. Lāzerepilācijai izmantojam vislabāko pasaules ražotāju jaunākās iekārtas, visi mūsu darbinieki ir sertificēti speciālisti.

Ja vēlies atbrīvoties no liekā ķermeņa apmatojuma efektīvi un droši, tad lāzerepilācija ir tieši tas, kas Jums nepieciešams! Salons Grand Lumeni izmanto mūsdienīgu, inovatīvu diožu lāzera iekārtu "Lumenis LightSheer Desire", kas atzīta par "zelta" standartu liekā apmatojuma likvidēšanā un skaistumpokšanas industrijā visā pasaulē. Lāzerepilācija ir lieliski piemērota gan lielu ķermeņa zonu, gan arī mazāku laukumu apstrādei. Vakuuma un atvēsinošā tehnoloģija ļaus izpildīt procedūru bez sāpēm, ātri un bez anestēzijas. Laik maksimāli iznīcinātu matiņus uz ķermeņa, ir nepieciešams lāzerepilācijas procedūru kurss - vidēji 6-8 procedūras (seansu skaits atkarīgs no individuāliem rādītājiem - hormonālā fona stāvokļa, matā esošā melanīna daudzuma). Atkarībā no organisma individuālajām iezīmēm, vecuma un mata struktūras, izcili gluda āda apstrādātajā zonā priecē no 1-7 gadiem.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Viens lāzerepilācijas seanss - pilnais bikini

Svarīgi:

Lāzerepilācijas kontrindikācijas: infekciju slimības, cukura diabēts (tiek lietoti insulīna preperāti), onkoloģijas saslimšanas, imūnsistēmas slimības, gaiši vai sirmi mati, ādas slimības, grūtniecība un zīdīšanas preiods, ķirurģiska iejaukšanās epilējamā zonā, kas notikusi mazāk kā 3 mēnešus pirms procedūras. Procedūra pieejama personām no 18 g.v. Sagatavošanās pirms lāzerepilācijas: 10-14 dienas pirms procedūras nedrīkst apmeklēt solāriju vai šauļoties tiešā saulē, pirms seansa nedrīks lietpt tetraciklīnu grupas antibiotikas un fluorokinolonu grupas preperātus, 1 dienu pirms procedūras rūpīgi noskūt apmatojumu epilējamā zonā (noskūtās zonas neapstrādāt ar krēmiem, dezodorantu), 3 dienas pirms un 3 dienas pēc procedūras, nedrīkst lietot spirtu saturošus losjonus vai tonikus.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Grand Lumeni" - Tērbatas iela 37, Rīga /Brīvības iela 410, Rīga Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 20 minūtes
Personu skaits: 1
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Ķermeņa zona: Bikini zona
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

96,00 €

-40 %

160,00 € *Parastā cena pērkot pie pakalpojuma sniedzēja

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +96

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Grand Lumeni
+371 26777199 / grandlumenilv@gmail.com
Grand Lumeni Google 5 / (115)
  • NEIESAKU ABSOLŪTI NEVIENAM! ?‍?Apmeklēju 12 procedūras un neieguvu vēlamo rezultātu nevienā no zonām (bikini, kājas pilnā garumā, paduses) ?matiņi turpināja ataugt visu laiku, un likās, ka tas nekad nebeigsies, lai gan tiku barota ar solījumiem, ka esmu viens no miljona un noteikti pēc nākamās reizes būs viss labi, kas protams nekad nenotika. Procedūras ir sāpīgas, ? par bikini zonu maksāju papildus par anestēziju. Turpināju apmeklēt procedūras domājot, ka tiešām varbūt ar mani kaut kas nav kārtībā, līdz pat pēdējai procedūrai, pēc kuras jautājums par atgriešanos uz kušetes vairs nebija apspriežams.? ŠAJĀ PROCEDŪRĀ MAN APDEDZINĀJA ĀDU VISU KĀJU GARUMĀ, TĀS BIJA NECIEŠAMAS SĀPES VAIRĀKU DIENU GARUMĀ, SALONA SPECIĀLISTI MAN IETEICA LIETOT PRETSĀPJU TABLETES, KAS starp citu NEMAZ NEPALĪDZĒJA. ? Mājas lapā Viņi sola nebojāt jūsu ādu, un pat to uzlabot.. NETICIET! ir pagājis pus gads un manas kājās ir baltās rētu strīpās visā garumā. Nauda netiek atgriezta un nekādas kompensācijas kompānija neizsniedz! Beigās vēl tiku vainota es pati.
  • Kad pieņemts lēmums par labu lāzerepilācijai, noteikti varu ieteikt Grand Lumeni (Tērbatas). Patīkami, ka katru reizi sagaida uzmanīga un laipna attieksme, viss tiek izskaidrots, radīta atmosfēra, kas ļauj sajust tiešām rūpes. Super sirsnīga administratore!
  • Iesaku šo lāzerepilācijas studiju! Fantastiska attieksme pret klientiem, vienmēr laipna un jauka apkalpošana. Kosmetoloģes - savas jomas profesionāles, ļoti labs un izteikts rezultāts. Šajā studijā eju uz vakuuma lāzerepilāciju jau 3 zonām!:)
  • Pakalpojuma sniegšana augstākajā līmenī. Pretimnākoši darbinieki un jauka apkalpošana. Lāzerepilācijas kurss vēl nav pabeigts - bet rezultāti jau labāki nekā gaidīts. Visiem iesaku Grand Lumeni.
  • Ļoti jauks un atsaucīgs personāls. Eju jau uz 7 procedūru pilnais bikini, matiņu praktiski vairs nav.? Nemaz nenožēloju ka atnācu uz šejieni! ?? Iesaku.
Komentāri
  • Komentāri par
  • Vēlos informēt visas sievietes , kuras vēl šaubās veikt lāzerepilāciju. Nebaidieties, tā ir pati labākā metdode, lai atbrīvotos no liekā apmatojuma. Administratore un ārste savu darbu veic profesionāli un kompetenti, kā arī ir sirsnīgas un cilvēcīgas. izrāda gan sapratni, gan iejūtību, visu izstāsta un izskaido. Izcila komanda! Labs vairo labo! Paldies!