facebook

Tandem izpletņlēšana ar instruktoru Vilņā

Bezmaksas dāvanu piegāde!

"Vilniaus parašiutininkų klubas" piedāvā Jums vienu no ekstremālākajām izklaidēm Viļņā - lēcienus ar izpletņiem. Jūs variet izvēlēties, kādu lēcienu vēlaties, tā kā piedāvājam gan patstāvīgus lēcienus, gan tandēma lēcienus kopā ar profesionāliem instruktoriem.

Tandem izpletņlēkšana ar instruktoru, ir vieglākais veids sajust brīvo kritienu viss īsākā sagatavošanas laikā. Šāds lekšanas veids ir praktizēts aptuveni 10-12 gadus. Šajā laikā, tas izstrādāts un pārbaudīts ar īpašiem aprīkojumiem, kas ļauj droši piedzīvot ārkārtu piedzīvojumu.

Jums vajadzēs izklausīt 10 minūšu garu instruktāžu, kura laikā jūs uzzināsiet, kā rīkoties lidmašīnā, kā no viņa izlekt, ko darīt krītot brīvajā kritienā un  planējot ar izplētni. No līdmašīnas izlēksiet un visu ceļu līdz zemei būsiet kopā ar ļoti pieredzējušu izpletņlēkšanas instruktoru savienoti ar speciālu jostu sistēmu, tapēc jums nebūs nepieciešams zināt visas izpletņlēkšanas detaļas.

Kopā ar instruktoru leksiet ar "spārna" tipa izpletni, speciāli piemieroto tandem lēcieniem. Šādas izpletnes papildus sastiprināti un ir pietiekami lieli, lai izturētu divus cilvēkus. Uz 3000 metru augstumu kluba līdmašīna AN-2 vai Cessna Jūs un citus pacels 20 minūšu laikā. Izlēkuši no līdmašīnas kopā ar instruktoru 200km/h ātrumā kritīsiet ap 30 sekunžu. 1500 metru augstumā instruktos palaidīs izplētni un Jūs ap 5 minūtes planēsiet līdz zemei. Instruktors visu laiku rūpēsies par lidojumu,  tapēc jums nebūs nekādas bažas, un droši varēsiet atraisīties.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Lēciens ar spārna tipa izpletni;
  • Personas svars nevar pārsniegt 100kg;
  • Leksiet no 3000 metru augstuma;
  • Lēciena ilgumas ap 5 min.;
  • Brīvais kritiens ap 30s.;

Svarīgi:

Izpletņlēkšana ir atkarīga no laika apstākļiem. Labvēlīgus laika apstākļus var būt jāgaida līdz vakaram. Esat gatavi pavadīt visu dienu. Pakalpojums ir paredzēts no 16 gadu vecumam, svara ierobežojums līdz ~100 kg., būs nepieciešams aizpildīt pieteikumu-veselības stāvokļa deklarāciju.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: Vilniaus Parašiutininkų klubas, Lakūnų g. 1, Kyviškių km., Vilniaus raj. Apskatīt vietu kartē
Ilgums: Teorija 10 min., brīvais kritiens aptuveni 30 sekundes.
Personu skaits: 1
Apģērbs: Brīvs, kustības neierobežojošs
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: 04.15 - 10.01
Valsts: Lietuva
Vieta Lietuvā: Viļņa, Kyviškės
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

185,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +185

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Vilniaus parašiutininkų klubas
http://www.dropzone.lt/index.php/en/
Vilniaus parašiutininkų klubas Google 4.8 / (279)
  • Iki šiol maniau, kad Kyviškėse nemažai veiksmo, tačiau apsilankius Pociūnuise, tai Kyviškės atrodo kaip kokia tai Gedimino laikų gūdynė :)
  • Nuostabi patirtis ir įspūdžiai visam gyvenimui! Labai didelis ačiū instruktoriui Justui! Jis labai profesionalus, viską paaiškino, parepetavome, ir jo palaikymas padėjo jaustis saugiai ir buvo dar smagiau, nei tikėjausi. Ačiū!
  • Jei Dievas Jums nedave spranu, o Jus norite pamatyti zeme pauksciu akimis, neabejodami vykite cionais. Esu begalo dekinga savo instruktoriui ir operatoriui, Ju deka jauciausi saugi ir turejau begalo gera meta. 10/10
  • Aptarnavimas žemiau 0. Nekomunikuoja su žmonėmis. Del ju kaltes, kad užleistu savo draugus skrydžiui, negavom savo šuolio. Pralaukėm 4 valandas. Net neatsipraše. Dar plius viena valanda laiko, nenorėjo gražinti pinigu. Nesiulau!
  • Vieta rasti nesudetinga. Aplink didele erdve parasiutininku stebejimui. Priemimas malonus, viska isaiskina: tiek administratore, tiek instruktoriai. Kadangi dirba tik savaitgaliais, tai zmoniu daug ir savojo suolio reikia palaukti. Geriau su savimi pasiimti kazko uzkasti ir nusiteikti koki 1 ar 2 valandas palaukti. Suolis po to viska atperka. Kas dar nebandete, verta isbandyti ?
Komentāri