facebook

Niršanas kurss "Scuba Diver"

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Vai esat kad mēģinājuši zemūdens izpriecas? Ir pienācis laiks izbaudīt to, jo niršanas laikā Jums būs daudz jaunas un negaidītas pieredzes! Niršanas kurss "Scuba Diver" ir divu dienu intensīva apmācība personām, kuri taupa laiku, bet vēlētos iemācīties nirt ar instruktoru. Kursa laikā dalībnieki tiks iepazīstināti ar niršanas un akvalanga principiem, aprīkojumu un tā  lietošanu, apkopi, tiks sniegta informācija par zemūdens vides īpatnībām, drošu uzvedību ekstremālās situācijās, utt. Katra teorētiskā daļa būs jāveic un praksē – baseinā vai ezerā.

Noklausījušies kursu, Jūs saņemsiet starptautisko "Scuba Diver" ūdenslīdēja sertifikātu un instruktora pavadībā Jūs varēsiet nirt jebkurā pasaules vietā, līdz 12 m. dziļuma. Protams, šīs kurss ir pirmais solis uz Jūsu niršanas ceļu, tāpēc Jums joprojām būs nepieciešama profesionāla instruktora uzraudzība.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • 2 dienu niršanas kurss;
  • kursa laikā dalībnieki tiks iepazīstināti ar niršanas ar akvalanga principiem, aprīkojumu un tā lietošanu, apkopi, tiks sniegt informācija par zemūdens vides īpatnībām, drošu uzvedību ekstremālās situācijās, utt.;
  • iegūtās zināšanas būs jāpārbaude praksē – baseinā vai ezerā;
  • pēc kursa Jūs saņemsiet starptautisko;

Svarīgi:

Izklaide paredzēta personām no 10 gadu vecuma. Nepilngadīgiem ir vajadzīga vecāku piekrišana.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Nardymo akademija", Plateliai. Baseinas Vilniuje, Šiauliuose arba Panevėžyje.
Ilgums: 2 dienas
Personu skaits: 1
Apģērbs: Peldkostīms / peldbikses un dvielis
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Valsts: Lietuva
Vieta Lietuvā: Plateliai
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

249,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +249

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Nardymo akademija
+37067951474
Nardymo akademija Google 4.9 / (77)
  • Vienareikšmiškai verta patirti tai ką siūlo ši akademiją. Esu labai laimingas papuolęs įgyvendinti savo svajonę pas šiuos vyrukus. Daug žino, daug matę. Visiškas palaikymas ir parodymas koks gražus povandeninis pasaulis! Lenkiu galvą, super!
  • Nuostabiai praleistas laikas su šeima. Buvom viskuo aprūpinti, išgirsti ir saugiai panardinti :) ačiū labai labai!
  • Prieš dvi savaites pirmą kartą patyrėme pažintinio nėrimo džiaugsmą. Patirtys buvo pačios geriausias, o nėrimo instruktoriai leido jaustis saugiai ir užtikrintai būnant po vandeniu. Ačiū jiems labai! Tikrai planuojame kadanors sugrįžti! ?
  • Neseniai teko sudalyvauti pažintiniame nardyme ir tai buvo viena nuostabiausių patirčių. Pradžioje buvo labai baisu ir atrodė, kad tikrai nepavyks, tačiau instruktoriaus profesionalumo dėka pavyko įveikti baimę, o tada jau atsivėrė naujas, neatrastas, nuostabus pasaulis ežero dugne. Ežeras tikrai skaidrus ir trasa, kuria plaukėme, buvo labai graži. Teko garbė pabendrauti ir su didele lydeka, ešeriais, kurie pasirodo yra labai smalsūs ir draugiški. Didžiausia rekomendacija!
  • Nuostabus pojutis! Instruktore profesonaliai atliko savo darba, padejo iveikti baime kvepuoti po vandeniu, labai rekomenduoju!
Komentāri