facebook

Dāvanu karte viesnīcas "Hotel Sigulda" pakalpojumiem

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Pavadi aizraujošas brīvdienas vienā no skaistākajām Latvijas pilsētām - Siguldā. Viesnīca "Sigulda" atrodas pašā pilsētas centrā un piedāvā 43 labiekārtotus dažādu klašu numuriņus, saunas un baseina kompleksu, restorāna pakalpojumus un sanāksmju telpas. Viesnīcas restorānā Jūs varēsiet izbaudīt sātīgas un garšīgas maltītas iekštelpās vai vasaras terasē. Mūsu restorānā satiekas Eiropas virtuves klasika un mūsdienu Latvijas garšas. SPA komplesā Jūs gaida baseins, SPA masāžas vanna, sauna un tvaika pirts. Izbaudi relaksējošas brīvdienas viesnīcā "Sigulda" kopā ar draugiem, ģimeni un mīļajiem.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Izvēlētie pakalpojumi no viesnīcas Sigulda piedāvājumu klāsta dāvanu kartes vērtībā

Svarīgi:

Obligāta iepriekšēja rezervācija! Visus viesnīcas Sigulda pakalpojumus varat apskatīt mājaslapā hotelsigulda.lv  Rezervācijas laikā lūdzam norādīt Jūsu dāvanu kartes rezervācijas kodu un izvēlētos pakalpojumus.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Hotel Sigulda" - Pils iela 6, Sigulda Apskatīt vietu kartē
Personu skaits: Neierobežots
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Derīguma termiņš: Derīgs arī nedēļas nogalē
Atpūtas sezona: Visa gada garumā
Nakšu skaits: Neierobežots
Valsts: Latvija
Pilsēta: Sigulda
Reģions: Rīgas, Vidzeme
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās
Ievadiet summu no 20 līdz 120 €
Ievadiet cenu
  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +20

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Hotel Sigulda
+371 67972263 / +371 26165530 / re@hotelsigulda.lv
Hotel Sigulda Google 4.4 / (1266)
  • Viss bija līmenī. Bijām gan SPA gan kalnu slēpošanas izbraucienā. Brokastis garšīgas. Viesnīca pašā centrā, lai arī pilsēta nav liela. Tiem, kam patīk SPA, varu ieteikt turp doties gandrīz pēc atvēršanas, jo tad ir mazāk, vai vispār vēl neviena nav.
  • Loti patika! Majiga atmosfera un loti laipns personāls. Spa varēja būt lielāks.
  • Labs restorāns! Garšīgi! Patīk baseins, silts (28-29 grādi) un pietiekami liels. Numurus nevaru novērtēt, nenakšņojām. Papildināts 16.06.23. Jau vairākus gadus ar ģimeni izmantojam baseina piedāvājumu Privāts apmeklējums. Patika! Vecāki ar bērniem, cena 30 eiro stundā, laba cena, kaut šai laikā iekļauta arī ģērbtuve, duša, visiem viena telpa. Tāpēc ar vienu stundu par maz, ņemam divas. Šodien ierodoties saņemu informāciju, ka par bērniem jāpiemaksā, jo viņi jau lieli. Nekad iepriekš tā nebija, arī rezervējot netiku brīdināta. Vienojāmies, ka varu nepiemaksāt, par tik netiku brīdināta. Bet nākamreiz gan! Tikai man nav skaidrs, ko tieši mana 15 gadniece izmanto vairāk kā bērns līdz 12!? Apmeklējums privāts, citu viesu nav, netraucē. Dvieļi savi, ģērbtuve visiem viena ( kas ar lieliem bērniem tiešām nav ērti)!? Par ko jāmaksā vairāk ? Taisnība, ka ar lieliem bērniem baseinā, visiem kopā peldoties, vietas mazāk, bet lielāku baseinu jau neviens nepiedāvā. Un telpas temperatūra samazinājusies, īpaši ziemā 22 grādu telpā izkāpt no baseina nebija patīkami. Un kanalizācijas smaka baseina telpā arī diemžēl nepriecē. Skumji, bet būs jāmeklē jauna vieta ģimenes peldēm. Papildināts: 05.08.2023. Atbildot uz viesnīcas komentāru: 1) nav taisnība, ne visur bērni no 12 gadiem tiek uzskatīti par pieaugušajiem ( kas patiesībā ir absurdi, jo viņi jau naudu nepelna), un atkarīgs arī no piedāvātā pakalpojuma; 2) informācija ar norādīto bērnu vecumu viesnīcas mājas lapā uzradās nesen, agrāk vecums netika pieminēts. 3) tā arī neatbildējāt uz manu jautājumu- ko tad 15gadnieks saņemot šo konkrēto pakalpojumu izmanto vairāk kā 12-gadnieks?!
  • Piektdienas vakarā pie hotel automašīnu nav kur novietot- nav brīvu stāvvietu. Biznesa numurs neatbilst biznesa statusam- ne cenā, ne interjerā. Istabā nav pieejami vienreizējās lietošanas apavi. Gultas matracis ļoti mīksts- labs miegs nav iespējams. Istaba tīra, sanitārais mezgls ļoti labā stāvoklī. Spa zonu apmeklējot nav nodrošināts klients ar attiecīgajiem apaviem un halātu. Spa zonai piemērotos apavus hotelis piedāvā iegādāties par atsevišķu samaksu, neskatoties uz to ka Spa zonas apmeklējuma cena ir 60€ par stundu. Protams spa zonu neapmeklēju, pieprasīju atgriezt man 60€. Ļoti nepieņemama attieksme no reception puses. Noteikti saviem draugiem neieteikšu apmeklēt šo hoteli. Restorānu gan iesaku apmeklēt. Laipna apkalpošana un gardi ēdieni.
  • Skaista viesnīca labā vietā, ļoti draudzīgi un atsaucīgi darbinieki. Restorāna ēdiens un apkalpošana vienkārši ideāla, īpašs paldies viesmīlim Viesturam par izcilu apkalpošanu. Ļoti patīkama pieredze!
Komentāri
  • Komentāri par
  • Labdien! Vai martā var atbraukt pie jums?
    Atbilde: Labdien! Diemžēl pašreiz nav zināms, vai viesnīca strādās martā. Viss atkarīgs no ierobežojumiem Latvijā.