facebook

Siguldas labirinta "Mīnotaurs" apmeklējums ģimenei

-17%
Top Atlaide

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Pārbaudi savus un ģimenes locekļu spekus Siguldas labirintā "Mīnotaurs"! Labirinta platība pārsniedz 1000 m2 un maršruts, kuru Tev būs jāveic, ir apmēram 714m. Jūs nepārtraukti būsiet izvēles priekšā, dodot priekšroku tikai vienai no daudzajām ejām lai izkļūtu brīvībā.
Labirinta "Mīnotaurs" veikšanas laikā Tev būs īpašs uzdevums, kura ietvaros būs jāatrod kontrolpunkti un jāatzīmē tie savā kartē, kuru Tev izsniegs, ieejot labirintā. Staigājot pa labirintu "Mīnotaurs" var ne tikai koncentrēties uz uzdevumu vai apgaismības meklējumiem, bet arī jautri pavadīt laiku draudzīgā kompānijā vai romantiskā divvientulībā.Labirinta iziešana palīdzēs pārbaudīt intuīciju, loģiku, orientēšanās spējas un morālo izturību. Labirinta "Mīnotaurs" veikšana būs īsts piedzīvojums!

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Labirinta Mīnotaurs apmeklējums ģimenei - 2 pieaugušie un 2 bērni

Svarīgi:

Lai piedalītos izklaidē, nav vecuma ierobežojuma. Sniega un stipra lietus gadījumā labirints ir SLĒGTS! Izklaidē piedalīties var kopā ar mājdzīvnieku.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Poligon 1" - Miera iela 15, Sigulda Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 20-60 minūtes
Personu skaits: 2-4
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Valsts: Latvija
Pilsēta: Sigulda
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

15,00 €

-17 %

18,00 € *Parastā cena pērkot pie pakalpojuma sniedzēja

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +15

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
POLIGON 1
+371 20207293 / www.minotaurs.lv
POLIGON 1 Google 4.6 / (307)
  • Pagājušajā oktobrī bijām "bunkura" kvestā, kas bija aizraujoša pieredze, tādēļ speciāli vedām draugus uz Siguldu, nevis apmeklējām kādu no Rīgas kvestiem. Esam ļoti vīlušies. Vakarā bijām pēdējie apmeklētāji(tas nebija vēlākais iespējamais laiks pierakstam), bet tas nenozīmē, ka jāapkrāpj klienti! Šajā reizē nebija tik daudz istabu, nebija bumbas detonēšanas un kopumā ļoti blāva - nekāda pieredze. Pusstundas laikā kvests jau bija pabeigts. Neviens no darbiniekiem nepabrīdināja par ledus aukstajām temperatūrām pagrabā, bet ārā bija +28°C un draugiem bija minimāls apģērbs, no kā viņi vēl ilgi drebēja. Noteikti nav vērts te maksāt naudu, acīmredzami tikām apkrāpti, jo darbinieki nebija ieinteresēti nodrošināt kvalitatīvu servisu, bet gribēja ātrāk tikt mājās.
  • Bērni sajūsmā!Patika, un nu jau tiek ‘organizēts’ arī mammai un tētim?
  • Laba vieta, kur nosvinēt dzimšanas dienu, vai arī ar klasi uz pārgājienu aiziet, bet protams ir dārgi, bet tas ir tā vērts
  • Superīgs parks, riktīgi forši pavadījām laiku! Vadītājs arī jautrs un pretimnākošs čalis. :) Iesaku izmēģināt arī labirintu - sākumā šķita, ka būs diezgan easy, bet pagāja labs laiciņš līdz tikām ārā.
  • Iesaku jebkuram cilvēkam! Ļoti iesaku arī atvērtās spēlēs, tās ir viss labākās!
Komentāri