facebook

SPA Tartu

Tartu ir moderni un pievilcīgi atpūtas centri un viesnīcas, kas piedāvā viesiem ne tikai relaksējošas spa procedūras, bet arī ērtu viesnīcas vidi un dažādas izklaides iespējas. Atrašanās vieta Tartu pilsētas sirdī un Emajõe upes krastā padara to par lielisku galamērķi gan atpūtai, gan pilsētas izpētei.

Viesnīcas numuriņi ir moderni un gaumīgi iekārtoti, piedāvājot komfortu un mājīgumu. Daži numuri piedāvā panorāmas skatus uz pilsētu vai upi, nodrošinot patīkamu atmosfēru un iespēju baudīt Tartu ainavas.

Tartu Spa Hotel kompleksos viesi var iegrimt relaksējošā atmosfērā un izbaudīt plašu spa procedūru piedāvājumu. Masāžas, sejas un ķermeņa kopšnas procedūras, termālie baseini un saunas nodrošina pilnvērtīgu atpūtu un labsajūtu. Tartu Spa centros tiek izmantotas ne tikai tradicionālās procedūras, bet arī moderni labklājības risinājumi.

Viesnīcas restorāni piedāvā garšīgus un daudzveidīgus ēdienus, kuros iekļauti gan vietējie produkti, gan starptautiskā virtuve. Gardēži var izbaudīt izsmalcinātas ēdienu kompozīcijas, kas tiek pagatavotas no svaigiem un kvalitatīviem produktiem.

Tartu Spa Hotel var būt piemērota vieta arī īpašiem pasākumiem un kāzām. Viesnīcas konferenču zāles un baļļu zāle piedāvā modernas iespējas pasākumu rīkošanai ar skaistiem skatiem uz pilsētu.

Spa centri Tartu ir kā pilnvērtīgs atpūtas un izklaides galamērķis, kur viesi var izrauties no ikdienas steigas un izbaudīt gan mūsdienīgas ērtības. Tie būs ideāli piedāvājumi gan romantiskām brīvdienām, gan arī ģimenes atpūtai.

Parādīt vairāk

Filtrs

  • Cena