facebook

Intīmpreču veikala SexyStyle dāvanu karte

Bezmaksas dāvanu piegāde!

SexyStyle ir fantāziju apģērbu un aksesuāru veikals, kurā katrs atradīs savai gaumei vispiemērotāko. Piedāvājam romantiskus un erotiskus tērpus un apakšveļu, intīmo kosmētiku, prezervatīvus, fetiša aksesuārus, nerātnas dāvanas, pikantas spēles, pieaugušo rotaļlietas un vēl daudz ko citu intīmās veselības uzlabošanai un jaunu baudas horizontu sasniegšanai.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Produkti vai pakalpojumi no veikala SexyStyle plašā piedāvājuma pēc Tavas izvēles dāvanu kartes vērtībā

Svarīgi:

Dāvanu karti varat izmantot vienā no mūsu veikaliem: K. Barona iela 33A, Rīga / TC Olimpia, Āzenes iela 5, Rīga / TC Galerija Centrs, Audēju iela 16, Rīga / TC Domina Shopping, Ieriķu iela 3, Rīga. Apmeklēt SexyStyle veikalus var atbilstoši katra veikala darba laikam. Dāvanu karti izmantot var tikai pilngadīgas personas.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "SexyStyle" - K. Barona iela 33A, Rīga /TC Olimpia, Āzenes iela 5, Rīga /TC Galerija Centrs, Audēju iela 16, Rīga /TC Domina Shopping, Ieriķu iela 3, Rīga Apskatīt vietu kartē
Ilgums: Nav norādīts precīzs laiks
Personu skaits: Neierobežots
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Svarīga informācija: 18+
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

30,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +30

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
SexyStyle
+371 22832709 / info@sexystyle.eu
SexyStyle Google 4.4 / (40)
  • Apmeklēju vienu no meistarklasēm ABC(pilns nosaukums atrodams mājaslapā) ar brīnišķīgu pasniedzēju Evu. Nebiju spējusi pirms pasākuma atrast jelkādu informāciju par satura kvalitāti, tāpēc gāju diezgan skeptiski noskaņota. Esmu ļoti priecīga, ka viss mans noskaņojums un attieksme mainījās jau pirmajās minūtēs. Ļoti labs pasākums, kuru ieteiktu apmeklēt ikvienam. Daudz noderīgas informācijas, ieteikumi, padomi, fizioloģija - kārtīga lekcija par ķermeni un ko ar to var iesākt! Ja vēl māc šaubas, vai vajadzētu pieteikties, tad noteikti iesaku to darīt! Ja līdz šim meklēju informāciju daudz dažādos saitos, tad šeit tā ir pieejama koncentrēti un vienuviet. Super! Paldies, noteikti apmeklēšu vēl ;)
  • Diemžēl arī man jāatzīst,ka par 40€ iegādātā prece izrādījās brāķis un uz maniem jautājumiem neviens vēl līdz šai dienai nav atbildējis...
  • Man agrāk ļoti patika jūsu veikals. Bet turpmāk es uz Barona ielas veikalu vairs neiešu. Nekad nebiju saticis tik augstprātīgu un iedomīgu konsultanti. Es sajutos kā nepilnvērtīgs cilvēks. Paldies Monta par "jauko" apkalpošanu.
  • Varu padalīties ar brīnišķīgu pieredzi šodien, komunicējot ar Sexystyle konsultantiem. Pirms nedaudz vairāk kā diviem gadiem iegādājos Womanizer, un pagājušajā nedēļā mantiņa sāka mest error. Šodien plānoju iegādāties jaunu, (jo tomēr jau divi gadi pagājuši) bet vispirms izlēmu piezvanīt uz veikalu nedaudz pakonsultēties. Sazvanoties, uzzināju, ka Womanizer nodrošina 5 gadu garantiju- kā rezultātā saņēmu brīnišķīgu servisu un jaunu mantiņu garantijas ietvaros. Konsultanti un vadītājs ir ļoti zinoši un tendēti uz vislabākā servisa nodrošināšanu. ??
  • Veicat izpēti paši pirms pērkat preci. Pretējā gadijumā strādājošās metenes aizrunās pilnas ausis un nopirksi dārgāko mēslu, kas pieejams veikalā. Un kad vērsīsies atpakaļ veikalā ar sūdzību ka prece neatbilst solītajam, tad tevi laipni pasūtīs 3 mājas. Gāju pēc Satisfyer produkta (jo iepriekšējais beidza darbu pēc vairākiem gadiem) iesmērēja Womanizer, tagad nav ne prieka ne baudas. Meitenēm noteikti dāsni bonusi pārdodot dārgus mēslus.
Komentāri