facebook

Dāvanu karte Wood Religion Barber Shop apmeklējumam

Top Premium

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Wood Religion Barber Shop dāvanu karte ir labakā dāvana visa vecuma vīriešiem. Barberšopā Jūs varat veikt visu veidu klasiskos matu griezumus, bārdas un ūsu modelēšanu, iegādāties speciālu kosmētiku un kopšanas padomus. Mūsu profesionālie speciālisti sapratīs Jūs no pusvārda, izdomās un realizēs jebkura veida frizūru.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Jūsu izvēlētie Wood Religion Barber Shop pakalpojumi dāvanu kartes vērtībā

Svarīgi:

Obligāta iepriekšēja rezervācija, ko atcelt var ne vēlāk kā 24 stundas pirms rezervētā laika. Mēs rekomendējam iepriekšēju rezervāciju, jo grafiki ir ļoti blīvi, un lielākoties, nemaz nav iespēju tikt uzreiz pieņemtam. Dāvanu karti var izmantot vienā no mūsu barbershop: Teātra iela 12, Rīga (+371 28861999; I-VI 10:00-20:00) / Grēcinieku iela 7, Rīga (+371 28861888; I-VI 10:00-20:00) / Antonijas iela 8, Rīga (+371 29888825; I-VI 10:00-20:00).

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Wood Religion Barber Shop" - skatīt "Svarīga informācija"
Ilgums: Nav norādīts precīzs laiks
Personu skaits: Neierobežots
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Ķermeņa zona: Galvas un sejas
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

50,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +50

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Wood Religion
info@woodreligion.com vai pa telefonu (skatīt "Svarīga informācija")
Wood Religion Google 4.4 / (259)
  • Noteikti labàkà vieta pilsètà, kur relaksēties un ieveidot ne tikai matus, bet arī bārdu. Saprātīgas cenas un labs serviss. Ļoti patīk ja apkalpo sieviešu kārtas bārberes.
  • 17.03.22 biju pie Barber uzstaisija clasicc frizūru un bardu labi bārda 50/50 bet mati nogriezsti nemākulīgi. Aizmugure cupciks palicis un sānos džeki sapratis pa ko runaju un par to samaksāju 45 eu
  • Ļoti neapmierināts, tagat nožēloju ka biju aizgājis tur nogriezt matus, vairs tur nekad neatgriezīšos. Worst place to have a haircut!
  • Sanāca gaidīt 15 min, jo vienmēr daudz cilvēku, bet vismaz gaidot varēja pamalkot kafiju. Noteikti vajag rezervēt vietu iepriekš. Moderna vieta. Speciālisti savā jomā. Varētu piedomāt pie tā, lai nav tā kā konveijerā, lai gan saprotams, ka laiks ir nauda. Kopumā patika, ja nebūtu jāgaida, būtu 5 zvaigznes.
  • Sanāca nokavēt 15minutes dēļ tā ka nebij brīvu stāvvietu. Rezultātā attieksme bija tāda ka "Ok apgriezīsim bet pa ātro" vai tas ir normāli? Es paņēmu jaku un devos prom! Es atvainojos ka jūs sevi pozicionējiet sevi kā labākie vai kā tik tur vēl... Tad lūdzu padomājiet par saviem klientiem un organizējiet brīvas stāvvietas pie jūsu iestādes (maksas) !! Vienu vārdu sakot- Vairs uz šo Iestādi neiešu!!!!
Komentāri