facebook

Lāzerepilācijas procedūra kājām visā garumā sievietei no Versale Riga

-34%
Atlaide

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Palutini sevi un savas kājas ar bezsāpīgu lāzerepilācijas procedūru kājām visā garumā. Mūsu komandā ir kvalificēti un pieredzējuši speciālisti ar augstāko medicīnisko izglītību, tāpēc procedūra būs ne tikai patīkama, bet arī droša.

Speciālists sagaidīs Jūs studijā, iepazīstinās ar procedūras gaitu, piedāvās aizpildīt vienošanos par procedūras veikšanu un pavadīs Jūs uz kabinetu. Procedūra notiek uz ergonomiskās kušetes, kas ļaus Jums atslābināties un justies maksimāli ērti. Pirms procedūras meistars veiks Jūsu ādas un matiņu pārbaudi, lai sasniegtu kvalitatīvāku rezultātu, atbilstoši Jūsu ādas un matu tipam. Uz epilācijas zonas tiks uzklāts kosmētiskais gels, ar kura palīdzību lāzera darba uzgalis var brīvi slīdēt gar ādu, neradot diskomfortu. Procedūras beigās meistars sniegs Jums nepieciešamās rekomendācijas un noteiks atkārtotās vizītes laiku.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Viena lāzerepilācijas procedūra kājām visā garumā - sievietei;
  • Vienreizlietojamie palīgmateriāli - špakteļlāpstiņa, cimdi, dvieļi, zeķītes, palagi, u.c.;

Svarīgi:

Lūdzam ievērot visas mūsu speciālistu rekomendācijas, pirms lāzera epilācijas apmeklējuma. 12-48 stundas pirms seansa (atkarībā no Jūsu matu augšanas tempa), mati jāsaīsina ar skubekli, zonā, kuru Jūs paredzat pakļaut lāzerepilācijai (mati nevar būt garāki par 1 mm.). 3-4 nedēļas pirms lāzerepilācijas procedūras ir jāatsakās no jebkura veida nevēlamu matu noņemšanas. Var izmantot tikai skuvekli, trimmeri vai depilācijas krēmu. 5-7 dienas pirms lāzerepilācijas NEDRĪKST apmeklēt solāriju un lietot pašiedeguma līdzekļus. Diennakti pirms procedūras ir jāatturas no dekoratīvās kosmētikas, spirtu, skābes saturošiem līdzekļiem, neuzklāt krēmus, losjonus, dezodorantus, eļļas tajās zonās, kur tiks veikta procedūra. Ja epilācijas zonā ir kosmētiskie diegi, pildvielas vai injekcijas, precizējiet pie sava speciālista, kad Jums ir atļauts veikt lāzerepilāciju šajā zonā.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Versale Riga" - Pernavas iela 43, Rīga Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 1 stunda
Personu skaits: 1
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Ķermeņa zona: Kājas
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

99,00 €

-34 %

150,00 € *Parastā cena pērkot pie pakalpojuma sniedzēja

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +99

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Versale Riga
+371 20113888
Versale Riga Google 4.6 / (19)
  • Labdien Esmu pastāvīga salona Versale kliente, personāls ļoti draudzīgs, šeit izmēģināju lāzerepilāciju un sapratu, ka tā var būt pilnīgi nesāpīga, pirms tam apmeklēju citu centru, vienmēr bija diskomforta sajūta. Ļoti iesaku apmeklēt!!! Šeit strādā īsti meistari un profesionāļi! Izsaku lielu pateicību salona Versale izcilajam meistaram un speciālistam.
  • Vieta ērta, draudzīga gaisotne, kvalitatīvs pakalpojums, pieņemama cena par procedūru, personīgi rekomendēju šos speciālistus :)
  • Pēc trim apmeklējumiem ideāls rezultāts. Ņemot vērā, ka bija ļoti blīvi melni mati, pēc procedūras mainījās matu struktūra un mati aug ļoti lēni un reti. Bikini zonā vairs nav kairinājuma, kā tas bija no skuvekļa. Esmu ļoti apmierināta ar patīkamo, draudzīgo un pieklājīgo personālu! Procedūras laikā, meistars iedos konsultāciju, ja nepieciešams, un pacienās ar gardu kafiju! ??
  • Jauka, patīkama uzņemšana. Patīkama procedūra. Iesaku
  • Ļoti laba apkalpošana! Esmu apmierināts ar rezūltātu! Kvalitatīvs darbs.
Komentāri