facebook

Ģimenes brokastis restorānā "Beef Room"

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Beef Room ir neformāls dienas restorāns, kura pamatā ir ekskluzīvas kvalitātes liellopu gaļa, sezonālas un vietējās sastāvdaļas, pašmāju alus un noteikti dzērieni, kas ļauj nobaudīt laba steika restorāna atmosfēru. Fusion ēdieni apvieno dažādu valstu vai reģionu virtuves elementus. Restorāns cenšas pārspēt vietējo un mūsdienu ceļotāju cerības un iepazīstina ar valsts vietējām sastāvdaļām.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • brokastu bufete 4 personām (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 12 g.v.);
  • bezmaksas Wi-Fi;

Svarīgi:

Obligāta iepriekšēja rezervācija, kuru atcelt varat ne vēlāk kā 1 dienu iepriekš.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Beef Room Riga" - Grēcinieku iela 25, Rīga Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 1 stunda 30 minūtes
Personu skaits: 3-4
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

55,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +55

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Beef Room
+371 67108022 / beefroom@hgiriga.com
Beef Room Google 4 / (48)
  • Jauka vieta! Bijām uz "5 kārtu vakariņām"- viss ļoti garšīgi! Un vīna glāze arī klāt. Iesaku!
  • Bijām devušies uz Beef Room restorānu restorānu nedēļas ietvaros, ēdienam nebija nevainas. Ja jaizvēlās starp baraviku un brieža pastēti,noteikti ņemat brieža pastēti (izteiktāka garša), pietrūka gan maizes daudzums pie pasniegtā pastētes daudzuma! Runājot par pamatēdienu un saldo,tiem sekoja mazuma piegarša. Tā kā bijām 9 cilvēku kompānija,automātiski tiek pieskaitīta apkalpošanas maksa,kas ir 10%, ar ko vajag rēķināties šajā restorānā,ja ejat liela kompānija! Uz mums visiem bija 7 ūdens pudeles,bet beigu beigās katram cilvēkam tika pieskaitīta ūdens pudele,ko apjautām tikai nākošajā dienā! Iesakam sekot līdzi atvērto pudeļu daudzuma,jo beigās nemaz neizdzēram tik daudz ūdeni cik bija atvērts! Kā arī viens cilvēks pasūtīja vīnu,ko tā arī vakara gaitā nesagaidīja,bet par laimi neatnestais vīns netika pieskaitīts rēķinam!Jutāmies sarūgtināti par šādu apkalpošanas līmeni,kam būtu bijis jābūt augstā līmenī,ja jau automātiski mākam pieskaitīt 10% apkalpošanas maksu! Restorānu nedēļu apmeklējam jau 3 gadu un šogad noteikti netrāpījām desmitniekā, šo vietu neiesaku!
  • Noteikti neiesaku apmeklēt šo restorānu Restorānu nedēļas ietvaros - ēdiens nebija pārāk garšīgs, ļoti parasts, porcijas bija ļoti mazas (ja neņem veģetāro variantu), apkalpošana neprofesionāla; ja nelieto alkoholu, tad šefpavāra kompliments tev nepienākas (jo tas ir mandeļu liķieris, bet vietā neko citu neatnes) :) Parasti saldais “izvelk” visu, bet šis bija tiešām bezgaršīgs un neiepriecinošs. Iespējams, ne restorānu nedēļas ietvaros ēdiens būtu bijis labāks. Beigās samaksājām 100€ par diviem cilvēkiem, jo papildus paņēmām kvasu un ūdeni.
  • Restorānu nedēļas ēdiens bija samērā labs, ļoti gardas pastētes un burvīgs pamatēdiens, diemžēl milfejs un bumbieru biezenis (!) lika vilties. Ieteiktie vīni mums šķita saderīgi ar pasniegto ēdienu. Apkalpošana it kā pieklājīga, tomēr kaut kas pietrūka. Restorānu gribētos mazliet izolētāku no viesnīcas ieejas, bet ir ciešami.
  • Pirmo reizi apmeklēju šo restorānu, biju ļoti patīkami pārsteigta. Personāls īpaši atsaucīgs, mājīga atmosfēra, fantastisks ēdiens. Vieta, kur atgriezties!
Komentāri