facebook

Filtrs

  • Kategorija
  • Nakšņošana un atpūta (6)
  • Izvēlētās vērtības dāvanu kartes (1)
  • Cena
  • no 50€ līdz 100€ (1)
  • no 100€ līdz 200€ (3)
  • no 200€ līdz 400€ (5)
  • vairāk kā 400€ (1)
  • Dalībnieku skaits
  • 1 (4)
  • 2 (5)
  • 3 (1)
  • 4+ (1)
  • Tips
  • Premium (6)
  • Pakalpojuma sniedzējs
  • SPA VILNIUS Druskininkai (6)
  • Valsts
  • Lietuva (6)
  • Rādīt visus filturs
  • Pilsēta Lietuvā
  • Druskininki (6)

SPA VILNIUS Druskininkai

SPA VILNIUS Druskininkai
SPA VILNIUS Druskininkai Google 4.7 / (1670)
  • Kristina Pleckaitiene
    2024-02-08
    Nuostabi atmosfera tobulam poilsiui. Ačiū visiems kuriantiems tokią aplinką ir rūpestį klientui. Sėkmės nuostabiai masažistei Aušrai, keneziterapeutei Aušrelei.
  • Emilija J
    2024-02-08
    Apsilankymas deja nebuvo toks, kokio tikėjomės išgirdę daug gerų atsiliepimų. Rezervavau telefonu. Iš pradžių sakiau, kad planuotume masažą 16val, bet registratorė primygtinai siūlė kuo vėliau, kad "spėtume prieš tai nueiti į baseiną". Sutikau, kad įdėtų masažą 18:40, bet tik atvykus sužinojome, kad jis dubliuojasi su vakariene, kurią beje irgi užsakiau to paties skambučio metu. Teko eiti keisti procedūros, vienintelis pasiūlytas variantas - sutrumpinti masažą. Administratorė Margarita kažko paprašius demonstratyviai vartė akis. Taigi, gavome trumpą masažą ir į vakarienę irgi teko lėkti, vos spėjome pavalgyt. Labai gaila, nes visi kiti darbuotojai pasirodė labai paslaugūs ir pozityvūs, maistas skanus, masažas puikus (tikrai norėtųsi ilgesnio), bet nesklandumų gausa nuvylė.
  • Modestas sargelis
    2024-01-28
    Viešnagės metu likome labai patenkinti : tiek maistu(labai visko daug ir labai skanu), tiek personalo aptarnavimu, tiek švara. Labai didelis dėkui procedūros Aladino lempa merginoms Eglei ir Ritai, puikiai atlikusioms procedūrą. Likome labai nustebinti, gavę dovana staigmena,gauta gintadienio progą.Labai Jums ačiū.Būtinai čia sugrišime.
  • Beata Sta
    2024-01-04
    Pats jaukiausias, svetingiausias, viešbutis Druskininkuose, tiek vasarą tiek žiemą, dauk veiklos ir suaugusiems ir vaikams, viskas apgalvota, viskuo pasirūpinta. Bet geru viešbutis nusipelno būti vadinamas pirmiausia dėl darbuotojų, kurie čia dirba, visi labai paslaugūs ir svetingi, o labiausiai noriu išskirti čią dirbančią adiministracijoje Jūratę, sunku surinkti žodžius apibūdinti žmogaus mielumą, svetingumą, atsidavimą svečiams, visada malonu sugryžti ir matyti Jūratės šypseną pasitinkant mus:) Vaikas negali sulaukti susitikimo su teta, kuri dirba Vilnius Spa, tiesiok šiltas, nuostabus žmogus, kuris tiesiok surengia mažą Šventę kaskart atvažiavus, norisi sugryžti dar ir dar. Linkiu šiam viešbučiui daugiau tokių nuostabių darbuotuojų.
  • Ema Neimantaitė
    2023-11-15
    Viskas buvo labai puiku: išvaizdus ir jaukus interjeras, puikiai išnaudota aplinka Kalėdų dekoracijoms, kurios sukuria šventišką nuotaiką. Spa erdvės puikios, didelis pusryčių pasirinkimas. Bet labiausiai nustebino malonus aptarnavimas. Norime padėkoti administracijoje dirbančiam Pauliui, kuris yra tikras profesionalas - labai gražus bendravimas, empatija ir nuoširdumas. Tikrai dar sugrįšime. ?

Mūsdienās daudzās mūsu dzīvēs stress un spriedze ir kļuvusi par mūsu ikdienas neatņemamu sastāvdaļu. Diemžēl ar stresu saistītas slimības mūsu sabiedrībā kļūst arvien izplatītākas. Ilgstoši neārstēts stress un ilgstoša spriedze var izraisīt ne tikai garīgās veselības slimības, bet galu galā pārvērsties par fizisku slimību cēloni. Rodas jautājums. Varbūt pienācis laiks beidzot apstāties un pateikt stingru STOP? Viņi saka, ka dzīve ir tikai viena, un galu galā, katrs no mums ir pelnījis atpūsties, mainīt vidi un atrauties no ikdienas rutīnas un mīlēt sevi.

Lai kvalitatīvi atpūsties, nav obligāti jādodas uz tāliem ārzemju kūrortiem. Aicinām izvēlēties atvaļinājumu atpūtai un veselības uzlabošanai Lietuvas kūrortos. Viens no tiem ir Druskininkai . Druskininkai jau izsenis ir slaveni kā vecākais un lielākais visu gadu atvērtais balneoloģiskais, dubļu un klimata kūrorts Lietuvā. Tālajā 1838. gadā šeit tika izveidota pirmā sanatorija, bet 1794. gadā Druskininku kūrorts tika pasludināts par ārstniecības kūrortu.

Viena no labākajām vietām lieliskai atpūtai Druskininkos ir "SPA Vilnius Druskininkai" . "SPA Vilnius Druskininkai" ir 4* mājīgs un mūsdienīgs veselības centrs ar daudzām minerālūdens procedūrām un ārstnieciskā ūdens programmām. Šajā viesnīcā ikviens viesnīcas viesis uzlabos savu veselību un patīkami pavadīs laiku. Daudz dažādu procedūru , profesionāla apkalpošana un lieliska atpūta – kas gan var būt labāks, vai ne?

Nakts 4* viesnīcā SPA Vilnius

Viesnīcā ir plaša dažādu klašu numuru izvēle, kas garantē kvalitāti un lielisku atpūtu. Visi viesnīcas numuri ir aprīkoti ar visu nepieciešamo labas uzturēšanās nodrošināšanai. Nav jāuztraucas arī par pārtiku. Dāvanu kuponi mūsu klāstā ietver brokastis un vakariņas, kas tiek pasniegtas bufetes veidā. Viesnīcas "SPA Vilnius Druskininkai" bufetes restorāns ir slavens ar savu bagātīgo un veselīgu ēdienkarti, kurā ir ne tikai tradicionāli ēdieni, bet arī dažādu gastronomisku iespaidu un pieredzes pārbagātība.

Piemēram, tradicionālajos svētkos restorāna ēdienkarte tiek papildināta ar svētku dzūku ēdieniem un konditorejas izstrādājumiem. Restorānu šefpavāri ražošanas laikā neizmanto hidrogenētos taukus, cenšas izmantot pēc iespējas mazāk miltu un pagatavot veselīgāko un garšīgāko ēdienu. "SPA Vilnius Druskininkai" viesnīcā parasti brokastīs tiek pasniegti augļi, bet vakariņās tiek pasniegti veselīgi deserti, kas tapuši "SPA Vilnius Druskininkai" konditorejā.

Katrā ēdienreizē viesnīcas viesiem tiek piedāvāts nobaudīt "SPA Vilnius Druskininkai" maiznieku ceptas bulciņas, maizes konfektes un cepumus. Ierodoties viesnīcā "SPA Vilnius Druskininkai", Jūs ne tikai lieliski atpūtīsieties, bet arī ieturēsiet maltīti un piedzīvosiet īstu dažādu garšu gastronomisku našķi.

Procedūras SPA Vilnius Druskininkai

Viesnīcas "SPA Vilnius Druskininkai" lielākā vērtība un lepnums, kas priecē ikvienu šīs viesnīcas viesi, ir minerālūdens. Viesnīca pierāda, ka nav jābrauc uz ārzemju kūrortiem, lai uzlabotu savu veselību un baudītu dažādas labsajūtas procedūras. Ūdens ar dažādām labām, ārstnieciskām īpašībām, ārstnieciskās dūņu vannas un veselības un spa procedūras savā kvalitātē un ieguvumos neatpaliek no Eiropas slavenākajiem veselības un atpūtas kūrortiem.

Viesnīcu ieskauj pasakaina skaistuma daba, un pašā viesnīcā ir saglabājušās senās dziedniecības tradīcijas - ārstnieciskās dūņu vannas, kineziterapija, minerālūdens un vertikālās vannas ir izmantotas jau senāk un to priekšrocības ir zināmas jau sen. Dāvanu kuponos mūsu sortimentā parasti ietilpst: privāta ārsta konsultācija, kuras laikā ārsts palīdzēs izvēlēties pareizās procedūras un sniegs papildus ieteikumus turpmākajam ārstēšanas procesam, trenažieru zāle un peldbaseina un pirts kompleksu apmeklējumi.

No katrā dāvanu piedāvājumā sniegtā saraksta parasti var izvēlēties dažādas procedūras, tāpēc katrs viesnīcas viesis varēs izveidot sev aktuālu programmu un to izbaudīt. Dāvanu kuponu procedūru sarakstā mūsu dāvanu klāstā parasti ir dažādas masāžas, ārstnieciskās vannas, kustību terapija, minerālūdens procedūru kursi u.c. Nāc uz viesnīcu „SPA Vilnius Druskininkai” un, izejot veselības procedūru programmu, iegrimsti labsajūtas, patīkamu pārdzīvojumu un lielisku emociju virpulī!

Izklaide Druskininkos

Pēc kvalitatīvas atpūtas un relaksējošām procedūrām ir pienācis laiks atpūsties! Un viesnīcā "SPA Vilnius Druskininkai" un tās tuvumā izklaides patiešām netrūkst! Blakus viesnīcai esošajā kafejnīcā varat spēlēt boulingu vai šautriņas. Tādā veidā jūs bieži varat baudīt dzīvās mūzikas vakarus viesnīcā, jo viesnīcas restorānā bieži notiek dažādi pasākumi un dzīvās mūzikas vakari.

Viesnīcā ir arī bērnu istaba, kurā katrs mazais viesnīcas viesis var atrast sev nodarbes un nodarbes. Viesnīcā varat arī iznomāt velosipēdus vai elektriskos skrejriteņus un doties ekskursijā, motorizētā braucienā pa Druskininkus. Druskininkos var apmeklēt dažādus parkus, muzejus, pieminekļus, piedalīties biežos pasākumos vai pieskarties vēsturei, vērojot skulptūras.

Varat arī izmēģināt ūdens atrakciju parku, virvju parku, ekskursiju vilcienu, golfa laukumus, ekskursijas, sniega arēnu, muzikālo strūklaku vai tvaikoņu ekskursijas Druskininku pilsētā un tās apkārtnē. Viens no tūrisma objektiem ir otrādi apgrieztā māja, kurā var ne tikai redzēt, kā dzīve apgriežas kājām gaisā, bet arī iemūžināt šos iespaidīgos mirkļus. Pēc ierašanās Druskininkos un apmešanās viesnīcā "SPA Vilnius Druskininkai" ikviens viesis atradīs sev interesantas aktivitātes un interesanti un saturīgi pavadīs savu brīvo laiku.

SPA Viļņa apmeklējuma cena

Dāvanu kupons nakšņošanai viesnīcā "SPA Vilnius Druskininkai" atstātu iespaidu uz daudziem dāvanu saņēmējiem. Galu galā, katrs no mums vēlētos lieliski atpūsties, jautri un interesanti pavadīt laiku, ēst mutē laistošus ēdienus un vienlaikus uzlabot savu veselību, vai ne? Mūsu dāvanu kuponu klāstā var atrast piedāvājumus, kas piemēroti gan vientuļajiem, gan pāriem. Dāvanu kuponu cenas apmeklējumam ar nakšņošanu viesnīcā "SPA Vilnius Druskininkai" ir sākot no €178.

Ja nevarat atvēlēt šādu summu dāvanai mīļotajam, nav problēmu! Mūsu klāstā iespējams iegādāties arī dāvanu karti, kuras cena ir sākot no €100. Atsauksmes runā pašas par viesnīcas kvalitāti un tās viesiem sniegtajām priekšrocībām. Ja jums ir kādi jautājumi, varat sazināties ar mums vai tieši uz viesnīcu, kuras adrese ir norādīta kontaktu sadaļā. Novēlam jums un jūsu mīļajiem labu atpūtu, interesantu un saturīgu uzturēšanos, lielisku gastronomisku pieredzi un labumu veselībai viesnīcā "SPA Vilnius Druskininkai".