facebook
powered by Google translate

1 nakts lutināšanas pakete All Sky Aurora stikla iglu (no pirmdienas līdz svētdienai)

Bezmaksas dāvanu piegāde!

powered by Google translate

LAIPNI LŪDZAM ZIEMEĻU UGUNĀ

Revontuli Resort, kas atrodas Hankasalmi, ir tieši jums radīta komforta zona, kurā varat redzēt un izjust ģimenes biznesa siltumu un neaizmirstamus piedzīvojumus Somijas vidienē. Šajā kūrortā visu gadu var atrast naktsmītnes, restorānus, sanāksmju telpas, pirts pasauli, kā arī dažādas aktivitātes, un pats galvenais – viss ir pastaigas attālumā viens no otra! Laipni lūdzam radīt atmiņas komforta zonā!

Pavadiet aizraujošu nakti Somijas ezera ainavās, zem zvaigžņotajām debesīm vai apbrīnojot pusnakts saulrietu. Tumšās, skaidrās naktīs laimīgākie var redzēt polārblāzmu tieši no savas gultas.

No visām mūsu stikla iglu paveras skats uz Iso-Virmasjärvi ezeru. All Sky Aurora iglu atrodas Virmasrintinē, un skati no guļamistabas panorāmas logiem paveras uz pirts pludmali. Iglu ir piemēroti ikvienam, piemēram, draugiem, pāriem vai pat ģimenēm nelielai ikdienas lutināšanai, jubileju svinēšanai vai, piemēram, medusmēnesim.

All Sky Aurora stikla iglu var baudīt dabu, pat atpūšoties gultā. Jūs varat redzēt brīnišķīgus saulrietus, skaidras zvaigžņotas debesis vai pat ziemeļblāzmu, kas dejo debesīs tumsā.

Visi Sky Aurora iglu ir greznas naktsmītnes. Pateicoties panorāmas logiem un stikla jumtam, no iglu paveras lielisks skats uz apkārtējo dabu un debesīm. Jūs varat gandrīz justies vienoti ar dabu, atrodoties droši iekštelpās.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Lutinātas brīvdienas stikla iglu (pirmd.-sv.);
  • 1 nakts lutināšanas pakete All Sky Aurora stikla iglu;
  • Brokastis;
  • Laipni lūgti tosti;
  • 4 ēdienu vakariņas diviem;
  • Pludmales saunas un džakuzi izmantošana vispārējās pirts maiņas laikā;

Svarīgi:

1. Rezervācija un apstiprināšana:

Veicot rezervāciju, klientam jānorāda savs vārds, ierašanās un izbraukšanas laiks, tālruņa numurs vai e-pasts un maksājuma veids. Rezervācija ir saistoša no rezervācijas brīža.

2. Ierašanās un izbraukšanas laiks:

Numurs ir pieejams pulksten 16:00 ierašanās dienā, un tas ir jāatbrīvo līdz pulksten 12:00 izbraukšanas dienā. Telpa tiek rezervēta klientam līdz 18:00. Ja klients ierodas naktsmītnē vēlāk par šo laiku, viņam par to jāinformē iepriekš. Pretējā gadījumā naktsmītnei ir tiesības atcelt rezervāciju pēc pulksten 18:00.

3. Atcelšana un neierašanās:

Rezervācijas ar ierašanās datumu starp P-Ceturtd.: Klients var bez maksas atcelt numura rezervāciju (izņemot 10 eiro biroja nodevu*) ne vēlāk kā 18:00 dienu pirms ierašanās. Rezervācijas, kurās Ierašanās datums ir no piektdienas līdz svētdienai: Klients var bez maksas (neieskaitot biroja nodevu 10 eiro*) atcelt telpas rezervāciju ne vēlāk kā 7 dienas pirms rezervācijas sākuma Ja klients rezervāciju atceļ vēlāk, vai neierodas vispār, viesnīcai ir tiesības iekasēt vienas dienas cenu. Tie paši atcelšanas noteikumi attiecas uz koronavīrusa izraisītiem atcelšanas gadījumiem. Izņēmums ir rezervācijas pārplānošana, kas ir iespējama arī pēc 7 dienām.. Sezonas laikā Lomakeskus Revontuli patur tiesības uz atšķirīgiem atcelšanas nosacījumiem nekā iepriekš minētie, kas tiek uzrādīti klientam rezervācijas posmā.

Fotogrāfe: Džūlija Kivela.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: Revontulentie 1, 41500 Hankasalmi
Ilgums: 1 nakts izmitināšana
Personu skaits: 2
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Derīguma termiņš: Derīgs arī nedēļas nogalē
Atpūtas sezona: Visa gada garumā
Nakšu skaits: 1 nakts
Barošana: Brokastis, Vakariņas
Valsts: Somija
Reģions Somija: Vidussomija
Somijas pilsētas: Jiveskile
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

439,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +439

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Lomakeskus Revontuli Oy
sales@revontuli.fi +358 14 844 8299
Lomakeskus Revontuli Oy Google 4 / (317)
Komentāri