facebook

Izbraucieni ar kvadracikliem Rīgā

Top

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Vēlies asas izjūtas, brauc un atpūties kopā ar Jena Motors!
Piedāvāsim izklaidi ar dažāda veida motocikliem visu cauru gadu, jebkuros laika apstākļos.
Piedāvājam ūdens motociklu un kvadraciklu nomu, jaunu un mazlietotu motociklu tirdzniecību, kā arī visu veida motociklu pilnu servisu un remontu.

Piedod dzirksteli savai ikdienai,atraujies no ikdienas rutīnas un gūsti adrenalīna devu-dodies izbraucienā ar kvardaciklu pa meža stigām un smulšu kalņiņiem!Pārbaudi savu spēku,izturību un veiklību dažādās grūtības pakāpes trasēs instruktora pavadībā.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Izbrauciens ar kvadraciklu pa meža stigām un smilšu kalniņiem;
  • Iespēja atrauties no ikdienas rutīnas un gūt adrenalīna devu;
  • Iespēja pārbaudīt savu spēku, izturību un veiklību dažādās grūtību pakāpju trasēs, profesionāla instruktora pavadībā;
Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Jena Motors", Jaunciema gatve 320, Rīga Apskatīt vietu kartē
Personu skaits: 1
Apģērbs: Brīvs, kustības neierobežojošs
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Ilgums: Atšķirīga cena atkarībā no izvēlētā pakalpojuma ilguma. Izvēlēties augšā pie "Ilgums".
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās
  • Ilgums

35,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +35

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Jena Motors
+371 29209188
Jena Motors Google 4.4 / (142)
  • Viegli atrast, jo ceļa malā ir izvietots reklāmas stends, lieliska vieta, laba attieksme no saimnieka, ziemas trase pietiekami gara, pilno trasi var izbraukt 20min. Sniega moči ir ļoti benzīnrijīgi, toties to jauda un izcēliens ir fantastisks! 160kg, kas virsū, izcelt tam ir nieks. Braucot pa trasi lielāku ātrumu var sasniegt tikai pāris vietās. Jāuzmanās no mazajiem kalniņiem, reljefa, pāri tiem labāk braukt prātīgi un lēnāk. Pa trasi mēdz pastaigāties arī vietējie Vecmīlgrāvja ļautiņi, braucot jāuzmanās! Meža zvērus uz trases satikt ir minimāls risks. Daudzviet mežā ar nomas kvadracikliem ir izbrauktas dziļas rises, ar sniega moci tām tikt pāri ir riskanti, viens nepareizs manevrs un mocis ar pasažieri var apgāzties. Par remontu būs jāmaksā klientam un tas var būt ļoti, ļoti dārgs. Drošai braukšanai saimnieks dod ķiveres. Viss pārējais siltai un komfortablai braukšanai jānodrošina pašiem. Fotosesija pie finiša, ja atliks tam laiks. Iesaku Jena motors arī citiem! Cenas izbraucieniem - demokrātiskas, atbilstošas pakalpojuma kvalitātei. Braucām uzrādot Dāvanu serviss karti. Metoties krēslai, ar moci braukt nebūs iespējams.
  • Paldies par labu atpūtas iespēju! Paldies par atsaucīgu instruktoru un problēmsituāciju sekmīgu risināšanu!
  • Foršs izbrauciens. Tikai līdzi noteikti jābūt dokumentam, kā arī pirms braukšanas noteikti apskatiet un pieņemiet kvadraciklu, jo pie atbraukšanas katrs vizuāli tiek pārbaudīt un ja, kas salocīts vai sabojāts pašam, protams, jāsedz izmaksas.
  • Patika brauciens un trase. Un brauciena ilgums bija pietiekoši ilgs, lai attīstītu braukšanas iemaņas ar kvadraciklu. Noteikti motivēja šādu izklaidi atkārtot. Bet... apkalpošana zem katras kritikas tieši 09.09. Lielākas rūpes par tehniku nekā par cilvēkiem. Atbildību un respektu pret svešām mantām var pasniegt savādākā veidā, kaut vai ar līgumu. Subjektīvi. Un kas bija tas cilvēks, kas rūpīgi vadāja pa trasi kā gids, vēl joprojām nav ne jausmas, neviens ar viņu neiepazīstināja un pats nepateica ne vārda. Bija rūpīgs un visu laiku vēroja, kas notiek aiz muguras, bet, ņemot gan vērā apkalpošanu, nav skaidrs vai vairāk uztraucās par braucējiem vai par tehniku. Ehhh. Nesabojāja prieku, noteikti brauktu vēl, ja zinātu, ka neapkalpo tas pats cilvēks. Ja var arī braukt bez pavadoņa. Laba izklaide tuvu Rīgai
  • Super attieksme, viss norit ātri, veikli. Instruktors visu ļoti labi paskaidro un palīdz, ja kaut kas nav saprotams vai kaut ko nemāk. Trases gan caur mežu, gan pa smilšu karjerām. Noteikti gribētu atgriezties vēlreiz! :)
Komentāri