facebook

Restorāna "Laivu Centrs" dāvanu karte

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Laivu Centrs restorāns ir neliela zaļa oāze pilsētas centrā. Esam daļa no Laivu Centra jahtkluba uz mazās Zvirgzdu pussalas. Mūsu restorāna virtuvē valda moderna un eiropeiska gaisotne, taču neesam aizmirsuši arī par Rīgā populārajiem ēdieniem. Laivu Centra restorānu lieliski ir papildinājis jaunais un talantīgais šefpavārs Dinārs Zvidriņš, kurš 2017. gadā uzvarēja Reaton konkursu Gada pavārs. Tāpat, 2018. gadā Dināram izdevās plūkt laurus konkursā Gada pavārs atkārtoti. Līdz ar Dināra atnākšanu, ēdienkarte ir ieguvusi mūsdienīgu garšu ar akcentiem uz vietējiem produktiem.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Jūsu izvēlētie ēdienu un dzērieni no restorāna ēdienkartes dāvanu kartes vērtībā

Svarīgi:

Restorāns ziemas periodā 2023/2024. gadā nestrādā, darbība tiks atsākta 2024.gada pavasarī!

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Laivu Centrs" - Krasta iela 7, Rīga Apskatīt vietu kartē
Ilgums: Nav norādīts precīzs laiks
Personu skaits: Neierobežots
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Svarīga informācija: Restorāns ziemas periodā 2023/2024. gadā nestrādā, darbība tiks atsākta 2024.gada pavasarī.
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās
Ievadiet summu no 30 līdz 100 €
Ievadiet cenu
  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +30

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Laivu Centra restorāns
+371 20008852 / restorans@laivucentrs.lv
Laivu Centra restorāns Google 4.2 / (458)
  • Vieta ir skaista, šašliks arī bija salīdzinoši garšīgs. Bet nu ir kur augt, jo izvēle ir maza, daudz kas no piedāvājuma nebija pieejams. Kokteiļi nekādi diemžēl, jo oficiante uzreiz pateica,ka taisa no pamācības, kas viņai ir atstāta. Oficiante jauka un jauna meitene, centās apkalpošanā. Bet nu vairāk te neatgrieztos, diemžēl..
  • Laba vieta ar skaistu skatu pie jahtu piestātnes. Sajūta kā būtu kaut kur ārzemēs. Ēdienkarte nav pārāk plaša, bet pietiekoša. Apkalpošana kvalitatīva, ātra. Cenu ziņā vidējā restorānu līmenī. Nav diez ko ērti piebraucama, auto ir kur novietot.
  • Drausmīga pieredze un sabojāts vakars pēc kura aizbraucām paēst uz citu vietu. Atnākot jau bija netīrs galdauts, iekšā lidinājās mušas un uz visām palodzēm redzami mušu līķīši. Mājas limonāde par 5€ bija briesmīgākā manā mūžā, tā garšoja pēc zaptsūdens ar 4 lieliem ledus gabaliem. Picu gaidījām 1h un tā diemžēl bija neēdama. Pasta pārvārīta ar cietiem burkāniem, kartupeļu pankūkas jēlas - līdz galam neizceptas, trūka arī paipalu olas, kuras bija rakstītas menu. Rekomendēju noteikti neiet uz šo vietu, lai aiztaupītu sev šoka terapiju. Nekad vairs šeit neatgriezīsimies.
  • Tartars bija ļoti labs, pasta - parasta un vienkārša, bet garšīga, deserts labs. Apkalpošana vēsa, vairāk atbilstoša kafejnīcai nevis restorānam. Kopumā patika, bet vietai ir kur augt.
  • Jauka vieta un gaisotne, kad gribas izrauties no darba un pilsētas vides, lai gan atrodas pilsētā. Brīžiem šķita, ka nabaga viesmīle ir pārslogota, tomēr meitene labi tika galā. Ēdiens gards, sastāvdaļas arī. -1 zvaigzne par pavāra centību liellopu tartaru padarīt saprotamāku latviešu gaumei, tas gan lika vilties jau ieraugot gaļas krāsu, arī garšu salikums lika atcerēties teicienu "mazāk ir vairāk".
Komentāri