facebook

Sāls istabas apmeklējums Baltic Beach Hotel & SPA Jūrmalā

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Baltic Beach Hotel & SPA piedāvā Jums sāls istabas apmeklējumu, kas veicinās toksīnu un citu kaitīgu vielu izvadīšanu no organisma. Procedūras laikā, ar īpašu aparātu palīdzību, gaisā tiek izplatītas minerālsāls daļiņas gāzveida stāvoklī, kuras caur elpošanas orgāniem nonāk organismā un tūlītēji uzsāk savu darbību. Iesakām šo procedūru gan kā profilaktikas, gan gā ārstējošu līdzekli elpceļu slimību gadījumā, imunitātes stiprinašanai, ķermeņa detoksikācijai un organisma atjaunošanai.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Vienas stundas sāls istabas apmeklējums divām personām

Svarīgi:

Nepieciešama iepriekšēja pakalpojuma rezervācija.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Baltic Beach Hotel & SPA" - Jūras iela 23/25, Jūrmala Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 1 stunda
Personu skaits: 2
Apģērbs: Peldkostīms / peldbikses un dvielis
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Ķermeņa zona: Visa ķermeņa
Valsts: Latvija
Pilsēta: Jūrmala
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

30,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +30

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Baltic Beach Hotel & SPA
+371 67771441 / res@balticebach.lv
Baltic Beach Hotel & SPA Google 4.5 / (3745)
  • Jauks numuriņš, viss tīrs un kārtīgs. Laba skaņas izolācija. TV žēl, neatradu nevienu mūzikas kanālu.
  • Atsauksmēs it kā starp citu cilvēki raksta,ka telpas ir novecojušas un nolietotas, bet viss ir vēl ļaunāk! Viss ir nošņurcis un remontu telpas nav redzējušas jau sen. Pat liftu nav nomainījuši,tas kustās super lēni. Bookingā bildes neatbilst īstenībai,vismaz mūsu gadījumā! Istabā uzburbis lamināts. Iedeva istabu ar invalīdiem pielāgotu vannas istabu,nomainīja uz citu,mazāku un gandrīz tik pat nošņurkušu. Zirnekļu tīkli,paviršs remonts. Brokastīs Ludzu/Pažalsta, citreiz vienkārši pažalsta bez ludzu.. spa ir normāls,nekāds wow,parasts spa! Masāžas atbilst cenai. Tukšā restorānā alus glāzi gaidījām 15min Santehnika ir pati lētākā un neatbilst 5 zvaigznēm,tād nieks kā poda vāks,kas aizcērtās ar blīkšķi,nekur tād nav redzēts jau gadiem!
  • - Deluxe numuriņā netecēja prom dušas ūdens. Visa vannas istaba pludoja un smirdēja pēc kanalizācijas. Kad atvēra izlietnes krānu, tad dušas traps dīvaini burbuļoja. Zvanījām uz recepciju, viņi teica, ka tūliņ atnāks pie mums santehniķis, bet neviens tā arī neatnāca. Susinājām visu ar dvieļiem un karstās grīdas izglāba, jo pēc pāris stundām beidzot ižzuva. No rīta, protams, tas viss atkārtojās. - Mājaslapā norādīts, ka SPA Wellness nepieciešama rezervācija, lai limitētu apmeklētāju skaitu, bet viss bija pārbāzts ar cilvēkiem un bērniem. Piektdienas vakarā normāla relaksācija tur nesanāks. Džakuzi vispār netikām, cilvēki viens otram virsū sēdēja.
  • Apkalpošana augstā līmenī, teicama virtuve, augstas cenas, viesnīcas numuriņš varētu mazliet būt labāks, sanitārtehniskā telpa vēlams uzlabot, gultas matracis ir labs.
  • Mums ļoti patika viss! Bijām pirmo reizi un noteikti brauksim vēl! Apkalpošana bija ļoti jauka- laipna un neuzbāzīga. Numuriņš ļoti patika - 2 istabas ar balkonu, komplimentā ūdens, tēja, kafija. Vannasistabā pilnīgi viss pieejams. Brokastis burvīgas- netrūka absolūti nekas, pat šampanietis! SPA zona ļoti liela - bērniem atsevišķs baseins, burbuļvannā var mierīgi un nepiespiesti ietilpt 8 cilvēki.
Komentāri