facebook

Interjera dizaina online premium kurss

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Premium kurss ir domāties tiem, kas vēlas kļūt par profesionāliem interjera dizaineriem un nākotnē nodarboties ar to profesionālā līmenī. Premium kursā ir apkopotas praktiskas lietas, kuras jāievēro strādājot pie lielim projektiem, liels uzsvars tiek likts uz Interjera dizaina projekta izstrādi un uz to, kā lai novada projektu veiksmīgi.

Kursu sākumā Jums ir jāatrod jebkāda telpa, kuru vēlaties pārveidot (tā var nebūt reāla telpa, taču iesakām mācīties dizainu reālā telpā).  Tāpat, Jūs varat izvēlēties vairākas telpas, taču lūdzam ņemt vērā - jo vairāk telpu, jo vairāk laiks būs jāvelta mājasdarbiem. Visa kursa laikā tiks strādāts pie šīs telpas iekārtošanas. Kursa beigās ir eksāmena darbs, pēc eksāmena veiksmīgas nokārtošanas tiek izsniegts sertifikāts.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • 15 online nodarbības, katrā nodarbībā iekļauts: video (viena nodarbība aptuveni 40 minūtes) / teorētiskā daļa rakstiskā formā (printēšanai) / tests zināšanu pašpārbaudei / praktiski uzdevumi, kas palīdzēs Jums nostiprināt zināšanas;
  • 2 online nodarbības DĀVANĀ: Alise Ābele no Pavasara mēbelēm stāstīs un rādīs kā atjaunot mēbeli / Alise Ķīnasta stāstīs un rādīs par gleznas veidošanu un integrēšanu interjerā;
  • Praktisks eksāmena darbs, kuru pārbauda un atgriezenisko saiti sniedz interjera dizainere Inese Jansone;
  • Sertifikāts - tiek izsniegts pēc eksāmena veiksmīgas nokārtošanas;

Svarīgi:

Detalizēts nodarbību saturs: www.startdesigncourse.com/bundles/premium-kurss   Visas nodarbības būs pieejamas Jūsu profilā 6 mēnešu laikā no dāvanu kartes aktivizēšanas dienas, tāpēc katrs students online kursu varēs apgūt sev ērtā tempā. Pēc 6 mēnešiem, klientam vairs nav pieeja kursiem.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Start Design Course" - www.startdesigncourse.com
Ilgums: Nav norādīts precīzs laiks
Personu skaits: 1
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Valsts: Latvija
Pilsēta: Visa Latvija
Reģions: Rīgas, Kurzeme, Latgale, Zemgale, Vidzeme
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

330,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +330

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Start Design Course
+371 26494096 / info@startdesigncourse.com
Start Design Course Google 3.5 / (41)
  • Treniņu kvalitāte ļoti slikta, nevienam neiesaku. Visi pamati ņemti no youtube, tiešām nav vērts maksāt par to, ko var skatīties youtube, apmācība identiska.
  • Viļņas kodēšanas skolu izvēlējos pēc ieteikuma un pēc citu alternatīvu izvērtēšanas. Es noteikti nebiju vīlusies! Izvēlējos īso datu analītikas kursu, un pēc tā pabeigšanas jūtu, ka esmu ne tikai ieguvis diplomu, bet ieguvis dziļas zināšanas, jo visa informācija tiek pasniegta praktiskos uzdevumos, tāpēc to ir ļoti viegli apgūt un uzreiz iegūt praksi . Turklāt šai skolai patiesi rūp kvalitāte, piemēram, ja studentiem nepatika kāda pasniedzēja mācību metode, viņu uzreiz nomainīja pret citu! Visi trīs mani pasniedzēji ir lieliski, vēlreiz paldies! :)
  • Konsultante ļoti ātri atbildēja uz manu pieprasījumu, iepazīstināja ar kursiem, ātri sagatavoja nepieciešamos dokumentus, kas man bija jāiesniedz nodarbinātības dienestā. Paši kursi bija informatīvi un intensīvi. Liela uzmanība tiek pievērsta praktiskiem vingrinājumiem. Izvēlējos datu analītikas kursus un pēc mēnesi ilga kursa varu teikt, ka esmu labi sagatavojies jaunam amatam. Arī kursa pasniedzēja bija ļoti profesionāla, atstāja vietu jautājumiem un vienmēr palīdzēja tos atrisināt, ņemot vērā grupas vajadzības un tempu.
  • Šovasar VCS apguvu mašīnu testēšanas kursu, ko finansēja Nodarbinātības dienests. Man ļoti patika VCS administrācijas komanda, kas palīdzēja ar kursu izvēli un var redzēt, ka sadarbība starp VCS un Nodarbinātības dienestu noritēja raiti un ātri. Paši kursi bija skaidri strukturēti, un pasniedzēji tiešām bija kompetenti un profesionāļi savā jomā, man patika viņu pasniegšanas stils un komunikācija. Lekcijas bija elastīgas, tāpēc arī apvienojot ar darbu, visa pieredze bija laba.
  • Pieredze ar šo skolu ir bijusi un joprojām ir ļoti neapmierinoša. Es neiesaku automatizētās testēšanas apmācību. Skola nenodrošināja kvalitatīvu kursu: darbā tika pieņemts jauns pašmācības lektors, neprofesionāls, kura kompetences nepilnības atklājās katru nedēļu, kulminējot tikai kursa pašās beigās, kad sapratām, ka neesam apguvis pat rudimentārus pamatus. Mācību materiāls bija slikts, nepilnīgs, mācību plāns nebija izpildīts. Kursam nebija struktūras, skaidra plāna, tāpēc viss kurss bija haotisks. Skolas nostāja attiecībā uz kursu laikā izteikto kritiku un komentāriem bija tāda pati - tika ierosināts kursu atkārtot, t.i. t.i. ieguldiet savu laiku un enerģiju skolas nekvalitatīvo pakalpojumu dēļ. 100% dalībnieku pēc nekvalitatīva kursa un maldinošas komunikācijas uzrakstīja skolai pretenziju, ka šādi kursi var palīdzēt mainīt profesiju. Diemžēl nekvalitatīvi kursi un to neadekvāta organizācija patiešām liedz jebkādas iespējas mainīt karjeru. Tāpat mūsu kursa beigu datums tika pārcelts uz priekšu pēc tam, kad skola vienpusēji paziņoja, ka lektorei tajās pašās dienās jāsāk pasniegt jauna grupa. Daudzas neracionālas skolas darbības, nekvalitatīvs kurss un maldinoša komunikācija noveda pie tā, ka kurss 100% izteica pretenzijas, taču skola neuzņemas nekādu atbildību par savām kļūdām un neprofesionalitāti. Pirms līguma parakstīšanas skola ļoti labi komunicē, zvana un raksta e-pastus. vēstulēm, tās apliecina, ka ar kursiem tiešām pietiek, ja vēlies mainīt karjeru, taču, izsakot pretenzijas, visa uzmanība un it kā skolas rūpes par "kvalitāti" izgaist ļoti ātri. Gan komunikācija ar pasniedzēju, gan direktoru iezīmēja skolas tendenciozo virzienu: nerīkot kvalitatīvus kursus, ko skola uzņemas saskaņā ar līgumu, bet gan noraidīt jebkādu kritiku un apgūt naudu, neuzņemoties atbildību par nekvalitatīviem pakalpojumiem. . Pēc kursiem jūties kā apzagts – tika ieguldīta ne tikai nauda, ​​bet arī laiks, bet rezultāta nav.
Komentāri