facebook

Romantiska nakšņošana viesu namā "Svilpaunieki" ar atpūtu kublā diviem

Bezmaksas dāvanu piegāde!

"Svilpaunieki" ir ģimenes uzņēmums, kam svarīgākais ir mājīgas noskaņas radīšana un viesu labsajūta. Piedāvājam Jums divu stāvu apartamentu tipa viesu namu ar astoņiem dažādiem numuriņiem. Mēs esam kā laipa, no kuras atsperties, lai iepazītu Latgali visā tās krāšņumā un daudzveidībā. Pie mums katrs atradīs ko savu: dabas mieru vai piedzīvojumus, jaunus iespaidus vai kultūras pasākumu radītu viļņošanos pakrūtē.

Viesu nams "Svilpaunieki" aicina Jūs izbaudīt nesteidzīgu atpūtu Rāznas nacionālajā parkā. Šeit Jūs varēsiet izbaudīt Latgales burvību, atpūsties no pilsētas burzmas un baudīt romantisku atmosfēru.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • 1 nakts divvietīgos apartamentos 2 personām;
  • Atpūta kublā ierašanās dienas vakarā - 1 reizi, 2 personām;
  • Ērta atpūtas telpa karstas tējas baudīšanai;
  • Wi-Fi;
  • Autostāvvieta;

Svarīgi:

Obligāta iepriekšeja rezervācija, kuru atcelt var ne vēlāk kā 3 dienas iepriekš. Dāvanu karti varat izmantot visa gada garumā, visās nedēļas dienās. Piemaksas par papildu personām vai pakalpojumiem varat uzzināt reģistrācijas laikā. Lūdzam līdzi ņemt čības un halātus - par pārējo esam parūpējušies. Kublu un atpūtas telpu var izmantot līdz 6 stundām.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Svilpaunieki" - Pils iela 7, Lūznava, Lūznavas pagasts, Rēzeknes novads Apskatīt vietu kartē
Personu skaits: 2
Apģērbs: Līdzi lūdzam ņemt čības un halātus
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 6 mēnešus
Derīguma termiņš: Derīgs arī nedēļas nogalē
Atpūtas sezona: Visa gada garumā
Nakšu skaits: 1 nakts
Valsts: Latvija
Pilsēta: Lūznava
Reģions: Latgale
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

160,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +160

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 6 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Svilpaunieki
+371 25425522 / svilpaunieki@gmail.com
Svilpaunieki Google 4.9 / (115)
  • Man ļoti patika šeit apmesties. Bildes bija labas, taču dzīvē izskatās daudz labāk nekā bildēs, it īpaši vakarā, kad gaismas apspīd ēku un parka teritoriju. Iesaku palikt pa nakti, gan divatā, gan ģimenēm ar bērniem. Ļoti mājīgi. Mēs palikām 1 nakti, taču labprāt paliktu ilgāk. Es liktu 10/10. ?
  • Šī vieta ir ļoti jauka, jo atrodas pāris soļu attālumā no Lūznavas muižas. Numuriņi ir skaisti iekārtoti ar retro un mākslas pieskārienu. Jauka vieta kur atpūsties, jo apkārt ir daba, miers un klusums. Cerams drīzumā pieejama būs vēl procesā esošā sauna un tvaika pirts ar atpūtas telpu, to ar vajag izmantot, jo izskatījās plaša un jauka.
  • Skaisti izgaismota vakaros, sakopta apkārtne, omulīgi numuriņi, bērniem ļoti, ļoti patīk- kā 2 gadīgajam ķiparam, tā arī 12 gadīgajam lielajam brālim! Ērta virtuve ar visu nepieciešamo gatavošanai. Jauki!
  • Lieliska apmešanās vieta - mājīga, tīra, sakopta. Viesiem ir pieejama virtuve, kur viesu rīcībā ir viss nepieciešamais ēst, tējas un kafijas pagatavošanai (mani visvairāk iepriecināja labs kafijas aparāts un August's grauzdētās pupiņas). Pagalmā ir lapene, galdiņi un grills. Gulēju vienvietīgā nummurā. Tas ir tiešām maziņš, bet pietiekoši komfortabls vienam cilvēkam. Lūznavas muiža un parks tur pat blakus; var doties pastaigā ar kājam.
  • Lielisks viesu nams. 2 vecāki un 2 bērni varēja justies ļoti komfortabli 4 vietīgajā numurā. Ļoti plašs un labiekārtots numurs. Virtuve pieejama visiem. Brokastis nedabūjām, lai arī bija rezervētas. Toties vakariņas var rezervēt turpat blakus esošajā muižā. Apkārtnē lieliskas pastaigu vietas.
Komentāri