facebook

Anti-age procedūra sejai (14 etapi)

-19%
Atlaide

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Mēs aicinām apmeklēt mūsu salonu, kas atrodas Rīgas centrā. Apmeklējot to, Jūs varēsiet saņemt kvalificētas konsultācijas visos Jūs interesējošos kosmetoloģijas un veselības jautājumos, kā arī varēsiet veikt efektīvas procedūras veselībai un skaistumam.

Procedūra ir 14 efektīvu kosmētisko manipulāciju apvienojums - AHA pīlings, ādas tīrīšana ar ultraskaņu, apstrāde ar darsonval, bezinjekciju mezoterapija ar hialuronskābes ievadīšanu, sejas krioterapija, maska acīm, pretnovecošanās serums un liftinga maskas, bet noslēgumā - viegls dienas grims.
Procedūrā ietilpst 14 kosmētiskās manipulācijas:
- Ādas attīrīša - kosmētikas noņemšana ar speciāli līdzekli un ādas sagatavošana procedūrai.
- Enzīmu pīlings - ļoti saudzējoša metode, kas attīra ādu, reģenerē, mitrina, baro un uzlabo, pie tam neizjauc dabas ritmu, tāpēc pīlings drošs arī jaunai ādai un īpaši vērtīgs pretnovecošanās profilaksei.
- Dimanta mikrodermabrāzija - metodes pamatā ir ādas atjaunošanas process šūnu līmenī;procedūra maigi atbrīvo ādu no epidermas virsējās kārtas daļiņām un vienlaicīgi stimulē asinsriti, piegādā šūnām skābekli, atjauno kolagēnu un elastānu, kā arī uzlabo limfātiskās sistēmas darbību un izvada no organisma vielmaiņas galaproduktus un toksīnus; rezultātā manāmi uzlabojas sejas izskats, samazinās krunciņas utt.
- Ultraskaņas tīrīšana - pavisam nesāpīga procedūra, kas nerada ādas apsārtumus un iekaisumus; procedūras laikā āda tiek attīrīta no netīrumiem, atmirušajām virsējās ādas slāņa ragveida šūnām, tauku dziedzeru aizsprostojumiem, kā arī melnajiem punktiņiem, kas to padara svaigāku un veselīgu, bet mikrovibrācijas izpilda mikromasāžas funkciju šūnu līmenī, uzlabojot asins sastāvu, pastiprinot imunitāti, uzlabojot vielmaiņu, kā arī veicinot šūnu atjaunošanos.
- Apstrāde ar Darsonval - uzlabo ādas trofiku, vielmaiņu, funkcionālo stāvokli, paaugstina tās elastību un turgoru, kavē grumbu veidošanos, mazina sāpes un niezi, pretiekaisuma efekts nelieliem hroniskiem iekaisumiem.
- Bezinjekciju mezoterapija ar hialuronskābes ievadīšanu - viena no efektīvākajām un modernākajām procedūrām kosmetoloģijā, kuras laikā elektriska impulsa ietekmē tiek atvērtas ādas šūnu membrānas un pa atvērtajiem kanāliem dziļi zemādas audos tiek ievadīti preparāti ar augstu molekulāro sastāvu.
- Sejas kriomasāža - uzlabo sejas ādu un novērš dažādus ādas defektus, palēnina sejas ādas novecošanos un ir lielisks veids, kā ātri un uz ilgu laiku uzlabot sejas ādas izskatu, jo pēc procedūras uzlabojas perifēriskā asins apgāde un paātrinās vielmaiņa, āda saņem visus tai nepieciešamos vitamīnus, aminoskābes un mikroelementus.
- Atsvaidzinoša acu kontūru maska - mazina tumšos lokus zem acīm, pietūkumu, noguruma pazīmes, kumelīšu ekstrakts padara ādu maigu un nomierina to.
- Limfodrenāžas sejas masāža - uzlabo ādas tonusu un vielmaiņu šūnās, izlīdzina grumbiņas, nostiprina sejas ovālu, samazina dubultzodu un vecuma mīmikas krunciņas; tā ir ārstniecības metode, kuras laikā uz mīksto audu virsmas tiek radīts negatīvs spiediens, kas ļauj daudz intensīvāk iedarboties uz asins, limfas un starpaudu šķidruma mikrocirkulāciju.
- Pretnovecošanās serums - cīnās pret ādas novecošanos, atjaunо un padara to jauneklīgāku, bet sastāvā esošā hialuronskābe mitrina ādu un piepilda sausās grumbiņas, izlīdzinot sejas ādu un padarot to gludāku.
- Liftinga sejas maska - sašaurina poras, nomierina ādu un uzlabo tās spēju saglabāt mitrumu, nostiprina procedūras efektu un izlīdzina ādas nepilnības.
- Ādas tonizēšana - atjauno ādas virskārtas aizsargfunkcijas.
- Sejas krēma uzklāšana - nomierina un maigi mitrina sejas ādu.

Procedūra piemērota kā sievietēm, tā vīriešiem. Procedūras ilgums: 1 h 15 min. Jūsu ērtībām ir paredzēta bezmaksas autostāvvieta sētā, blakus salonam. Caurlaidi prasīt pie administratores.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Ādas attīrīša;
  • Enzīmu pīlings;
  • Dimanta mikrodermabrāzija;
  • Ultraskaņas tīrīšana;
  • Apstrāde ar Darsonval;
  • Bezinjekciju mezoterapija ar hialuronskābes ievadīšanu;
  • Sejas kriomasāža;
  • Atsvaidzinoša acu kontūru maska;
  • Limfodrenāžas sejas masāža;
  • Pretnovecošanās serums, liftinga sejas maska, ādas tonizēšana, sejas krēma uzklāšana;
  • Uzacu korekcija un krāsošana ar 50% atlaidi;
  • Bezmaksas autostāvvieta;
Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: Skaistuma studija "New Image" - Andreja Saharova iela 8, Rīga Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 1 stunda 15 minūtes
Personu skaits: 1
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Ķermeņa zona: Galvas un sejas
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Svarīga informācija: none
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

62,00 €

-19 %

77,00 € *Parastā cena pērkot pie pakalpojuma sniedzēja

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +62

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
SIA New Image
+371 29730108; info@newimage.lv; newimage.lv
SIA New Image Google 4.4 / (19)
Komentāri