facebook

Dimanta mikrodermabrāzija + bipolārais liftings

-29%
Atlaide

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Mēs aicinām apmeklēt mūsu salonu, kas atrodas Rīgas centrā. Apmeklējot to, Jūs varēsiet saņemt kvalificētas konsultācijas visos Jūs interesējošos kosmetoloģijas un veselības jautājumos, kā arī varēsiet veikt efektīvas procedūras veselībai un skaistumam.

Dimanta mikrodermabrāzijas metodes pamatā ir ādas atjaunošanas process šūnu līmenī. Dimantu mikrodermobrāzija maigi atbrīvo sejas ādu no epidermas virsējās kārtas daļiņām un vienlaicīgi stimulē asinsriti. Procedūra piegādā šūnām skābekli, atjauno kolagēnu un elastīnu, kā arī uzlabo limfātiskās sistēmas darbību un izvada no organisma vielmaiņas galaproduktus un toksīnus. Procedūras rezultāti ir acīmredzami - izlīdzinās ādas reljefs un krāsa, samazinās krunciņas, sašaurinās poras, āda kļūst elastīgāka un ir redzams liftinga efekts. Mikrodermabrāziju efektīvi izmanto rētu, striju un pigmentācijas plankumu apstrādei, taukainas ādas kopšanai, krunciņu izlīdzināšanai utt. Dermabrāzijas procedūras laikā sejas āda tiek noslīpēta ar speciāla aparāta palīdzību. Aparātu var noregulēt uz dažādiem iedarbības veidiem, atbilstoši pacienta īpatnībām un vēlmēm. Procedūras laikā tiek noņemts ādas audu slānis, likvidētas atmirušās un bojātās šūnas.

Procedūras efekti: Dimanta pīlings efektīvi attīra ādu, stimulē kolagēna veidošanos un padara sejas ādu elastīgāku, gludāku un veselīgāku. Atjaunošanās procesi kļūst aktīvāki: parādās jaunas šūnas, veidojas hialuronskābe.
Āda izlīdzinās, kļūst stingrāka un iegūst dabīgu krāsu;
Dimanta pīlings jeb mikrodermabrāzija ir viena no šī brīža efektīvākajām metodēm ādas kopšanai. Tas ir lielisks veids, kā palutināt savu sejas ādu un mazināt apkārtējās vides (t.sk. saules staru) negatīvo ietekmi.

Radiofrekvenču liftings:
-ādas pievilkšana ap vaiga kauliem un vaigiem, mazina deguna-lūpu rievas un dziļas mīmiskas grumbas ap muti, tiek veidots izteiktāks sejas kontūrs un ievērojami samazinās dubultzods;
-nogludinās grumbiņas un „zosu kājiņas”, ievērojams augšējo un apakšējo plakstiņu liftings, samazinās augšējā plakstiņa pietūkums un nokāršanās;
-samazinās vertikālas grumbiņas virs augšlūpas, veidojas izteiktāks lūpu kontūrs;
-palielinās delnu ādas tvirtums un tonuss, pateicoties ādas blīvuma palielinājumam, samazinās venozā zīmējuma izteiksmīgums.
Efekts redzams jau pēc pirmās procedūras, bet redzamā rezultāta nostiprināšana ādas elastības atjaunošanā kļūst iespējama pēc 6-10 procedūrām (ar intervālu 1 reizi nedēļā). Pēc tam 6 mēnešu garumā notiek jauna kolagēna veidošanās. Atkārtotu procedūru kursu var atkārtot ne ātrāk kā pēc pusgada.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Ādas attīrīšana: kosmētikas noņemšana ar speciālu līdzekli un ādas sagatavošana procedūrai;
  • Enzīmu pīlings;
  • Tonizācija;
  • Dimantu mikrodermabrāzija;
  • Sejas attīrīšana ar toniku;
  • Radiofrekvenču liftings sejai;
  • Tonizācija;
  • Serums zonai ap acīm;
  • Nomierinošs un mitrinošs dienas krēms;
  • Bezmaksas autostāvvieta;

Svarīgi:

Dermabrāzijas procedūras indikācijas: dažādu veidu rētas, tajā skaitā pēc apdegumiem; rētas no pinnēm; asinsvadu „zvaigznītes”; paaugstināta pigmentācija;ādas izmaiņas novecošanās rezultātā: grumbiņu parādīšanās, elastības samazināšanās.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: Skaistuma studija "New Image" - Andreja Saharova iela 8, Rīga Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 1 stunda
Personu skaits: 1
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Ķermeņa zona: Galvas un sejas
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

62,00 €

-29 %

87,00 € *Parastā cena pērkot pie pakalpojuma sniedzēja

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +62

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
SIA New Image
+371 29730108; info@newimage.lv; newimage.lv
SIA New Image Google 4.4 / (19)
Komentāri