facebook

Pindu (augu sainīšu) vai griķu masāža visam ķermenim Rīgā

-18%
Atlaide

Bezmaksas dāvanu piegāde!

“Activ&Spa” – palīdzēs jums novērst šodienas problēmas, ka arī novērst to iespējamās izpausmes nākotnē.Mūsu centra speciālisti nodrošina individuālu pieeju katram klientam, jo mēs mīlam savu darbu un cilvēkus, spējam cienīt katra cilvēka individuālās vajadzības, izvēloties katra klienta veselības problēmai piemērotāko atrisinājumu.

Kas var būt labāks par relaksējošu, atjaunojošu masāžu darba dienas sākumā, vai vēl labāk - pudienlaika vidū vai, protams, arī dienas noslēgumā! Masāžas laikā pielieto augu sainīšus jeb ārstnieciskus spilventiņus (visas Pindas sastāvdaļas ir pilnīgi dabiskas - to ārējā apdare veidota no kokvilnas auduma, bet pildījumā izmantoti augu, retu sakņu, vērtīgu ziedu un eksotisku augļu maisījumi). Procedūras laikā sasildītais augu spilventiņš paplašina ādas poras, ļaujot ēteriskajām eļļām un zāļu maisījumam labāk absorbēties epidermas dziļākajos slāņos, labvēlīgi iedarbojas uz saspringtu muskulatūru un kaulu locītavu sistēmu, atvieglo muskuļu sasprindzinājumu, uzlabo ādas tonusu, asins cirkulāviju, vielmaiņu, limfātisko attieci kājās.
Griķu masāžu vai sasildīto griķu kompreses izmantoja jau senajā Krievijā. Ne ar ko nesalīdzināms sasildīto griķu aromāts nomierina un rada mājīguma un drošības izjūtu, aizvedot klientu bezrūpīgajā bērnībā.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • 80 minūtes pindu (augu sainīšu) vai griķu visa ķermeņa masāža 1 personai

Svarīgi:

Obligāta iepriekšēja rezervācija, kuru atcelt varat ne vēlāk kā 24 stundas pirms rezervētā laika. Kontrindikācijas: paaugstināta ķermeņa temperatūra, iekaisumi, audu vai orgānu asiņošana un tās draudi, asinsvadu slimības, infekciozas ādas un sēnīšu slimības, onkoloģiskas saslimšanas, ādas alerģijas, sirds asinsrites nepietiekamība, grūtniecība, muguras diska trūce.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: “Activ&SPA” - Latgales iela 42, (2.stāvs, 22.kab.), Rīga / Baltā 7-501, Rīga
Ilgums: 80 min.
Personu skaits: 1
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Ķermeņa zona: Visa ķermeņa
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

70,00 €

-18 %

85,00 € *Parastā cena pērkot pie pakalpojuma sniedzēja

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +70

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Activ&SPA
+371 29157486
Google 4.8 / (13)
  • Iekārtojums vairāk atgādina dzīvokli,ne salonu. Kopumā pakalpojums (šokolādes masāža) apmierināja - šokolāde bija, masāža gan varēja būt kvalitatīvāka. Grūti atrast ieeju,jo ārpusē nav norādes.
  • Labi
Komentāri