facebook

Degustācijas Rīgā

(12)

Filtrs

  • Cena
  • no 5€ līdz 20€ (3)
  • no 20€ līdz 50€ (6)
  • no 50€ līdz 100€ (5)
  • no 100€ līdz 200€ (3)
  • no 200€ līdz 400€ (2)
  • vairāk kā 400€ (1)
  • Dalībnieku skaits
  • 1 (9)
  • 2 (11)
  • 3 (4)
  • 4+ (5)
  • Pakalpojuma sniedzējs
  • AJ Chocolate House (3)
  • SIA “Dzintara ceļš” (2)
  • Restorāns FOREST (2)
  • Moltto Coffee&Wine (2)
  • Skrīveru saldumi (1)
  • SIA Viskija Meistarklases (1)
  • Valtera restorāns (1)

Degustācijas Rīgā

Vai Jums patīk piedzīvot jaunas izjūtas un atklāt jaunas robežas, gaumi un iespējas? Vai Jums patīk atklāt jaunas garšas? Tad neliels gastronomijas piedzīvojums braucienā uz Rīgu noteikti izklausās diezgan vilinoši. Mūsu vietnē Jūs atradīsiet daudz dažādu piedāvājumu, no kuriem Jums ir iespēja izvēlēties sev patīkamāko degustāciju kādā no labākajiem Rīgas restorāniem.

Latviešu virtuvei ir daudz priekšrocību, un par svarīgākajām, iespējams, varētu saukt ēdienu vienkāršību un piesātinājumu. Galvenie produkti, kas veido valsts tradicionālos ēdienus ir kartupeļi, milti, graudaugi, piena produkti, zirņi un pākšaugi kā arī dārzeņi. Uzaiciniet visu ģimeni uz gardu zivju delikatešu degustāciju. Kā nekā, Latvieši zivis gatavo īpaši gardi, jo dzīvojam pašā Baltijas Jūras krastā. Visas jūras piekrastes garumā ir iespējams atrast mazas zivju saimniecības, pateicoties kurām, Latvijas zivju ēdieni ir ieguvuši īpašu popularitāti! Nepalaidiet garām iespēju izmēģināt siļķes vai mencu kastroli, uz grila ceptas zivis un citus gardum gardus zivju ēdienus. Jūs neesat zivju cienītājs? Nebēdājiet, dodieties uz kāda cita tipa restorānu, piemēram kādu no mūsu piedāvātajiem viduslaiku restorāniem. Vispopulārākā gaļa Latvijā ir cūkgaļa. Cūkgaļas ausis un astes tiek uzskatītas par īpašu kārumu un tiek pasniegtas pat visslavenākajos Rīgas restorānos! Ja neesat gaļas cienītājs, arī tad nav par ko uztraukties, Latvijas virtuve ir ļoti daudzveidīga un ikviens spēs atrast sev patīkamāko piedāvājumu!

Vai varat iedomāties vismaz vienu maltīti bez maizes? Latvieši noteikti nevar! Tādu rupjmaizi kā Latvijā, Jūs pa visam noteikti neatradīsiet nekur! Tā ir tumšas krāsas un smaržo dievišķīgi! Vietējie restorāni Jums piedāvās izmēģināt visneparastākās un pārsteidzošākās maizes: burkānu maizi, saldo maizi ar augļiem, rudzu riekstu maizi un daudz, daudz citu! Vēlaties izmēģināt neparastu desertu? Rīgas restorānos Jums būs iespēja izmēģināt “Rupjmaizes kārtojumu”, vienu no populārākajiem desertiem Latvijā, kas sastāv no rupjmaizes, putukrējuma un dzērveņu ievārījuma. Esot Latvijā, mēs Jums ieteiktu izmēģināt “Rīgas melno balzamu”, šo balzamu var izmantot medicīniskiem nolūkiem vai vienkārši izgaršot kopā ar tēju vai kafiju.

Degustācijas Rīgā ir ne tikai lieliska iespēja iepazīt Latvijas tradicionālos ēdienus, bet arī sagādās labu garastāvokli un nodrošinās interesantus garšu piedzīvojumus gan Jums, gan Jūsu mīļajiem!