facebook

Atjaunojošs sejas pīlings un biorevitalizācija Illuminizer BIOT2 Rīgā

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Skaistumkopšanas salons "Malevich Beauty Studio" piedāvā pirmo iluminējošo pīlingu - BIOT2 (pH 1,2). Šis biorevitalizējošais pīlings sniegs patīkamu efektu jau pēc pirmās procedūras. Procedūra lieliski piemērota ikvienam, jo tā uzsāks ādas atjaunošanas procesus, ļaus mainīt novecošanās klīniskās pazīmes, ļaus sasniegt mirdzošas ādas efektu no iekšpuses. Procedūra sniegs acīm redzamus rezultātus - ar vecumu saistītu ādas izmaiņu profilakse un korekcija, ādas hiperpigmentācijas pazīmju korekcija, sejas ādas reljefa uzlabošana, ādas toņa un elastības palielināšana, samtaina, gluda un mirdzoša āda.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • 35 minūšu sejas pīlings un biorevitalizācija Illuminizer BIOT2
Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Malevich Beauty Studio" - Kaivas iela 50 k-3, Rīga Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 35 minūtes
Personu skaits: 1
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Ķermeņa zona: Seja
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

70,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +70

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Malevich Beauty Studio
+371 67699666; +371 20383822
Malevich Beauty Studio Google 4.1 / (28)
  • Ārkārtīgi neprofesionāla manikīra meistare. Meistare Irēna, tālruņa numurs +37128333573. Ierados no rīta, lietū, uz manikīru. Reģistrācija bija uz 11.10-10:15. Stāvu pie durvīm, saucu meistaru, atbilde ir: "Ak, aizmirsu tevi pierakstīt. Mēs svinējām tavu dzimšanas dienu."
  • Paldies saimniecei Valērijai un meitenēm, kas strādā Malēviča studijā. Apmeklēju solāriju un biju ļoti gandarīta, vienmēr sagaida sirsnīgi, ar smaidu, labā noskaņojumā, solārijā vienmēr ir personīgās higiēnas preces pietiekamā daudzumā, lampas teicamā stāvoklī, pietiek ar 3 apmeklējumiem, lai iegūtu zelta iedegums, liels paldies Malēviča studijai)))
  • jauks salons,zinoši speciālisti. ieteiks labāko risinājumu un piedāvājumu.
  • Likās, ka meitene pirmo reizi griež matus. Vīriešu matu griezums, ko ar griezēju un šķērēm var izdarīt 30 minūtēs, man prasīja vairāk nekā stundu. Pirmo reizi redzu tos griežam salās (šur tur..) Par filēšanu vispār klusēju: pēc matu mazgāšanas mati izlīda dažādos virzienos un bija skaidri redzamas griezuma līnijas. Kopējais iespaids ir “šokēts”. Interjers top piecinieks, bet meistara darbs šausmīgs! Diemžēl es nezinu meitenes vārdu - viņa ir īsa brunete.
  • Drausmīga vieta, sāksim jau ar to kad, nesaprot latviešu valodu, nu labi ja labi meistari var jau pieņemt to... ieteiktu nekad neiet un nekrāsot matus, friziere nesaprot kā krāsot matus .... manos nekad nekrāsotajos matos neprata uztaisīt umbre (no tumšāka uz gaišāku) saprotu nav vis vieglākā lieta, tāpēc gāju ne uz to lētāko vietu).. es nesaprotu kā var nokrāsot kad viena puse matu ir oranži un otra sarkani un nav pat pāreja ir vienkārši lausta līnija kas sadala abas puses... un es pat neprasiju lai man krāso saknes kuras man nokrāsoja sarkanas (un pirms procedūras pārunājām kad es ļoti iebilstu pret sarkano toni matos!!) un es vēl kad viņa pēkšņi atnāca ar to krāsu piecas reizes pārjautāju .. KO JŪS DARĀT? oks nākamajā dienā nācās kavēt darbu lai ierastos salonā un man pārkrāsotu matus kas iznāca tā pat kā pirmajā reizē tikai laustā līnija tika uzkrāsota nedaudz aukstāk nu ... nu ...???? un pēc tā visa mani mati kļuva kā makoroni un izkrita liela daļa līdz balinājuma aukšai ... un pats sliktākais bija tas kad es bažoties viņai (frizierei un stilistei )jautāju kādas 20 reizes vai viņas zina ko dara.. un atbilde vienmēr bija jā, pat parādīja fotō ko itkā viņas ir krāsojušas .
Komentāri