facebook

Vispārēji atveseļojošas jāšanas 4 nodarbību "Fit Ride" abonements

-35%
Atlaide

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Piedāvājam Jums "Fit Ride" jāšanu, kas uzlabos un stiprinās Jūsu veselību. Šīs nodarbības nav domātas sporta ambīciju apmierināšanai, bet otrādi - veselības un pašsajūtas uzlabošanai. Katra nodarbība notiek individuāli, soļojot ar zirgu pie pavadas, izmantojot speciālu inventāru. Nodarbības slodze tiks izvēlēta atkarībā no Jūsu fiziskās sagatavotības līmeņa un pašsajūtas nodarbības laikā. Nodarbības labvēlīgi ietekmē asinsriti, stāju, līdzsvaru, kustību koordināciju, elpošanu un muskuļu tonusu. Tāpat, nodarbības nomierina, uzlabo miega kvalitāti un mazina stresu. 

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Drošības instruktāža;
  • Veselības vitālo rādījumu noteikšana;
  • Teorijas apgūšana;
  • 4 jāšanas nodarbības pēc individuāla plāna (iesildīšanāš, vingrojumu izpilde, lokanības un elpošanas vingrojumu izpilde);

Svarīgi:

Strādājam darba dienās pēc iepriekšēja pieraksta. Nepieciešama iepriekšēja rezervācija vismaz 1 nedēļu iepriekš. Nepieciešama ģimenes ārsta izziņa par veselības stāvokli, pieļauto slodzes pakāpi ar atļauju nodarboties ar jātnieku sportu. Vēlama veselības apdrošināšanas polise jātnieku sportam, ja gribat jāt patstāvīgi. Nepilngadīgiem bērniem nepieciešama vecāku vai aizbildņu klātbūtne. Svara ierobežojums - 100 kg. Kontrindikācijas: Alerģija uz dzīvniekiem; Bailes no zirga; Hemofilija; Djušēna miopātija; Neoperēta spina bifida; Hemoroīdi; Labdabīgi un ļaundabīgi audzēji; Visas slimības akūtā periodā; Hroniskas slimības akūtā fāzē; Sirds - asinsvadu sistēmas dekompensācija; Sirds mazspēja; Nestabila stenokardija (slodzes vai cita); Paroksizmāla mirdzaritmija; Kardiostimulators; Stāvoklis pēc operacijas uz sirds agrak par vienu gadu; Hipertoniska slimība (2-3 pakāpe); Urinceļu akmeņu slimība; Nieru mazspēja; Žultsakmeņu slimība; Tromboze; Tromboflebīts; Vēnu varikozā paplašināšanās; Vēnu iekaisums; Skolioze III - IV pakāpe; Osteolisteze; Jostas skolioze ar augstumu LI; LII; Osteoporoze II -IV pakāpe; Mugurkaula lūzumi augstāk par 4 kakla skriemeli; Stāvoklis pēc mugurkaula lūzuma ātrāk par 7 men.; Mugurkaula disku prolapse; Atlanta skriemeļa nestabilitāte; Gūžas locītavas izmežģījums; Brukas; Izgulējumi; Stomas; Nazogastralais zonds; Osteosintezes; Lūzumi un ķirurģiska iejaukšanās ne ātrak par pusgadu; Vaļējas brūces uz svaru nesošajām virsmām; Nekontrolējama uzvedība; Oligofrenija; Šizofrenija; Tiklenes atslāņošānas; Glaukoma.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Happy Hobby Horses" - Jumpravas pils, Jumpravas, Mežotnes pag., Bauskas nov.
Ilgums: 4 nodarbības pa 40 minūtēm
Personu skaits: 1
Apģērbs: Brīvs, kustības neierobežojošs
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Valsts: Latvija
Pilsēta: Jumprava, Rīga
Reģions: Rīgas, Vidzeme
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

97,50 €

-35 %

150,00 € *Parastā cena pērkot pie pakalpojuma sniedzēja

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +98

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Happy Hobby Horses
+371 25415570
Happy Hobby Horses Google 4 / (2)
  • Brīnišķīgi! Anna (īpašniece) no visas sirds ir kopā ar šiem skaistajiem zirgiem- Vega un Kabre! Mani bērni bija tik priecīgi, ka tur pavadīja laiku! Skaista romantiska vieta, ļoti pretimnākoša! Ar tēju un cepumiem un lielisku atmosfēru!
  • Pastaiga ar zirgiem aizņem 15-20 min. Pašiem jāt nedrīkst, tikai ar akalpotāju blakus. Īsti romantiski nav, jo zirgi iet pa gabalu viens aiz otra un 2 svešu cilvēku pavadījumā.
Komentāri