facebook
powered by Google translate

Neierobežota pieeja ūdenim un pirtīm Harmony Park

Bezmaksas dāvanu piegāde!

powered by Google translate

Harmony Park ir 5* viesnīca, ekskluzīva atpūtas zona 200 hektāru platībā, ko ieskauj unikāls dabas krāšņums - simtgadīgi meži, jaunu ģimeņu ozolu birzis, putnu dziesmas, tīrs gaiss, iedvesmojošs miers. Atpūtas un veldzes meklētājs šeit varēs atpūsties, stiprināt veselību, smelties iedvesmu un baudīt harmonisku greznu vidi. The International Hotel Award konkursā Harmony Park tika atzīts par: Labāko viesnīcu Lietuvā, Labāko spa viesnīcu Lietuvā, Labāko kāzu vietu Lietuvā un visā Eiropā.

Dažādojiet savu brīvo laiku un izbaudiet Harmony Park ūdens izklaides un pirts zonu. Ūdens īpaši iedarbojas uz mūsu organismu, ļaujot tam pienācīgi atpūsties un atpūsties. Harmony Park baseinos ūdens tiek apstrādāts ar ozona sistēmu, tāpēc nejutīsiet nepatīkamo hlora smaku, jo ūdens baseinos tiek attīrīts, izmantojot progresīvas tehnoloģijas, tāpēc lieliski piemērots peldēšanai gan pieaugušajiem, gan mūsu mazajiem. apmeklētājiem un grūtniecēm! Šeit jūs gaida izklaides baseins ar masāžas līčiem un kaskādēm un zemūdens geizeriem, peldbaseins un burbuļvanna. Varēsiet izbaudīt pat četras dažādas pirtis: saunu, tvaika pirti, infrasarkano saunu un Kelo baļķu pirti, kā arī veldzēties aukstā ūdens baseinā. Jūs gaida patīkama mūzika, mierīga atmosfēra un īpaša uzmanība. Pēc dienas akvaparkā jūs jutīsieties atpūtušies un relaksēti. Aicinām izbaudīt ūdens procedūras, atpūsties un stiprināt veselību ūdens un pirts telpā!

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • 1 neierobežots ūdens un pirts zonas apmeklējums (25 m garš peldbaseins, baseins ar kaskādēm, masāžas līči, zemūdens geizeri un masāžas gultas, burbuļvanna, sauna, infrasarkanās un tvaika pirtis);
  • dvieļi;

Svarīgi:

Piedāvājums ir spēkā visu gadu, izņemot svētku dienas. Bērniem līdz 14 gadiem baseinā var atrasties no 10:00. līdz 19:00. Pēc ierašanās datuma rezervēšanas kompleksā Harmony Park, rezervāciju bez maksas var atcelt 3 dienas pirms ierašanās datuma, par to nepieciešams informēt personālu e-pastā. Ja rezervācija tiek atcelta mazāk kā 3 dienas pirms ierašanās vai nebrīdinot Harmony parka administrāciju pa e-pastu, iegādātā braukšanas biļete tiek uzskatīta par izmantotu. Vietējā nodeva - 1 Eur/pers. (no 18 g.v.).

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: Harmony Park, Vazgaikiemis, Prienu novads. Apskatīt vietu kartē
Ilgums: Neierobežots
Personu skaits: 1-2 (Atkarīgs no cenas, mainīt varat pie "Izvēlēties personu skaitu")
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Valsts: Lietuva
Vieta Lietuvā: Kauņa, Prienai
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās
  • Izvēlieties personu skaitu

22,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +22

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Harmony Park
+370 685 48918, info@harmonypark.lt
Harmony Park Google 4.6 / (2417)
Komentāri