facebook

Kaņepju SPA rituāls salonā "VSpa" Rīgā

-33%
Atlaide

Bezmaksas dāvanu piegāde!

VSpa ir komanda, kuru iedvesmo dabas spēks un tās ārstnieciskais potenciāls. Apvienojot mūsu augsti kvalificēto meistaru zināšanas par cilvēka organismu ar dabas dziedinošajiem produktiem, kā skuju ekstrakts, dūņas un māli, spējam palīdzēt gan tiem cilvēkiem, kuriem nepieciešama medicīniska palīdzība, gan arī tiem, kuri vēlas relaksēties pēc grūtas darba dienas. 

Kaņepju ekstrakta spēcīgā terapeitiskā iedarbība uz ādu ir vispārzināma. Tas mitrina, reģenerē, tonizē, tāpat ir lielisks līdzeklis cīņā ar estētiskām ādas novecošanās pazīmēm. Satur aktīvus reģenerējošus komponentus. Atjauno ādas elesticitāti, tvirtumu, tonizē, mīkstina, vienlaikus nomierina kairinātu ādu, noņem saspringumu. Satur vitamīnus A, D, E, taukskābes un minerālus. Kaņepju eļļa lieliski iesūcas un ir teicams līdzeklis dažādu ādas saslimšanu profilaksei.
Masāžas efekts: Barošana un mitrināšana; Tonuss un elasticitāte; Pretnovecošanās.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Ekopīlings visam ķermenim;
  • Relaksējoša masāža visam ķermenim ar kaņepju sēklu losjonu;
  • Viegla galvas masāža;
  • Gabaliņš aromavaska;
  • Tēja, kafija pēc procedūras;

Svarīgi:

Nepieciešama iepriekšēja rezervācija! Procedūra pieejama no 14 gadu vecuma.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "VSpa" - Antonijas iela 24 - 1, Rīga Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 1 stunda 30 minūtes
Personu skaits: 1
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Ķermeņa zona: Visa ķermeņa
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

60,00 €

-33 %

90,00 € *Parastā cena pērkot pie pakalpojuma sniedzēja

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +60

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
VSpa
+371 26961181
VSpa Google 4.5 / (145)
  • Patīkama apkalpošana. Bērnu masāža bija ļoti kvalitatīva ar ļoti zinošu masieri. Caur nedaudz sapīgu/savilktu procesu bērns ļoti pateicīgs.
  • Pašu pakalpojumu- masāžu- nemaz neizdevās saņemt, jo "meistars" lika man "nedaudz uzgaidīt", kamēr pats nesteidzīgi dzēra tēju un tērzēja ar reģistratori turpat man acu priekšā. Tā kā man tēju neviens nepiedāvāja, pēc 10 min.devos projām, lai ar savu nepacietību nesabojātu šīs iestādes nesteidzīgo dienas ritumu.
  • Patīkama komunikācija jau no administrācijas puses. Kas jau radīja pirmo pozitīvo iespaidu. Masiere (atvainojiet, bet vārdu neatceros) precizēja par masāžu un vēlmēm, piedavājot citu alternatīvu. Izbaudīju persiku masāžu ? Masāža spēcīga un tajā pašā laikā relaksējoša, brīžiem iemigu. Paldies. Noteikti iesaku arī citiem.
  • Lieliskās dāvanas karte: Spa procedūra -persiku masāža plus pedikīrs. Pedikīru nevarēja piedāvāt un es piekritu lai man aizstāj pedikīru ar ārstniecisku muguras masāžu. Spa procedūra ar persiku skrubi man patika. Muguras masāžu nevaru nosaukt par ārstniecisku un kvalitatīvu. Pēc skrubja man no aizmugures sasmērēja kājas, rokas un muguru ar krēmu, bet priekšpusē vai nu nebija paredzēts, vai aizmirsa to izdarīt. Procedūras laikā ļoti nosalu, it īpaši kājas un rokas, trokšņi un svešas sarunas aiz sienas, telpas sen jau prasa remontu. Vairs negribētu lai man uzdāvina karti uz šo Spa salonu.
  • Vspa speciālisti pieprot savu darbu. Masāža pie Vladimira bija ļoti laba. Telpas siltas un jaukas. Forši, ka var no rēķināties ar Fromme karti, kā arī ar veselības apdrošināšanu.
Komentāri