facebook

Vispārēji atveseļojošas jāšanas nodarbību kurss "Fit Ride"

-35%
Atlaide

Izmanto dzimšanas dienas -20% atlaidi VISAM. Ar kodu: 9GADI

"Happy Hobby Horses" piedāvā Jums veselību veicinošu jāšanas kursu pēc individuāla plāna, atkarībā no Jūsu fiziskās sagatavotības līmeņa. Šīs nodarbības uzlabos asinsriti, stāju, līdzsvaru, kustību koordināciju, muskuļu tonusu un elpošanu. Ne katrs cilvēks, kam nepieciešamas regulāras mērenas fiziskās aktivitātes, var izturēt ilgstošu staigāšanu, nūjošanu, skriešanu, riteņbraukšanu un it īpaši aerobiku, taču jāšana ar zirgu soļos svaigajā gaisā ir ļoti saudzējoša lieliska aerobā slodze, kad piedalās visu grupu muskuļi, bet cilvēks neveic tik lielu piepūli, pārslogojot sirdi vai ciešot no elpas trūkuma. Zirga ritmiskās kustības un siltums pāriet uz jātnieku un notiek tā muskulatūras pastāvīga trenēšana. Iesakam jāšanu sekojošos gadījumos - balsta un kustību sistēmas slimību, centrālās un perifērās nervu sistēmas slimību, sirds un asinsvadu sistēmas slimību, elpošanas sistēmas slimību, kā arī depresijas, stresa, pārslodzes, hroniska noguruma un slikta miega un apetītes zuduma profilaksei.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • 8 vispārēji atveseļojošas jāšanas nodarbības, katra pa 40 minūtēm;
  • Drošības instruktāža;
  • Veselības vitālo rādītāju noteikšana;
  • Teorijas apgūšana;
  • Jāšanas nodarbība pēc individuāla plāna (iesildīšanās, vingrojumu izpilde, lokanības un elpošanas vingrojumu izpilde);

Svarīgi:

Strādājam darba dienās pēc iepriekšēja pieraksta. Nepieciešama iepriekšēja rezervācija vismaz 1 nedēļu iepriekš. Nepieciešama ģimenes ārsta izziņa par veselības stāvokli, pieļauto slodzes pakāpi ar atļauju nodarboties ar jātnieku sportu. Vēlama veselības apdrošināšanas polise jātnieku sportam, ja gribat jāt patstāvīgi. Nepilngadīgiem bērniem nepieciešama vecāku vai aizbildņu klātbūtne. Svara ierobežojums - 100 kg. Kontrindikācijas: Alerģija uz dzīvniekiem; Bailes no zirga; Hemofilija; Djušēna miopātija; Neoperēta spina bifida; Hemoroīdi; Labdabīgi un ļaundabīgi audzēji; Visas slimības akūtā periodā; Hroniskas slimības akūtā fāzē; Sirds - asinsvadu sistēmas dekompensācija; Sirds mazspēja; Nestabila stenokardija (slodzes vai cita); Paroksizmāla mirdzaritmija; Kardiostimulators; Stāvoklis pēc operacijas uz sirds agrak par vienu gadu; Hipertoniska slimība (2-3 pakāpe); Urinceļu akmeņu slimība; Nieru mazspēja; Žultsakmeņu slimība; Tromboze; Tromboflebīts; Vēnu varikozā paplašināšanās; Vēnu iekaisums; Skolioze III - IV pakāpe; Osteolisteze; Jostas skolioze ar augstumu LI; LII; Osteoporoze II -IV pakāpe; Mugurkaula lūzumi augstāk par 4 kakla skriemeli; Stāvoklis pēc mugurkaula lūzuma ātrāk par 7 men.; Mugurkaula disku prolapse; Atlanta skriemeļa nestabilitāte; Gūžas locītavas izmežģījums; Brukas; Izgulējumi; Stomas; Nazogastralais zonds; Osteosintezes; Lūzumi un ķirurģiska iejaukšanās ne ātrak par pusgadu; Vaļējas brūces uz svaru nesošajām virsmām; Nekontrolējama uzvedība; Oligofrenija; Šizofrenija; Tiklenes atslāņošānas; Glaukoma.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: "Happy Hobby Horses" - Jumpravas pils, Jumpravas, Mežotnes pag., Bauskas nov. Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 8 nodarbības pa 40 minūtēm
Personu skaits: 1
Apģērbs: Brīvs, kustības neierobežojošs
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Derīguma termiņš: Derīgs tikai darba dienās
Valsts: Latvija
Pilsēta: Jumprava, Rīga
Reģions: Vidzeme, Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

260,00 €

-35 %

400,00 € *Parastā cena pērkot pie pakalpojuma sniedzēja

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +260

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Happy Hobby Horses
+371 25415570
Happy Hobby Horses Google 4 / (2)
Komentāri