facebook

Ģimenes fotosesija ar tematiskajām dekorācijām no FotoStudijas.lv

Bezmaksas dāvanu piegāde!

Lai Jūsu ģimenes fotosesijas būtu vēl skaistākas un neparastākas, piedāvājam dažādas tematiskās dekorācijas. Dekorāciju piedāvājums atkarīgs no svētkiem vai Jūsu vēlmēm. Studiju varam iekārtot romantiski, Lieldienu, Ziemassvētku, dzimšanas dienu un citu svētku noskaņām, lai fotosesija būtu vēl pilnīgāka. Dekorācijas ir lielisks piedāvājums ģimenes fotosesijai, kas uzburs vēl lielāku svētku atmosfēru.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • 30 minūšu ģimenes fotosesija 1-5 personām;
  • 50 fotogrāfijas ar pamatapstrādi (saņemsiet elektroniski 10 dienu laikā);
  • 5 fotogrāfijas, pēc Jūsu izvēles, ar retušu;

Svarīgi:

Nepieciešama iepriekšēja reģistrācija pa tālr.: +371 27022203 vai e-pastu: info@fotostudijas.lv. Strādājam darba dienās no 9:00-20:00, brīvdienās pēc iepriekšēja pieraksta.  Fotosesijā drīkst piedalīties 1-5 personas, par katru nākamo personu papildu maksa 2 EUR. Iepriekš vienojoties ir pieejami arī papildus pakalpojumi: Make-up 50 EUR vienai personai; Make-up + matu ieveidošana 60 EUR vienai personai; Vakara make-up 60 EUR vienai personai; Vakara make-up + matu ieveidošana 70 EUR vienai personai.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: “Fotostudijas.lv” - Lāčplēša iela 70-2, Rīga Apskatīt vietu kartē
Ilgums: 30 minūtes
Personu skaits: 1-5
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu
Valsts: Latvija
Pilsēta: Rīga
Reģions: Rīgas
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

90,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +90

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Fotostudijas.lv
+371 27022203
Fotostudijas.lv Google 4.6 / (108)
  • Viena zvaigzne pat ir par daudz šai iestādei. Ja vēlies visas bildes vienādas noteikti dodies uz šo studiju…Visās bildēs liek stāvēt vienādi. Nonākot tur ātrāk gribēju tikt prom. Papildus 5 bilžu apstrāde? smejaties, atsūtija atpakaļ bildes tieši tādas kā bija sākumā. Apstrāde laikam viņiem skaitās 5 bildes ielikt citā failiem.lv failā✌️Nesaprotu kā dāvana sala var piedāvāt šo iestādi kā dāvanu, briesmīga vieta.
  • Fotogrāfs Igors lieliski strādāja ar klientu, iekārtojums OK, telpas mazliet post soviet interjerā, bet studijā ļoti labi. Uzmanīgi ar papildus laiku studijā, noskaidrojiet cenu pirms ņemat papildus laiku. Mums papildus 20min. maksāja gandrīz kā pilna nākamā studijas stunda !:) cerams rezultāts būs labs!
  • Ļoti forša fotogrāfe, kas bildē ja bērniņu pases foto, bet kvalitāte bildēm nav tā labākā. PMLP teica, ka sliktas kvalitātes foto. Labi vēl, ka pieņēma mazuļa id kartei. Turklāt it nemaz nebija tas lētākais foto.
  • Daudz skaistas dekorācijas un rotājumi, lai uztaisītu gan ģimenes, gan individuālo fotosesiju. Pagaidām biju tikai apskatīties, bet noteikti izmantošu. Norēķiniem tagad var izmantot arī FromMe karti.
  • Ļoti ērta, viegli sasniedzama studija. Mājaslapā saturīga informācija. Liels pluss par kalendāru! Atvieglo pierakstus. Nav jāgaida ilgi atbildes. Ātra atgriezeniskā saite! Divas dažādas studijas telpas, katrā vairākas zonas, kur fotografēties. Pieejami dažādi apgaismojumi. Visādi nieciņi un photopropi. 9/10
Komentāri