facebook
powered by Google translate

Īres kotedža Kaunisvirta

Bezmaksas dāvanu piegāde!

powered by Google translate

Villa Kaunisvirta ir brīnišķīga guļbūve, kas paredzēta lietošanai visu gadu Pyhtää, aptuveni 100 km uz austrumiem no Helsinkiem. Mājiņa atrodas pie upes, pašā dabas sirdī.

Kajītē ir izmitināšana 12 cilvēkiem divās atsevišķās kajītēs, galvenajā ēkā un atsevišķā pirts ēkā. Kotedžā ir arī grila nojume, smalka tradicionālā baļķu novietne un koka nojume. Peldēšanas piestātne pludmalē.

Brīvdienu māja izmantošanai visu gadu:

Šī kajīte piedāvā perfektu iespēju visa gada garumā aizbēgt no ikdienas steigas un burzmas. Ieejot šajā burvīgajā kotedžā, jūs uzreiz pamanīsit tās mājīgo un silto atmosfēru. Ar rokām darinātā villa rada unikālu un burvīgu atmosfēru, kas aicina atpūsties un uz brīdi aizmirst visu pārējo.

No rītiem varat pamosties svaigā gaisā un baudīt rīta kafiju terasē, klausoties putnu dziesmās un apbrīnojot brīnišķīgo ainavu. Neatkarīgi no tā, vai meklējat romantisku nedēļas nogali vienatnē vai atvaļinājumu kopā ar ģimeni, šī visu gadu pieejama mūsu mājiņa ir ideāla izvēle. Iegremdējieties dabas apskāvienos un radiet neaizmirstamas atmiņas šajā maģiskajā guļbūve.

Kaunisvirta guļbūve ir lieliski piemērota atpūtai un apmešanās vietai visu gadu. Upe bieži paliek atvērta līdz decembra beigām. Palju ir pieejams arī visu gadu. Janvārī upe bieži ir aizsalusi, bet, ja vēlaties, mola galā varat izveidot atveri.

Kaunisvirta kūrorts sastāv no divām atsevišķām ēkām:

No galvenās ēkas un pirts mājiņas, kurā var izmitināt ne vairāk kā 12 cilvēkus. Abās mājiņās ir guļamtelpas, duša un tualete.

Pirts kabīnē ir atsevišķas gultas četrām personām guļamstāvā, bet galvenajā ēkā ir trīs atsevišķas guļamistabas ar nakšņošanu 8 personām.

Lejā ir viena guļamistaba ar 140 cm platu mazu bēniņu gultu.

Augšstāvā ir divas lielākas guļamistabas, viena ar 2 x 90 cm gultām un otra ar 4 x 80 cm gultām. Dažas gultas ir novietotas blakus. Uz otro stāvu var nokļūt pa diezgan stāvām kāpnēm.

Galvenajā kajītē ir arī atmosfēras viesistaba ar kamīnu un ērtu lielu dīvānu, lai radītu atmosfēru.

Kaunisvirta galvenā ēka ir aptuveni 105 m2 liela, pirts ēka ir 30 m2 un bēniņi ir aptuveni 15 m2. Kopā ap 150m2.

Visām gultām ir segas un spilveni. Veļu var īrēt atsevišķi.

Bēniņos virs pirts ir rezerves matrači un, ja nepieciešams, kajītē var izmitināt dažus papildu cilvēkus.

Galvenajā kajītē ir labi aprīkota virtuve un ēdamistabas zona:

Virtuvē ir plīts, krāsns, trauku mazgājamā mašīna, saldētava, mikroviļņu krāsns, kafijas automāts un tējkanna. Arī tosteris un putotājs. Trauki un galda piederumi ir pieejami vismaz 12 personām. Īres maksā iekļauts trauku mazgāšanas līdzeklis, atkritumu maisi un sadzīves papīrs. Arī virtuvē bieži tiek piedāvāts sāls un pipari, kafija un filtru maisiņi. Blakus virtuvei ir ēdamistabas zona ar lielu pusdienu galdu 10 personām. Ja ir 12 viesi, visi nevar sēdēt pie viena galda vienlaicīgi.

Atsevišķa pirts ēka ar pirti un mazgāšanās telpām:

Kotedžā ir atsevišķa pirts ēka ar platību ap 30 m2, kurā ir liela ar malkas apkurināma pirts, no pirts paveras brīnišķīgs skats uz upi. Blakus pirtij ir mazgāšanās telpa ar izeju uz āra terasi. Virs pirts ir guļamstāvs četriem cilvēkiem. Piekļuve bēniņiem pa stāvām kāpnēm. Galvenajā ēkā ir arī atsevišķa dušas telpa, kurā var izmantot arī veļas mašīnu.

Kaunisvirta nomas kajītē ir malkas krāsns:

Kaunisvirta nomas kajītē ir malkas krāsns aptuveni 6 personām. Palju piedāvā lielisku iespēju peldēties ārā visu gadu. Jūs varat lēkt siltā ūdenī un izbaudīt sevi neatkarīgi no laikapstākļiem. Palju atrodas pirts priekšā, daļēji iestrādāts terasē. Papildus pirtij pirts terasē ir sēdvietu grupa četriem cilvēkiem.

Atsevišķa pirts ēka ar pirti un mazgāšanās telpām:

Kotedžā ir atsevišķa pirts ēka ar platību ap 30 m2, kurā ir liela ar malku apkurināma pirts, no pirts paveras brīnišķīgs skats uz upi. Blakus pirtij ir mazgāšanās telpa ar izeju uz āra terasi. Virs pirts ir guļambēniņi četriem cilvēkiem. Piekļuve bēniņiem pa stāvām kāpnēm. Galvenajā ēkā ir arī atsevišķa dušas telpa, kurā var izmantot arī veļas mašīnu.

Kaunisvirta nomas kajītē ir malkas krāsns:

Kaunisvirta nomas kajītē ir malkas krāsns aptuveni 6 personām. Palju piedāvā lielisku iespēju peldēties ārā visu gadu. Jūs varat lēkt siltā ūdenī un izbaudīt sevi neatkarīgi no laikapstākļiem. Palju atrodas pirts priekšā, daļēji iestrādāts terasē.

Papildus pirtij pirts terasē ir sēdvietu grupa četriem cilvēkiem.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Kaunisvirta kotedža;
  • Viena nakts izmitināšana (no svētdienas līdz ceturtdienai);
  • Kajītē ir izmitināšana 12 cilvēkiem divās atsevišķās kajītēs;
  • Pludmales piestātne;
  • Pirts;
  • Grila nojume;
  • Ķīpas izmantošana;

Svarīgi:

Piedāvājums nav spēkā ne svētku dienās, ne arī no jūnija līdz augustam.
Piedāvājums spēkā tikai darba dienās, S-T.

Veļa nav iekļauta kotedžas īres cenās. Ja vēlaties, varat rezervēt sev dvieļus un palagus no kotedžas.

Īres kabīne ir pieejama īrniekam iknedēļas rezervācijām, parasti no pulksten 16:00 ierašanās dienā līdz pulksten 12:00 izbraukšanas dienā.

Klients rūpējas par salona uzkopšanu atvaļinājuma laikā un beigās, ja vien pasūtījuma veikšanas brīdī nav norunāts citādi un par to nav jāmaksā. Ja rezervācijas beigās uzkopšana nav veikta rūpīgi un par to ir jāparūpējas iznomātājam pirms nākamā klienta ierašanās, iznomātājam ir tiesības iekasēt uzkopšanas maksu vismaz 75 eiro apmērā.

Atcelšana vienmēr ir jāveic rakstiski.

Ja atcelšana notiek mazāk nekā 2 mēnešus pirms rezervācijas sākuma, tiks iekasēta visa rezervācijas summa.

Ja atcelšana notiek agrāk par 2 mēnešiem, tiks iekasēta pirmās nakts cena. Maksājumi netiek atmaksāti.Ja ir nepārvaramas varas apstākļi, iznomātājs var atcelt rezervāciju. Tādā gadījumā klientam ir tiesības pilnībā atgūt samaksāto summu. Ja rezervācija ir jāpārtrauc traucējošas uzvedības dēļ, maksājumi netiek atmaksāti.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: Strukantie 38, 49270 Pyhtää.
Personu skaits: 1-12
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Piedāvājums spēkā visu gadu, izņemot Ziemassvētkus, Jauno gadu un jūniju-augustu
Derīguma termiņš: Derīgs tikai darba dienās
Atpūtas sezona: Visa gada garumā
Nakšu skaits: 1 nakts
Valsts: Somija
Reģions Somija: Kimenlākso
Somijas pilsētas: Pyhtää
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

320,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +320

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Kotteria
+358 400-534269 kaskapalvelu@kotteria.com