facebook
powered by Google translate

Īres kotedža Rantakari

Bezmaksas dāvanu piegāde!

powered by Google translate

Rantakari piejūras kotedža ir ainavisks brīvdienu galamērķis ģimenēm un nelielām grupām atpūtai, kopābūšanai un klusiem vakariem Kotkas Tiutisse, aptuveni 90 minūšu brauciena attālumā no Helsinkiem.

Īres kotedža Rantakari ir aprīkota ar visām ērtībām un piemērota lietošanai visu gadu, atrodas tieši pie jūras privātmājas pagalmā. Īrējamajai mājai ir brīnišķīga privāta jūras terase un piestātne peldēšanai. No stikla terases paveras brīnišķīgas arhipelāga ainavas un skats uz atklāto jūras ainavu līdz pat Haminai.

Naktsmītnes kotedžā 7 personām:

Rantakari īres kotedža ir pusotra stāva brīvdienu māja, kurā var izmitināt kopā 7 personas guļamistabā un bēniņos, kas atveras viesistabā. Kotedžā ir dīvāns un rezerves kamīns, labiekārtota virtuvīte, guļamistaba, guļambēniņi, malkas apkurināma pirts, tualete un brīnišķīga stikla terase. Iestiklotās terases priekšā ir brīnišķīga privāta jūras terase ar tiešu izeju uz molu.

Guļamistaba un guļamstāvs brīvdienu mājā:

Nomas kajītē ir gultas kopā 7 personām. Guļamistaba atrodas pirmajā stāvā un istabā ir 2 x 80 cm platas karkasa gultas. Bēniņos ir 5 x 80 cm rāmja matrača gultas. Piekļuve bēniņiem ir pa stāvām kāpnēm, tāpēc bēniņi nav piemēroti cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Visām gultām ir segas un spilveni. Veļu var iznomāt atsevišķi. Rantakari īres kabīne vislabāk piemērota 6-7 personām, bet bēniņos ir rezerves matracis un viesistabas dīvāns var arī izmitināt, ja nepieciešams.

Īres kotedžā ir virtuvīte un plaši galda piederumi un servēšanas trauki 8 personām. Virtuvē ir plīts, krāsns, trauku mazgājamā mašīna, augstā saldētava un mikroviļņu krāsns. Virtuvē ir arī kafijas automāts, tējkanna, tosteris un putotājs. Arī vīna glāzes un dzirkstošā vīna glāzes. Īres maksā iekļauts trauku mazgāšanas līdzeklis. Stiklotajā terasē ir pusdienu galds 8 personām.

Pirts ar malku, mazgāšanās telpas un 2 x tualetes. Īres mājiņā ir neliela ar malkas apkurināma pirtiņa. Pirtī vienlaikus var izmitināt 3 peldētājus. Pirtī ir malkas krāsns un mazgāšanās telpā duša un tualete. Kotedžā ir arī atsevišķa tualete. Malka atrodama malkas noliktavā pie noliktavas sienas.

Makšķerēšanas māja ģimenēm un grupām:

Rantakari piejūras māja atrodas Tiutiske, blakus labiem zvejas ūdeņiem, un ir lieliski piemērota arī kā makšķernieku māja ģimenēm un nelielām makšķernieku grupām. Lai gan pirms ceļojuma nakšņošana laivas kajītē vai teltī uz salas bez kokiem var izklausīties kā laba ideja, nakšņošana mūsu kajītē Rantakari var būt drošāka un ērtāka, piemēram, vētras gadījumā.

Mūsu mājiņā ir visas nepieciešamās ērtības un nepieciešamība, tāpēc, ja vēlaties, varat izmantot visu laiku makšķerēšanai. Pēc makšķerēšanas var baudīt relaksējošu siltumu uz pludmales pirts dēļiem un klausīties ugunskura sprakšķēšanu kamīnā. Nāc un izbaudi komfortablu atpūtu vienatnē vai kopā ar draugiem!

Pieejama airu laiva:

Rantakari nomas māja piedāvā arī laivošanas un makšķerēšanas iespējas. Savrupmājas airu laiva ir pieejama bez papildu maksas. Lūdzu, atcerieties rūpīgi nostiprināt airu laivu un ziņot par visiem defektiem mūsu klientu apkalpošanas dienestam, lai mēs varam uzturēt laivu darba kārtībā, neskatoties uz vētru.

Grilēšana uz īres kotedžas terases No stiklotās terases ir tieša izeja uz jūras terasi un piestātni, kas atrodas kotedžas priekšā. Pludmales terase ir norobežota ar ekrāniem, un nav tiešas redzamības uz kaimiņu. Pludmales terasē ir gāzes grils, pusdienu galds, kas piemērots maltītēm brīvā dabā, un sauļošanās krēsli.

Privātā mola:

No pludmales terases uz molu ved laipa. Jūras ūdens līmenis ir ļoti mainīgs, tāpēc zemūdens laikā tilts piestātnei ir stāvs. Ejot uz molu jābūt piesardzīgiem, mola galā ir peldkāpnes, kuras, atkarībā no laikapstākļiem, parasti ir pieejamas vismaz no aprīļa-maija līdz decembrim. Kad jūra aizsalusi, klienti, ja vēlas, mola galā var izveidot atveri. Pludmale pie kotedžas ir pēkšņa dziļuma, un tā nav piemērota bērniem, kuri neprot peldēt. Tuvākā smilšu pludmale ir Tiutinen paša smilšu pludmale, kas atrodas nedaudz vairāk kā 100 metru attālumā, Pyrinnöntie galā.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Rantakaari kotedža;
  • Vienas nakts izmitināšana 1-7 personām;
  • Pirts izmantošana;
  • Airu laivas izmantošana;
  • Privāts doks;

Svarīgi:

Piedāvājums nav spēkā ne svētku dienās, ne arī no jūnija līdz augustam.

Piedāvājums spēkā darba dienās, S-T.

Veļa nav iekļauta kotedžas īres cenās. Ja vēlaties, varat rezervēt sev dvieļus un palagus no kotedžas.

Īres kabīne ir pieejama īrniekam iknedēļas rezervācijām, parasti no pulksten 16:00 ierašanās dienā līdz pulksten 12:00 izbraukšanas dienā.

Klients rūpējas par salona uzkopšanu atvaļinājuma laikā un beigās, ja vien pasūtījuma veikšanas brīdī nav norunāts citādi un par to nav jāmaksā. Ja rezervācijas beigās uzkopšana nav veikta rūpīgi un par to ir jāparūpējas iznomātājam pirms nākamā klienta ierašanās, iznomātājam ir tiesības iekasēt uzkopšanas maksu vismaz 75 eiro apmērā.

Atcelšana vienmēr ir jāveic rakstiski.

Ja atcelšana notiek mazāk nekā 2 mēnešus pirms rezervācijas sākuma, tiks iekasēta visa rezervācijas summa.

Ja atcelšana notiek agrāk par 2 mēnešiem, tiks iekasēta pirmās nakts cena. Maksājumi netiek atmaksāti.Ja ir nepārvaramas varas apstākļi, iznomātājs var atcelt rezervāciju. Tādā gadījumā klientam ir tiesības pilnībā atgūt samaksāto summu. Ja rezervācija ir jāpārtrauc traucējošas uzvedības dēļ, maksājumi netiek atmaksāti.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: Rantakari, Seurakuja 6, Kotka
Personu skaits: 1-7
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Visu gadu, Piedāvājums spēkā visu gadu, izņemot Ziemassvētkus, Jauno gadu un jūniju-augustu
Derīguma termiņš: Derīgs tikai darba dienās
Atpūtas sezona: Visa gada garumā
Nakšu skaits: 1 nakts
Valsts: Somija
Reģions Somija: Kimenlākso
Somijas pilsētas: Kotka
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

140,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +140

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Kotteria
+358 400-534269 kaskapalvelu@kotteria.com