facebook
powered by Google translate

Izīrē kotedžu Skitunesā

Bezmaksas dāvanu piegāde!

powered by Google translate

Pludmales saunas siltums un grila mājas atmosfēra Pyhtää, es varu 110 km attālumā no Helsinkiem.

Piejūras kotedža Skitunäs villa Somijas dienvidos Pyhtää:

Villa Skitunäs ir brīnišķīgs brīvdienu galamērķis jums un jūsu ģimenei vai pat jūsu uzņēmuma tikšanās un atpūtas vajadzībām Pyhtää, tikai aptuveni 100 km attālumā no Helsinkiem. Skitunäs īres māja ir pilnībā aprīkots brīvdienu dzīvoklis, kas piemērots lietošanai visu gadu, atrodas pašā jūras krastā uz skaista meža zāliena. Īres kotedžā ir plašas terases, laivu piestātne, ugunskura vieta, pludmale un baļķu grila būda. Pieejama airu laiva.

Liela villa kā makšķernieku mājiņa, atpūtai vai kā ballīšu vieta:

Skitunäs nomas mājiņa atrodas pašā dabas sirdī, pašā jūras krastā. Visapkārt aug blīvs priežu mežs, kas piedāvā lieliskus āra piedzīvojumus gan vasarā, gan ziemā. Kotedžas priekšā paveras atklātas jūras aizmugure līdz pat Lovīzai, un jūra apmeklētājiem piedāvā brīnišķīgus dabas piedzīvojumus visu gadu. Jūs varat airēt un peldēties, un ziemā baudīt sniegotās ziemas ainavas un slidot un makšķerēt.

Liela piejūras kotedža piedāvā patīkamu vidi atpūtai, sapulču rīkošanai un svinībām pat lielākā pulkā. Kajīte Skitunäs ir lieliska vieta vecpuišu ballītei, kā arī laba iespēja, piemēram, dzimšanas dienas svinībām vai pat nelielam ģimenes salidojumam. Kaimiņi atrodas aiz neliela meža, bet diezgan tuvu, tāpēc, lūdzu, atcerieties ievērot citu mājinieku mieru, īpaši ārpusē.

Izmitināšana 10-12 personām īrējamā kotedžā:

Skitunäs nomas kotedža vislabāk piemērota apmēram 10 cilvēkiem. Kajītē ir gultas 12 personām, bet nepieciešamības gadījumā bēniņos un viesistabā ar, piemēram, rezerves matračiem, var izmitināt dažus papildu cilvēkus. Visām gultām ir segas un spilveni, nepieciešamības gadījumā veļu var iznomāt. Bēniņos ir arī daži rezerves matrači un segas un spilveni pat lielākas grupas vajadzībām.

Liela viesistaba, kamīns un biljarda galds bēniņos. Kamīns nav apjomīgs, taču tas rada brīnišķīgu atmosfēru salonā, īpaši tumšajos rudens un ziemas vakaros. Lejā ir trīs guļamistabas un atsevišķs guļamstāvs virs pirts. Kajītē ir neliela ar malku apsildāma kabīņu pirts, mazgāšanās un ģērbtuve un divas tualetes. Lielajā bēniņos ir guļamtelpas sešiem cilvēkiem un liels koka biljarda galds, kas piemērots jautrām spēlēm.

Labi aprīkota virtuve un ēdamistabas zona 10 personām:

Īrējamajā kotedžā ir pilnībā aprīkota virtuves gatavošanas virtuve un plaši galda piederumi un servēšanas trauki aptuveni 14 cilvēkiem. Virtuvē ir plīts, cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašīna, augstā saldētava, atsevišķs zemais ledusskapis un mikroviļņu krāsns. Virtuvē ir arī kafijas automāts, tējkanna, tosteris un putotājs, trauki un pietiekami daudz servēšanas trauku apmēram 14 cilvēkiem. Salonā ir arī vīna glāzes un dzirkstošā vīna glāzes. Īres maksā iekļauts trauku mazgāšanas līdzeklis. Ēdamistabas zonā ir pusdienu galds 10 cilvēkiem.

Augšstāvā ir arī neliels atsevišķs ēdamgalds, kuru pēc vēlēšanās var nonest lejā Pirts, mazgāšanās telpas un 2 x tualetes Īres kabīnē ir neliela, atmosfēriska kabīnes pirtiņa. Dēlis ir aptuveni 1,8 metrus garš, tāpēc pirtī vienlaikus var uzņemt 3-4 pirtniekus. Pirtī ir malkas krāsns, mazgāšanās telpā duša un tualete. Kajītē ir arī atsevišķa tualete. Malka atrodama malkas noliktavā pie noliktavas sienas.

Trīs guļamistabas pirmajā stāvā, guļambēniņi un divstāvu gulta

Lejā atrodas 3 guļamistabas ar 2 x 80 cm atsevišķām gultām blakus viena otrai. Divās guļamistabās gultas iespējams novietot arī atsevišķi. Virs pirts atrodas divstāvu gulta ar 1 x 120 cm gultu. No pirts terases izeja uz guļamtelpām pa kāpnēm.Bēniņos biljarda galds un 5x80cm gultas.

Kajītē ir atsevišķa ar malku apsildāma pludmales pirts pie jūras:

Papildus kajītes saunai Skitunäs ir atsevišķa ar malku apsildāma pludmales sauna tieši pie jūras. Pludmales pirts ir stilīga, uz klints vilkta ratiņu pirts, kurā vienlaikus var izmitināt aptuveni 10 peldētāju. Pludmales saunā varat baudīt mīkstas vannas un brīnišķīgu skatu uz jūru. Pirts priekšā ir arī neliela atvēsinoša terase.

Zālāju pagalms un burvīga jūras vide. Guļbūve Skitunēs atrodas pašā jūras krastā. Skitunäs nomas kotedžas pagalms ir zālains, diezgan dabisks piejūras pagalms, kas paveras uz rietumiem. Pie pludmales aug alksnis un kļava. Piestātnes tuvumā atrodas akmeņaina pludmale, kas maigi ved jūras virzienā. Pie ūdens malas ir maiga akmeņaina, cieta dibena pludmale. Noliktavā ir daži atpūtas krēsli, kurus, ja vēlaties, varat aiznest uz pludmales klinti.

Terasē gāzes grils un pusdienu galds 8 personām _

Nomas kajītē ir liela veranda ar sēdvietu grupu apmēram 8 cilvēkiem. Pirts terasē ir sēdvietu grupa četriem cilvēkiem. Blakus galvenajai ieejai ir arī grila terase ar atsevišķu gāzes grilu un iespēju ieturēt maltītes svaigā gaisā.

Turpat blakus pludmalei ir pludmales terase un jauka ugunskura vieta pat lielākai grupai. Uz terases guļbaļķu sēdvietu grupa un topošais pusdienu galds. Vairāk krēslu var atrast noliktavā.Atmosfēriska grila būda mežmalā. Meža malā ir arī baļķu grila būda ar atklātu ugunskuru. Grila mājā ir vietas apmēram 8-10 cilvēkiem. Grilmājā ir ugunskura statīvs un grila restīte. Koda ir pieejamas arī dažas plecas. Turklāt noliktavā ir pieejams papildus režģis, kuru pēc vēlēšanās var pielāgot ugunskura stendam. Kotanuotio ir lieliski piemērots arī grilēšanai ziemā. Uz soliņiem vēsos rudens un ziemas vakaros sildot jērus.

Pie jūras, piestātne un peldēšanai piemērota pludmale:

No īres kotedžas pirts telpām uz pludmali ved maiga terase un kāpnes. Pludmalē ir mols, kas jūras līmeņa izmaiņu dēļ uzbūvēts augstu. Piestātnes galā ir peldēšanas kāpnes, lai jūs varētu peldēt. Ūdens dziļums mola galā ir aptuveni 1 metrs, tāpēc nekad nelec no mola ūdenī. Pludmale ir sekla un pamazām kļūst dziļāka, tāpēc piemērota arī bērniem. Piestātnes kreisajā pusē ir smilšaina pludmale ar akmeņiem labas dūres lielumā. Mola garākajā galā jūras dibens ir dabīgas smiltis, diezgan ciets dibens.Jūra nereti aizsalst, vēlākais, janvārī, un tad, ja vēlaties, mola galā var izveidot atveri. Peldkāpnes parasti tiek noņemtas vēlākais decembrī, lai ziemas vētras tās nesaplēstu.

Pieejama airu laiva Skitunäs nomas māja piedāvā arī laivošanas un makšķerēšanas iespējas. Airu laiva ir iekļauta kotedžas nomā bez papildu maksas. Krastā izbūvēta neliela laivu rampa airu laivai. Jūras ūdens augstuma svārstību dēļ svarīgi pēc lietošanas laivu vienmēr vilkt uz augšu, lai ūdens kāpums nesalauž laivu uz krasta akmens. Pludmalē ir pieejama arī boja.

Šajā piedāvājumā iekļauts:
  • Skitunås nomas kajīte;
  • Viena nakts izmitināšana 12 personām S-Ce;
  • Pirts izmantošana;
  • Airu laivas izmantošana;
  • Izmantojot grilu;

Svarīgi:

Piedāvājums nav spēkā ne svētku dienās, ne arī no jūnija līdz augustam.

Piedāvājums spēkā darba dienās, S-T.

Veļa nav iekļauta kotedžas īres cenās. Ja vēlaties, varat rezervēt sev dvieļus un palagus no kotedžas.

Īres kabīne ir pieejama īrniekam iknedēļas rezervācijām, parasti no pulksten 16:00 ierašanās dienā līdz pulksten 12:00 izbraukšanas dienā.

Klients rūpējas par salona uzkopšanu atvaļinājuma laikā un beigās, ja vien pasūtījuma veikšanas brīdī nav norunāts citādi un par to nav jāmaksā. Ja rezervācijas beigās uzkopšana nav veikta rūpīgi un iznomātājam par to ir jāparūpējas pirms nākamā klienta ierašanās, iznomātājam ir tiesības iekasēt uzkopšanas maksu vismaz 75 eiro apmērā.

Atcelšana vienmēr ir jāveic rakstiski.

Ja atcelšana notiek mazāk nekā 2 mēnešus pirms rezervācijas sākuma, tiks iekasēta visa rezervācijas summa.

Ja atcelšana notiek agrāk par 2 mēnešiem, tiks iekasēta pirmās nakts cena. Maksājumi netiek atmaksāti.Ja ir nepārvaramas varas apstākļi, iznomātājs var atcelt rezervāciju. Tādā gadījumā klientam ir tiesības pilnībā atgūt samaksāto summu. Ja rezervācija ir jāpārtrauc traucējošas uzvedības dēļ, maksājumi netiek atmaksāti.

Pakalpojumu attēliem ir tikai ilustratīva nozīme
Datu lapa
Pakalpojuma vieta: Skitunäsintie 272, 49270 Pyhtää
Personu skaits: 1-12
Apģērbs: Nav prasības apģērbam
Dāvanu kartes derīguma termiņš : Derīga 12 mēnešus no iegādes datuma
Sezona: Piedāvājums spēkā visu gadu, izņemot Ziemassvētkus, Jauno gadu un jūniju-augustu
Derīguma termiņš: Derīgs tikai darba dienās
Atpūtas sezona: Visa gada garumā
Nakšu skaits: 1 nakts
Valsts: Somija
Reģions Somija: Dienvidrietumsomija
Somijas pilsētas: Pyhtää
Nepieciešama iepriekš reģistrācija: Kontaktinformācija norādīta uz dāvanu kartes.
Bezmaksas piegāde un iepakošana
Apmaiņas un atgriešanas garantija
Droša iepirkšanās

280,00 €

  • Reģistrētie lietotāji saņem punktus: +280

Papildus garantijas:

  • Derīguma termiņš 12 mēn.
  • Bezmaksas piegāde!
  • 365 dienu apmaiņas garantija!
  • 15 dienu atgriešanas garantija!
Jūs vēlaties izmantot pakalpojumu konkrētā dienā? Par pieejamību lūdzam sazināties ar:
Kotteria
+358 400-534269 kaskapalvelu@kotteria.com